Fijne vrolijke zwemluier

Snelle levering, fijne service!

Goede webshop en producten

Fantastische webshop met goede uitleg over de aangeboden producten. Ook de bestelling en levering verliepen zeer vlot.

Ophalen nog dezelfde dag

Ik woon toevallig in de buurt en kon mijn bestelling dezelfde dag nog ophalen. Fijn!

Super fijne overbroekjes

Ze sluiten mooi aan. Deze gekocht voor de maat 2 van totsbots luiers en passen er goed om. Tot nu toe geen lekkages gehad. Zeer tevreden!

Nappy's.nl

Nappy's.nl is TOP !!! Niets is hun teveel. Elke vraag wordt snel per mail beantwoord. Het online bestellen, de verwerking en de levering verlopen altijd correct en vlot. Je wordt tijdens het hele proces op de hoogte gehouden via mail. Echt een aanrader. Niet alleen voor babyspullen. Maar ook voor volwassenen met incontinentieproblemen. TIP: als er een aanbod van zwemluiers voor volwassenen zonder neopreen zou zijn, is dat zeker een pluspunt. Doch deze zijn (momenteel) niet op hun site beschikbaar. Soms zijn neopreen zwembroeken of zwemshorts niet toegelaten in zwembaden. Men eist dan een gewone standaard zwembroek.

Fijne service en goede producten

Ik heb al vaker op deze site besteld,dit ging altijd naar tevredenheid. Uitgebreide antwoorden bij vragen, snelle levering en een ruim assortiment.

perfect

snelle levering, goede prijzen, uitgebreid aanbod

Mooie producten, snelle levering.

Producten worden snel geleverd en zijn van goede kwaliteit.

Snelle levering. Goed overzicht voor nieuwe ouders

Ervaring van de wasbare luiers heb ik nog niet.

Altijd goed en snel!

Bestellingen zijn altijd snel binnen. Aanbod staat goed op de site uitgelegd en komt goed overeen met wat je krijgt.

Super overzichtelijke site met heel veel extra info en keuzehulpen en een groot assortiment.

Zelfs tussen kerst en oud en nieuw werd de bestelling snel afgehandeld. Klantenservice is ook erg behulpzaam als je problemen hebt met luiers

Fijne webshop

Producten zoals beschreven, snel bezorgd.

Prima service en producten

Ik bestelde wat overbroekjes van Rumparooz en romperverlengers. Het pakket was snel en netjes verzonden en de handgeschreven boodschap erbij maakt het nog wat persoonlijker. De overbroekjes van Rumparooz sluiten het mooiste aan over de strikluier van mijn dochter (2;4 jaar). Fijne winkel!

Helemaal in orde

De bestelling kwam snel aan, goed verpakt en goede communicatie.

Threated armor luiers volwassene precies wat ik zocht voor mijn specifieke vraag!

De website heeft een duidelijke lay-out, met zeker voldoende mogelijkheden om op te zoeken hoe een luier voor volwassenen moet ineen gemaakt en gedragen worden! TOP!

Groot assortiment luiers én goede service

Hele fijne webshop met een heel groot assortiment luiers + andere benodigdheden (wetbags, inlegvellen, lanoline). Ontzettend goede service, ze staan altijd klaar om even mee te kijken als er iets niet helemaal lukt. Top!

snelle levering en goed product.

Voor onze pasgeboren dochter hebben we goed passende overbroekjes gevonden voor een betaalbare prijs. zelf in de december periode was de levering snel.

Heel mooi en goede kwaliteit!

super

Ik had 2 sets wasbare zoogcompressen besteld. Bij levering bleek 1 set te kreukelen. Hierover contact opgenomen, kreeg de keuze geld terug of nieuw set laten opsturen. Heel fijn en netjes afgehandeld.

Ik ben heel blij met het grote aanbod en alle uitleg om een weloverwogen keuze te maken!

Veel keuze aan overbroekjes en goede beschrijving welke overbroekjes wel of niet over de meeste merken wasbare luiers passen.

Geen aanrader

De luier zat niet comfortabel. Groot, log, erg prijzig. De luier eerst gewassen, zoals ik de beschrijving stond. Hij mocht niet in de de droogtrommel. Duurde een aantal dagen voordat de luier droog was. We hadden de luiers speciaal voor ‘s nachts besteld, m’n kind wilde ‘m echt niet aan. Dus een erg dure grap om een keer uit te proberen of een uitwasbare luier iets voor de nachten zou zijn.

Bijzondere persoonlijke service!

Snel en netjes geleverd, goed product en op de mail vragen en tips persoonlijk beantwoord gekregen. Fijne winkel!

Helemaal goed!

Tot nu toe erg tevreden met de communicatie via Instagram en telefonisch. Nappy’s staat je netjes te woord. Er wordt snel verzonden (met zelfs nog een extraatje erbij!). Producten zijn zoals omschreven. Over de klantenservice na bestelling kan ik nog niks delen, daar ik daar nog geen ervaring mee heb gehad. Tot nu toe zeer tevreden!

Altijd tevreden

Vriendelijke klanten service, verzenden snel.

Zegelhorstweg 4

7942 RX Meppel

+31 (0)522 475 883

Over Nappy's.nl

Nappy's.nl heeft het grootste assortiment aan wasbare luiers van Nederland en België. We verkopen meer dan 30 verschillende merken, zowel A-merken als budgetmerken, zodat er voor iedereen een geschikte luier te vinden is. Naast wasbare luiers voor baby's hebben we ook het meest uitgebreide assortiment wasbaar incontinentiemateriaal voor volwassenen en het grootste aanbod aan duurzame menstruatieartikelen. Om je op weg te helpen met je keuze hebben we een online luierkeuzehulp, veel informatie, blogs, video's en duizenden productreviews. Daarnaast hebben we verspreid door Nederland en België tientallen consulenten die persoonlijk kunnen adviseren over wasbare luiers bij baby's uit eigen ervaring. Onze servicepunten -Voor al onze producten geldt dat ze uit voorraad leverbaar zijn. -Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, morgen in huis of bij een DPD ophaalpunt. -Vanaf €75 gratis verzending. -Gratis retourneren binnen 100 dagen. -Met je aankoop draag je bij aan een goed doel.