Beste mevrouw Molendijk, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw bestelling en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw positieve beoordeling. Wij wensen u veel bruining en ontspanningsplezier met uw Hapro zonnehemel. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Beauty & Wellness team www.haprozonnebanken.nl
1) De vrachtwagenchauffeur had mij bijna een volledig verkeerd pakket gegeven. Vervolgens ging hij zoeken en zij dat hij mijn pakket niet bij zich had. Later vond ik een briefje in de brievenbus dat hij het toch nog gevonden had en bij de buren had afgeleverd. Hier valt nog wel iets te verbeteren! 2) Meer informatie over de lampen die in het product zitten anders dan 4 * 15 watt, zoals informatie over uitgestraald licht spectrum UVA, UVB,...
Beste heer de Groot, Wij willen u bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Uiteraard vinden wij het jammer dat u ons personeel met een 4 beoordeeld. De Hapro gezichtsbruiner HB 175 is een zeer klein pakketje en de chauffeur van ons transportbedrijf heeft niet goed gekeken dat is zeer zeker niet goed. Echter hebben wij hem toen hij al vele adressen verder was en erachter kwam dat het pakketje toch aanwezig was terug laten rijden. Dit zodat u toch op de afgesproken dag de gezichtsbruiner zou ontvangen. Wij dachten hier goed aan te doen. Informatie over de lampen is te vinden op de lampenpagina. Wij wensen u veel bruiningsplezier met de Hapro Summer Glow HB 175.
Pluspunten
Snelle en goede antwoorden op mijn vragen zowel telefonisch als per mail. Tevreden over de kwaliteit en levering van mijn zonnebank.
Beste mevrouw Simons, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten en positieve beoordeling. Wij wensen u nog veel bruining en ontspanningsplezier met uw Hapro zonnebank. Mocht u nog vragen of advies willen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Beauty & Wellness team www.haprozonnebanken.nl
Beste heer Bertrand, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten en positieve beoordeling. Wij zijn blij dat u zo tevreden bent over zowel onze service als ons product. Wij wensen u dan ook veel ontspanning en bruiningsplezier. Mocht u nog vragen hebben of advies willen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Beauty & Welless team www.haprozonnebanken.nl
Beste mevrouw Bijkerk, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw positieve beoordeling. Wij wensen u veel bruining en ontspanningsplezier met uw Hapro zonnehemel. Mocht u nog graag advies willen hebben of vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Beauty & Wellness team www.haprozonnebanken.nl
Pluspunten
Beste mevrouw Smits, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten en positieve beoordeling. Wij wensen u veel bruiningsplezier met de Hapro Summer Glow HB404. Mocht u graag bruiningsadvies of andere vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Beauty & Wellness www.haprozonnebanken.nl
Pluspunten
Vlugge en correcte aflevering
Verbeterpuntengeen
Beste mevrouw Dekker, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw bestelling en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten en positieve beoordeling. Wij wensen u nog veel bruining en ontspanningsplezier. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Beauty & Wellness team www.haprozonnebanken.nl
Beste mevrouw Homfeld, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw positieve beoordeling. Wij wensen u veen bruining en ontspanningsplezier. Mocht u nog vragen hebben of advies willen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Beauty & Wellness team www.haprozonnebanken.nl
Beste mevrouw Douw, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw bestelling en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw positieve beoordeling. Wij wensen u veel bruining en ontspanningsplezier met uw Hapro mobile Sun. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Beauty & Wellness team www.haprozonnebanken.nl
Beste mevrouw Goor, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw bestelling en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw positieve beoordeling. Wij wensen u veel ontspanning en bruiningsplezier met uw Hapro Innergize. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Beauty & Wellness team www.haprozonnebanken.nl
Beste mevrouw Verheijden, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw bestelling en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw positieve beoordeling. Wij wensen u veel ontspanning en bruiningsplezier met uw Hapro Innergize. Mocht u nog vragen hebben of advies willen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Beauty & Wellness team www.haprozonnebanken.nl
Pluspunten
Prima wellness-apparaat. Goed en eenvoudig in het gebruik. Ietwat onduidelijke gebruiksaanwijzing.
Beste heer van Pinxteren, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw bestelling en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten, aanbeveling en positieve beoordeling. Wij kunnen ons goed voorstellen dat gebruiksaanwijzingen niet altijd even duidelijk zijn. Daarom maken wij productfilms, deze productfilms geven u inzicht hoe u het apparaat kunt gebruiken. Heeft u de productfilm al bekeken op onze site? Mocht er iets niet duidelijk zijn dan willen wij u laten weten dat u ons altijd kunt contacteren en al uw vragen aan ons deskundige team kunt stellen. Wij zullen u ook nog even telefonisch contacteren om te kijken of alles duidelijk is. Met vriendelijke groet, Uw HIT Beauty & wellness team
Pluspunten
Alles was positief. Super
Beste heer van Lienden, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw bestelling en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten en positieve beoordeling. Wij wensen u veel bruining en ontspanningsplezier met uw Hapro zonnebank. Mocht u nog vragen of advies willen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Beauty & Wellness team www.haprozonnebanken.nl
Pluspunten
Snelle levering, wordt goed in elkaar gezet en uitleg gegeven hoe de hemel werkt. Vriendelijk personeel aan de telefoon.
