Pluspunten
Goede kwaliteit Uitstekende service: snel en accuraat Klantvriendelijk Goede bereikbaarheid via telefoon en e-mail
Beste heer Rampaart, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw positieve beoordeling. Hebben wij uiteraard weinig aan toe te voegen want u omschrijft alles waar wij voor staan. Wij zijn blij te vernemen dat dit ook zo door onze klanten ervaren wordt. Rest ons niks anders meer dan u nog veel bruining en ontspannings plezier te wensen met uw Hapro Mobile Sun. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Beauty & Wellness team www.haprozonnebanken.nl
Beste heer Dijkstra, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw bestelling en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw positieve beoordeling. Wij wensen u nog veel bruing en ontspanningsplezier met uw Hapro zonnehemel. Mocht u nog vragen hebben of bruiningsadvies willen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren.Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Beauty & Wellness team www.haprozonnebanken.nl
Pluspunten
Goede zonnelamp, keurig afgeleverd. wanneer nodig ku t U mij zeggen waar ik vervangingslamp kan laten plaatsen? ?
Beste mevrouw Johnson, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw bestelling en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw positieve beoordeling. Wanneer de lamp van uw gezichtsbruiner vervangen dient te worden (over 750 uur! ) kunt u uiteraard altijd bij ons terecht. Onze service afdeling kan die bij u thuis komen vervangen. Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en wensen u veel bruining en ontspanningsplezier met uw Hapro Summer Glow HB404. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Beauty & Wellness team
We hebben helemaal niets ontvangen. We konden vorige week aangeven leveren op 30 of 31 december. dat bleek helemaal niet te kunnen. Samenwerking tussen bedrijf en expeditie loopt niet lekker. We krijgen 6 januari pas geleverd
Pluspunten
Goed gesprek met adviseur uit Herten
Verbeterpuntenschoonmaakvloeistof niet vergeten achter te laten
Beste heer Leenarts, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw compliment,. Wij zijn blij te vernemen dat wij u goed hebben kunnen adviseren en dat u de juiste keuze heeft gemaakt. Het reinigingsmiddel wordt altijd pas opgestuurd na de installatie en nadat wij contact met u hebben gehad of alles naar wens is verlopen. Onze service afdeling heeft het reinigingsmiddel zojuist na u opgestuurd. Wij wensen u veel bruining en ontspanningsplezier met uw Hapro Onyx zonnebank. Mocht u nog vragen of advies willen hebben dan kunt u ons altijd contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Beauty & Wellness team
Pluspunten
heel snel leverbaar en afspraken zijn goed na gekomen.
Verbeterpuntende bezorgers hadden geen gereedschap bij zich misschien een puntje om over na te denken.
Beste heer Rodts, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw bestelling en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten. Afspraken nakomen is de basis, dus voor ons vanzelfsprekend. Met betrekking tot het aandachtspunt, wij zullen onze installateurs erop aanspreken hun gereedschapskist gewoon mee te nemen ook al zijn onze zonnebanken zonder extra gereedschap te monteren. Wij wensen u nog veel bruining en ontspanningsplezier. Mocht u nog vragen of advies willen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Wij wensen u een gelukkig, gezond en zonnig 2015! Uw HIT Beauty & Wellness team
Pluspunten
Uiteindelijk op tijd geleverd.
VerbeterpuntenNiet na de transactie pas aangeven dat je binnen 2 dagen door de vervoerder word benaderd. De afspraak is; voor 18:00 besteld, dan de volgende dag bezorgd. Dan zit je niet te wachten op zo'n verhaal van een vervoerder die je gaat bellen binnen 2 dagen...
