Beste heer Diehl, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw bestelling en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw positieve beoordeling. Wij wensen u veel bruining en ontspanningsplezier met uw Hapro Mobile Sun. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Beauty & Wellness team www.haprozonnebanken.nl
Beste heer van Sloun, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw bestelling en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw positieve beoordeling. Wij wensen u nog veel bruining en ontspanningsplezier met uw Hapro zonnehemel. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Beauty & Wellness team www.haprozonnebanken.nl
Pluspunten
Dat je met vragen altijd terecht kunt!
Beste mevrouw Relou, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw bestelling en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw positieve beoordeling. Voor, tijdens en na uw aankoop. Wij staan altijd voor u klaar. Wij wensen u veel ontspanning en bruiningsplezier. Misschien een beetje overbodig... maar mocht u vragen hebben dan weet u ons te vinden. Uw HIT Beauty & Wellness team www.haprozonnebanken.nl
Beste heer van Dyck, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw bestelling en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw positieve beoordeling, Wij wensen u nog veel bruining en ontspanningsplezier met uw Hapro Onyx zonnebank. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Beauty & Wellness team www.haprozonnebanken.nl
Pluspunten
Prettige communicatie,snelle levering,produkt voldoet absoluut aan de verwachting en betalen bij aflevering.
Beste mevrouw Renirie, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw bestelling en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw positieve beoordeling. Wij zijn blij te vernemen dat u zo ontzettend tevreden bent over zowel ons product als onze service. Wij wensen u nog veel bruining en ontspanningsplezier met uw Hapro Topaz 10/1V zonnehemel. Tot slot willen wij u laten weten dat wij altijd voor u klaar staan, ook na uw aankoop. Schroom het niet ons te contacteren, ook als u graag bruiningsadvies wilt hebben. Uw HIT Beauty & Wellness team www.haprozonnebanken.nl
Pluspunten
De levering van de zonnebank is op een prettige manier gebeurd, er werd netjes en zorgvuldig met de spullen omgegaan. De levering werd op tijd gedaan.
Beste heer Schaap, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw bestelling en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw positieve beoordeling. Wij wensen u nog veel bruining en ontspanningsplezier met uw Hapro zonnebank. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Beauty & Wellness team www.haprozonnebanken.nl
Pluspunten
Levering perfect. Heel tevreden. !!
VerbeterpuntenGeen
Beste heer Weggemans, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw bestelling en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw positieve beoordeling, Wij wensen u nog veel bruining en ontspanningsplezier met uw Hapro Onyx zonnebank. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Beauty & Wellness team www.haprozonnebanken.nl
Pluspunten
Goede service! Heel vriendelijk behandeld door zowel de verkoper als de bezorgers!
Beste heer en mevrouw Holla, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw bestelling en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw positieve beoordeling. Wij wensen u veel bruining en ontspanningsplezier. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Beauty & Wellness team www.haprozonnebanken.nl
Pluspunten
Wij hebben een zonnebank besteld. Na telefonisch contact gehad te hebben met Tom Gorissen (HIT Beauty & Wellness team) waren wij direct enthousiast. Tom voelde onze wensen zeer goed aan. Deskundig advies en geen flauwekul verhalen. Binnen 2 dagen stond de transport service voor de deur. Zonder gezever werd de bank de trap op getild en boven geïnstalleerd. Heel leuk en goed contact gehad met zowel de verkoper als installateurs ... Jullie zijn toppers !! Bedankt voor de service en het antwoord op onze vragen.... Gr. Fam. Homborg uit Alkmaar
VerbeterpuntenGeen
Beste familie Homborg, Wij willen jullie nogmaals bedanken voor jullie bestelling en het door jullie in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij jullie bedanken voor de mooie woorden en positieve beoordeling. Hebben wij eigenlijk helemaal niks aan toe te voegen, bevat alles waar ons bedrijf voor staat. Zo te lezen hebben we naast een klant ook weer een fan erbij. Wij wensen jullie veel bruining en ontspanningsplezier. Mocht u nog vragen of advies willen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor jullie klaar, uiteraard ook na de aankoop! Met vriendelijke groet, Tom Gorissen HIT Beauty & Wellness team www.haprozonnebanken.nl
Beste mevrouw denOuden, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw bestelling en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw positieve beoordeling. Wij wensen u veel bruining en ontspanningsplezier. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Beauty & Wellness team www.haprozonnebanken.nl
Beste heer de Bruin, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw bestelling en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw positieve beoordeling. Wij wensen u veel bruining en ontspanningsplezier. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Beauty & Wellness team www.haprozonnebanken.nl
Pluspunten
Het product werd keurig op tijd geleverd en de gemaakte afspraken werden nagekomen. Medewerkers hebben goede kennis van de zonnebank.