Beste mevrouw Spek, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw bestelling en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten en positieve beoordeling. Wij wensen u veel ontspanning en bruiningsplzier met uw Hapro Onyx zonnehemel. Mocht u nog vragen of advies willen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons deskundige en vriendelijke team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Beauty & Wellness team www.haprozonnebanken.nl
Beste heer Hartman, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw bestelling en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw positieve beoordeling. Wij wensen u veel ontspanning en bruiningsplzier met uw Hapro Innergize. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Beauty & Wellness team www.haprozonnebanken.nl
Beste mevrouw Delafonteyne, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw bestelling en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw positieve beoordeling. Wij wensen u veel bruining en ontspanningsplzeier met uw Hapro zonnebank. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Beauty & Wellness team www.haprozonnebanken.nl
Beste heer Adams, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw bestelling en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw positieve beoordeling. Wij wensen u veel bruining en ontspanningsplzeier met uw Hapro zonnebank. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Beauty & Wellness team www.haprozonnebanken.nl
Pluspunten
Zeer positief
Beste mevrouw Jager, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw bestelling en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw positieve beoordeling. Wij wensen u nog veel bruining en ontspanningsplezier met uw Hapro Onyx zonnehemel. Mocht u nog vragen of advies willen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Beauty & Wellness team www.haprozonnebanken.nl
Beste heer van Rooij, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw bestelling en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw positieve beoordeling. Wij wensen u nog veel bruining en ontspanningsplezier met uw Hapro zonnebank. Mocht u nog vragen of advies willen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Beauty & Wellness team www.haprozonnebanken.nl
Pluspunten
Keurig geholpen aan de telefoon bij de bestelling en keurig personeel die de zonnebank kwamen brengen TOP
Beste heer de Jong, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw bestelling en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten en positieve beoordeling. Wij wensen u nog veel bruining en ontspanningsplezier met uw Hapro zonnebank. Mocht u nog vragen of advies willen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Beauty & Wellness team www.haprozonnebanken.nl
Pluspunten
In 1 woord, prima!
Beste mevrouw Withagen, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw bestelling en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw positieve beoordeling, Wij wensen u nog veel bruining en ontspanningsplezier. Mocht u nog vragen of advies willen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Beauty & Wellness team www.haprozonnebanken.nl
Pluspunten
Belofte(s) gedaan op website worden stipt nagekomen.
VerbeterpuntenSluit website aan bij een keurmerk voor website. Geeft klanten (nog) meer zekerheid.
Beste heer Ootjers, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw bestelling en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw positieve beoordeling en uw aanbeveling. Wij zullen uw tip zeer zeker nog eens intern bespreken en overwegen. Echter zijn de keurmerken de afgelopen jaren niet echt heel positief in het nieuws geweest. Wat precies de toegevoegde waarde is van keurmerken is dan ook een ? De zekerheid die wij als bedrijf geven aan onze klanten is om onze klanten hun bestelling bij aflevering contant of per pin te laten betalen. Daarnaast zijn de ervaringen/reviews van onze klanten erg belangrijk. Wij wensen u nog veel ontspanning en bruiningsplezier Uw HIT Beauty & Wellness team www.haprozonnebanken.nl
Pluspunten
Goed contact, goede en kundige mensen
VerbeterpuntenGa zo door
Beste heer Anker, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw bestelling en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw positieve beoordeling. Wij wensen u nog veel bruining en ontspanningsplezier met uw Hapro zonnebank. Mocht u nog vragen of bruiningsadvies willen hebben dan staat ons kundige team altijd voor u klaar. Uw HIT Beauty & Wellness team www.haprozonnebanken.nl
Pluspunten
Als tevreden klant heb ik een uitsluitend correcte klanntvriendelijke benadering ervaren . Van harte en nadrukkelijk kan ik eenieder dit verkoop-adres aan bevelen .
VerbeterpuntenGeen opmerkingen kan ik hier plaatsen , ik ben een tevreden afnemer .
Beste heer Rimmelzwaan, Wij willen u nogmaals bedank voor uw bestelling en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten, positieve beoordeling en alvast voor de aanbevelingen. Wij wensen u nog veel bruining en ontspanningsplezier met uw Hapro Onyx zonnehemel. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat u ook graag na uw aankoop te woord voor advies of vragen. Uw HIT Beauty & Wellness team www.haprozonnebanken.nl
Pluspunten
Snel, betrouwbaar, prettig telefonisch gesprek kortom goed en mooie producten.
VerbeterpuntenKan niets bedenken
Beste heer Haghuis, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw bestelling en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw positieven beoordeling. Alles waar wij voor staan heeft u benoemd bij de pluspunten. Wij zijn blij dat hetgeen wij willen uitdragen ook zo ervaren wordt door onze klanten. Wij wensen u veel bruining en ontspanningsplezier met uw Hapro zonnebank. Mocht u nog vragen of advies willen hebben dan kunt u ons altijd contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Beauty & Wellness team www.haprozonnebanken.nl
Sint Brigidastraat 1 A19
6441 CR Brunssum