Beste heer Broersen, Bedankt voor uw positieve reactie. Aandachtspunten van onze klanten voor een nog betere dienstverlening nemen wij altijd serieus . Hoewel wij zoals u ook aangeeft op tijd en conform onze toezegging (zelfs in een zo vlak voor de feestdagen moeilijke tijd) uw zonnehemel hebben kunnen leveren zullen wij naar de tekst van de mail kijken waardoor er bij u enig misverstand ontstond. Wij wensen u nog veel bruining en ontspanningsplezier met uw Hapro Topaz zonnehemel. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Beauty & Wellness team
Beste mevrouw van Rompay, Nogmaals hartelijk dank voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Wij wensen u veel bruiningsplezier met de Hapro Summer Glow gezichtsbruiner. Mocht u nog vragen of advies willen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Beauty & Wellness team
Pluspunten
Product geleverd volgens afspraak.
VerbeterpuntenBevestigingsmail afspraak levering (niet ontvangen).
Beste heer 't Hart, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw positieve beoordeling en uw aandachtspunt. Afhankelijk van de instellingen van uw spamfilter kan het zijn dat de bevestigingsmail die door onze transporteur wordt verstuurd in uw map ongewenste berichten is binnengekomen. Uiteraard kunt u altijd contact met ons opnemen, wij kunnen u direct informeren omtrent het exacte aflevertijdstip. Wij wensen u veel ontspanning en bruiningsplezier met uw Hapro Innergize. Mocht u nog vragen of advies willen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Beauty & Wellness team
Beste heer Endeman, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw positieve beoordeling. Wij wensen u veel bruining en ontspanningsplezier met uw Hapro zonnehemel. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Beauty & Wellness team
Pluspunten
Snelle levering correcte afhandeling
Verbeterpunten.
Beste heer Hofste, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw bestelling en het door u in ons gestelde vertrouwen. Wij wensen u veel bruining en ontspanningsplezier met de Hapro Onyx zonnebank. Mocht u nog vragen of advies willen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Prettige feestdagen en een zonnig 2015! Uw HIT Beauty & Wellness team
Pluspunten
Zeer snelle levertijd, wordt netjes binnen afgeleverd door een aardige chauffeur.
Beste mevrouw Oosters-Onstenk, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw bestelling en het door u in ons gestelde vertrouwen. Bedankt voor uw complimenten. Geniet van de heerlijke ontspanning sessies die de nieuwe Hapro Innergize HP8580 u biedt. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Prettige feestdagen en een voorspoedig 2015! Uw HIT Beauty & Wellness team
Pluspunten
Snel, uitstekend en prima service!!
Beste mevrouw van Bergen, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten. Wij wensen u nog veel bruining en ontspanning plezier met uw Hapro Onyx zonnebank. Mocht u nog vragen hebben of bruiningsadvies willen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Het reinigingsmiddel om de zonnebank schoon te maken is al onderweg. Uw HIT Beauty & Wellness team
Pluspunten
vlotte levering
Verbeterpuntenom 21.30 zou ik de levertijd kunnen opzoeken op een website, dit kon ik pas om middernacht inzien.
Beste heer Kluijfhout, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw bestelling en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw positieve beoordeling en uw aangegeven verbeterpunt. Door de drukte komt het helaas weleens voor dat de afdeling planning later klaar is met het maken van de routes en dat de tijden dan iets later op de site staan. Onze excuses hiervoor. Als extra service laten wij onze installateurs sowieso altijd 45 minuten van tevoren telefonisch contact opnemen Wij wensen u veel bruining en onstpanningsplezier met uw Hapro Onyx zonnebank. Daarnaast willen wij u laten weten dat mocht u nog vragen of advies willen ons team altijd voor u klaar staat.