Beste heer Groot, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw bestelling en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw positieve beoordeling. Deskundigheid, kwaliteit en afspraken nakomen zijn binnen onze organisatie erg belangrijk. Wij zijn dan ook erg blij te vernemen dat dit zo gewaardeerd wordt. Wij wensen u veel bruining en ontspanningsplezier met uw Hapro Onyx zonnebank. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Beauty & Wellness team www.haprozonnebanken.nl
Pluspunten
uitstekende service, helder en bruikbaar advies, snelle levering. Bij dit bedrijf staat de klant duidelijk voorop.
Beste heer Werkman, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw bestelling en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw positieve beoordeling. Ons bedrijf kenmerkt zich door klantgerichtheid, klantvriendelijkheid, service en kwaliteit. Wij zijn dan ook blij dat dit zo door onze klanten ervaren en gewardeerd wordt. Wij wensen u nog veel bruining en ontspanningsplezier. Mocht u nog vragen of advies willen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Beauty & Wellness team www.haprozonnebanken.nl
Pluspunten
Afspraken perfect nagekomen. Zeer snelle service. Wij zijn dik en dik tevreden.
Beste heer Bullens, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw bestelling en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw positieve beoordeling. Met afspraken nakomen begint het in onze optiek, wij zijn blij te vernemen dat u zo ontzettend tevreden bent. Wij wensen u nog veel bruining en ontspanningplezier. Mocht u nog vragen of advies willen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat ook voor u klaar na uw aankoop. Uw HIT Beauty & Wellness team www.haprozonnebanken.nl
Pluspunten
Ondanks dat de levering niet geheel goed is gegaan (zie tips) hebben zij het netjes opgelost. Ik heb veel excuses ontvangen en een vergoeding voor het ongemak. Nu ga ik maar lekker genieten van mijn zonnebank.
VerbeterpuntenLevering beter organiseren. Ik heb gekozen om onder rembours te betalen. Dat kan normaal gesproken met pin. Nu moesten wij dit bedrag contant betalen. Mailtje met levertijd klopte niet: eigenlijk tussen 2 en 5. Uiteindelijk werd ik om half 10 al gebeld dat de chauffeur omgedraaid was, omdat hij de straat niet door kon. Hoewel de chauffeur een halfuur van de voren zou bellen dat hij er aan kwam en zou ik uit had kunnen leggen hoe hij wel kon rijden. Ik begreep later dat Haprozonnebanken.nl hier niet heel veel aan kan doen en ook afhankelijk is van het transportbedrijf. De 2e keer is het wel goed gegaan en netjes geleverd.
Beste mevrouw Leijten, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw bestelling en het door u in ons gestelde vertrouwen. Ons bedrijf kenmerkt zich door klantgerichtheid, klantvriendelijkheid en service. Helaas zijn wij niet gelijk op de hoogte gesteld van de problemen omtrent uw levering, anders was het natuurlijk nooit zo gelopen tijdens de eerste aanlevering. Ondanks dat wij afhankelijk zijn van ons transportbedrijf vinden wij nog altijd dat wij verantwoordelijk zijn en die verantwoordelijkheid nemen wij ook als er iets niet goed is. Vandaar als kleine troost en goedmakertje een bosje bloemen. Nogmaals onze oprechte excuses. Wij wensen u veel bruiningsplezier met uw Hapro Topaz zonnehemel. Mocht u nog vragen dan weet u ons te vinden.
