Ik kom zeker terug

Ik heb de online keuzehulp gebruikt en ben erg tevreden over de luiers die ik daardoor heb besteld. Verzending was helemaal prima. Ik heb net een tweede bestelling gedaan voor andere producten.

Ruim aanbod voor incontinentie.

Zeer goede ervaring met het bestellen hier van incontinentie materiaal. De Armour undies zijn zeker het overwegen waard met een extra absorbeerder.

Heel fijne winkel!

Ik zou nappys zeker aanbevelen, ze hebben een groot assortiment wasbare luiers, die goed geprijsd zijn. Verder ben ik grote fan van de aanbiedingen/tweedehands mogelijkheden.

Fijne winkel, ze hebben alles, ze staan open voor alle vragen en beantwoorden deze super snel. Ook de verzending gaat heel snel.

Snelle verzending en mooie producten!

Altijd top, Nappy's! Snel verzonden, lief kaartje erbij en mooie producten.

Super service en prachtige producten

De medewerkers van Nappy's staan altijd klaar om vragen te beantwoorden via Instagram. Vragen over luiers/orders ze reageren super snel en geven passend antwoord. Ook goede service mbt later toevoegen van artikelen aan mijn order. De klant staat echt centraal en dan is het ook nog eens een prachtig duurzaam product. Als ik meer dan 5 sterren zou kunnen geven, dan zou ik dat doen! Echt een voorbeeld voor het een bedrijf zou moeten zijn.

Top product!

Snelle levering en mooi, degelijk, nuttig product!

Snel en verzorgd

Een snelle verzending en alle producten worden netjes geleverd met een persoonlijk kaartje. Zeer tevreden!

Alles wat je nodig hebt om wasbaar te luieren

Erg tevreden. Uitgebreide info, mooie luiers, en goede kwaliteit. Voor mij de meest complete webshop om te beginnen met wasbare luiers

zeer tevreden

Ik ben blij met het aanbod bij nappy's, ideaal voor wie afval wil beperken. Daarnaast hebben ze een ruim assortiment en vind je bij verschillende producten ook uitleg over het gebruik, soorten etc. Helpend als je het allemaal niet zo goed kent en een goed geïnformeerde keuze wil maken.

Het is een goede winkel. Voldoende keuze.

Snelle en goede service

Product als omschreven. Voor vier uur besteld volgende dag in huis.

Fijne wasbare luier winkel met goede informatie

Ik heb al meerdere keren bij Nappy’s wat gekocht, maar voor mijn eerste aankoop was nappy’s vooral een bron van handige informatie toen ik mij nog aan het overwegen was of ik met wasbare luiers wilde beginnen. Het assortiment is heel breed en divers en de informatie is heel fijn. De webwinkel werkt goed, het design is wel een beetje aan de oudere kant. Ook is informatie soms moeilijk terug te vinden op de website. Ik had wolbroekjes aangeschaft en online stond er dat ik er uitgebreide instructies bij zou krijgen mbt lanoliseren en helaas die niet ontvangen. Ik heb wel eens eerder instructies van Nappy’s ontvangen en die kaart vond ik heel handig en goed bewaard om zo ook opa en oma mee te krijgen in de wasbare luiers

Goede producten en snel geleverd

Altijd goede ervaringen met nappy's gehad, nu ook weer.

Goede producten, snelle levering, duidelijke instructies over het gebruik ervan

Zeer tevreden over het product en de levering

Duidelijke productbeschrijving op de website en een zeer snelle levering

Uitgebreide keuze, goed tweedehands aanbod en snelle levering

Tijdens de zoektocht naar een grotere maat overbroekjes terecht gekomen bij Nappy's. Een goed aanbod met zelfs tweedehands opties. Duidelijke omschrijving bij de producten en reviews. Super snelle verzending met een persoonlijke boodschap. Top!

Juiste productomschrijving

De goede en juiste producten worden voorgesteld. Vlugge reactie en ook de juiste reactie. Leuk zaken doen met correcte mensen. Is voor mij een aanrader.

Helemaal top!

Erg goeie ervaring met Nappys.nl Ze hebben zo'n groot en prachtig assortiment aan herbruikbare luiers en andere. Voor elk wat wils. De uitleg op de website is erg uitgebreid en als je toch nog vragen hebt, kun je hen alsnog mailen. Ze zijn erg bereikbaar op advies te geven en dat is erg fijn.

Supersnelle vlotte levering

Goed kwaliteitsvolle producten.Snelle service

Snelle service en mooie producten.

Mijn bestelling was snel geleverd en goed verpakt.

Uitstekend, de oplossing

Wij zochten een 'overluier' over luierbroek (met 2 inlegvellen) heen, omdat soms toch nog lekkage, vanwege extreem veel nachtplassen. Een wegwerpluier was heel lastig aan te doen, vroeg veel van de mantelzorgers, en is kostbaar en milieuonvriendelijk. Daarnaast was de 'overluier' ook vaak niet nat, maar een wergwerpluier kun je niet hergebruiken. We hebben heel lang gezocht, maar Nappy's wasbare luiers zijn echt de oplossing. En je kunt gewoon thuis passen en terugsturen. Dat is ook lang niet bij elke leverancier mogelijk. Ook nog een leuk kaartje erbij met persoonlijke tekst. Kortom: van ons een dikke 10!

Geweldige klantenservice

Altijd snelle levering, heel goede informatie op de site en bovenal: fijne producten met uitgebreide informatie! Heel vaak hebben we niet iets nodig, want de kwaliteit is goed, maar als we iets nodig hebben dan slagen we hier altijd en altijd naar tevredenheid.

Kwaliteits volle luiers

Fijne online winkel, veel keuze, maar wel duidelijk overzicht. Pakje was wel even kwijt op de post, met is uiteindelijk wel degelijk aangekomen.

Zegelhorstweg 4

7942 RX Meppel

+31 (0)522 475 883

Over Nappy's.nl

Nappy's.nl heeft het grootste assortiment aan wasbare luiers van Nederland en België. We verkopen meer dan 30 verschillende merken, zowel A-merken als budgetmerken, zodat er voor iedereen een geschikte luier te vinden is. Naast wasbare luiers voor baby's hebben we ook het meest uitgebreide assortiment wasbaar incontinentiemateriaal voor volwassenen en het grootste aanbod aan duurzame menstruatieartikelen. Om je op weg te helpen met je keuze hebben we een online luierkeuzehulp, veel informatie, blogs, video's en duizenden productreviews. Daarnaast hebben we verspreid door Nederland en België tientallen consulenten die persoonlijk kunnen adviseren over wasbare luiers bij baby's uit eigen ervaring. Onze servicepunten -Voor al onze producten geldt dat ze uit voorraad leverbaar zijn. -Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, morgen in huis of bij een DPD ophaalpunt. -Vanaf €75 gratis verzending. -Gratis retourneren binnen 100 dagen. -Met je aankoop draag je bij aan een goed doel.