Beste mevrouw van der Straten, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wij zijn blij te vernemen dat u tevreden bent. De nieuwe Maxlight lampen zullen u weer een mooie, gezonde en bruine teint geven. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw Hapro zonnebanken team
Pluspunten
gewoon goed
Beste heer van Kleinwee, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wij wensen u veel ontspanning en bruiningsplezier. Mocht u nog vragen hebben dan staat ons team altijd voor u klaar. Uw Hapro zonnebanken team
Beste mevrouw de Breuk, Hartelijk dan voor uw positieve beoordeling. Wij zijn blij dat u ons bedrijf en producten zo beoordeeld. Daar doen wij het natuurlijk voor. Wij wensen u veel bruining en ontspannings plezier met uw Hapro zonnebank. Mocht u vragen hebben of nog bruiningsadvies willen hebben dan staat ons team altijd voor u klaar. Uw Hapro zonnebanken team
Pluspunten
In alle opzichten een heel goed en zeer betrouwbaar bedrijf , zeker een aanrader !!!
Beste heer Hoogerwerf, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wij zijn blij dat u ons bedrijf op deze manier beschrijft. Dat geeft aan dat hetgeen wij willen uitdragen als bedrijf ook zo bij onze klanten overkomt. Wij willen u nogmaals bedanken voor uw bestelling en het door u in ons gestelde vertrouwen. Wij wensen u veel bruining en ontspanningsplezier. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw Hapro zonnebanken team
Beste heer Rijkers, Bedankt voor uw positieve beoordeling. Nogmaals bedankt voor uw bestelling en het door u in ons gestelde vertrouwen. Mocht u of uw dochters nog vragen of bruiningsadvies willen hebben dan horen wij dat natuurlijk graag. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw Hapro zonnebanken team
Pluspunten
zeer goede snelle service, nazorg perfect
Pluspunten
Super snelle levering, deskundig en vriendelijk personeel.
Beste mevrouw Duineveld, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten. Wij wensen u nog veel ontspanning en bruiningsplezier met uw Hapro zonnebank. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Met vriendelijke groet, Uw HIT Beauty & Wellness team www.haprozonnebanken.nl
Kussentje niet bijgeleverd. Zou nagestuurd worden. nog niet gekregen. Verder super!!
Beste mevrouw Schalenkamp, Wij bedanken u nogmaals voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw positieve beoordeling. Zoals u van ons gewend bent, levering en installatie binnen één werkdag, zijn wij zeer snel. Ook het kussentje hebben wij zoals beloofd meteen naar u opgestuurd. Helaas zijn wij hierin afhankelijk van derden. Wij hopen dat u het kussentje inmiddels heeft ontvangen. Wij wensen u nog veel ontspanning en bruiningsplezier met uw Hapro zonnebank. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Met vriendelijke groet, Uw HIT Beauty & Wellness team www.haprozonnebanken.nl
Pluspunten
Was fantastisch - kundige monteurs voor de aflevering die ook nog bijzonder vriendelijk waren. Maar het belangrijkste: we werd een aflevertijd aangegeven (een uur-periode) en ze waren er 6 minuten na aanvang van de periode: kunnen veel bedrijven een lesje van leren!
Beste mevrouw van de Brink, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw mooie woorden. Het is altijd leuk om te horen dat hetgeen wij willen uitdragen als bedrijf ook zo door onze klanten ervaren wordt. Wij wensen u nog veel ontspanning en bruiningsplezier met uw Hapro zonnebank. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Met vriendelijke groet, Uw HIT Beauty & Wellness team www.haprozonnebanken.nl
Miste een nek kussentje Zat Bij Onze Vorige Zonnebank Wel Bij
Beste mevrouw Buitenkamp, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wij wensen u nog veel ontspanning en bruiningsplezier met uw Hapro Onyx zonnebank. Mocht u nog vragen hebben of bruiningsadvies willen dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar.
Pluspunten
- Vriendelijk - Goed advies aan telefoon - Snelle en correcte levering - Goede service, ook achteraf
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten, gewoon zo door gaan!
Beste mevrouw van Wijk, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten en laten weten dat wij zeker zo doorgaan. Wij wensen u nog veel ontspanning en bruiningsplezier met uw Hapro Onyx zonnebank. Mocht u nog vragen hebben of bruiningsadvies willen dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar.
Sint Brigidastraat 1 A19
6441 CR Brunssum