Beste heer Hekman, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw bestelling en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw positieve beoordeling. Wij wensen u veel bruining en ontspanningsplezier. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Beauty & Wellness team www.haprozonnebanken.nl
Pluspunten
prijs en levertijd
Verbeterpuntengeen
Beste heer Peters, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw bestelling en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw positieve beoordeling. Wij wensen u nog veel ontspanning en bruiningsplezier met uw Hapro Innergize. Mocht u nog vragen hebben of advies willen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar, ook na uw aankoop. Uw HIT Beauty & Wellness www.haprozonnebanken.nl
Pluspunten
Geen aan of opmerkingen
VerbeterpuntenGeen aan of opmerkingen
Beste mevrouw Lamberts, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw bestelling en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw positieve beoordeling. Wij wensen u nog veel bruining en ontsapnningsplezier met uw Hapro Innergize HP8580. Mocht u nog vragen of advies willen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Beauty & Wellness team www.haprozonnebanken.nl
Pluspunten
geen. ben zeer tevreden
Beste heer Broos, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw bestelling en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw positieve beoordeling. Goed om te horen dat u zeer tevreden bent. Rest ons dan ook niks anders dan u veel bruining en ontspannings plezier te wensen met uw Hapro Mobile Sun HP8540. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat staat altijd voor u klaar. Uw HIT Beauty & Wellness team www.haprozonnebanken.nl
Beste heer van Heugten, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw bestelling en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw positieve beoordeling. Wij wensen u nog veel bruining en ontspanningsplezier met uw Hapro zonnebank. Mocht u nog vragen hebben of advies willen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Beauty & Wellness team www.haprozonnebanken.nl
Pluspunten
Uitstekende prestatie over het hele aankooptraject. Met dank.
Verbeterpuntengeen
Beste heer Mensch, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw bestelling en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten. Wij wensen u nog veel bruining en ontspanningsplezier met uw Hapro Onyx zonnebank. Mocht u nog vragen hebben of advies willen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Beauty & Wellness team www.haprozonnebanken.nl
Beste heer Koomans, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw bestelling en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken dat u de moeite heeft genomen om ons te beoordelen. Zijn er nog zaken die u extra positief zijn opgevallen of zijn er nog verbeterpunten voor ons? Wij wensen u veel bruining en ontspanningsplezier met uw Hapro Mobile Sun HP8540. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Beauty & wellness team www.haprozonnebanken.nl
Pluspunten
voor maar ook na de levering van onze zonnebank is er nog regelmatig telefonisch contact geweest met de vragen de levering de aflevering en hoe de zonnebank bevalt
Beste mevrouw ten Cate, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw bestelling en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw positieve beoordeling. Wij staan voor, tijdens, maar zeer zeker ook altijd na aankoop klaar voor onze klanten. Mocht u nog vragen hebben of gebruik en bruiningsadvies willen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Wij wensen u veel bruining en ontspanningsplezier met uw Hapro Onyx zonnebank. Uw HIT Beauty & Wellness team www.haprozonnebanken.nl
Beste heer Luiten, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw bestelling en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw positieve beoordeling. Wij wensen u veel onstpanningsplezier en gebruiksgemak met uw Hapro Innergize. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Beauty & Wellness team www.haprozonnebanken.nl
Beste heer Assmann, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw bestelling en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw positieve beoordeling. Wij wensen u nog veel bruining en ontspanningsplezier met uw Hapro Onyx zonnebank. Mocht u nog vragen hebben of bruiningsadvies willen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Beauty & Wellness team www.haprozonnebanken.nl
Sint Brigidastraat 1 A19
6441 CR Brunssum