Groot aanbod aan luiers én informatie

Nappy's heeft niet alleen een enorm aanbod aan luiers, maar ook alle informatie die je maar zou kunnen willen en een snelle service.

Super service!

Hele complete website waar ik alle informatie kon vinden over wasbaar luieren. Bij een vraag die ik stelde via het contactformulier kreeg ik dezelfde dag nog antwoord en mijn bestelling werd de volgende dag geleverd zonder enige problemen! Hele fijne website en service dus, zou het iedereen aanraden!

Great!

Great!

Goed en snel

Zoals altijd weer goed en snel geholpen.

Vlotte service

Na bestelling duidelijk wanneer het pakket werd geleverd. Door omstandigheden elders afgeleverd, dus niet gearriveerd. Na telefonisch contact met Nappy’s snel duidelijk waar het pakket uithing. De doekjes zijn fijn om te gebruiken, ruiken lekker. Blij ermee!

Correcte afhandeling

Ik had een verkeerde bestelling geplaatst. Het terug sturen is heel correct geregeld.

Snelle levering, veel informatie op website.

- Snelle levering van producten. - Goede bereikbaarheid via mail. - Kan veel en uitgebreide informatie vinden over wasbare luiers (in de breedte) op de website. Met overzichtelijk verschillende aspecten vergeleken met elkaar. Erg handig bij oriëntatie.

Super goede service

We hadden in het begin wat opstart probleempjes met de wasbare luiers. We zijn door middel van de app heel erg goed geholpen. En het werkt nu perfect. Ook heel fijn om uitleg en een gesprek met een van de consulenten te hebben gehad. Zo konden we alle soorten wasbare luiers even in het echt zien en praktijk ervaring horen. Dat heeft ons echt geholpen om te kiezen voor welk systeem we zouden gaan. Uiteindelijk hebben we gekozen voor de SIO van Bare and Boho. Hele fijne slank afkledende luiers. En met een extra booster lekken ze bijna nooit door, ook 's nachts niet (onze kleine meid plast nogal flink).

Hadden we dit maar veel eerder gedaan!

Ik ben er ontzettend blij mee. Ondanks dat mijn dochter 2 wordt is dit alsnog de investering waard. Ik kocht voorheen Waterwipes in de aanbieding en na een maand heb ik het geld er al uit. En het werkt zo makkelijk als je gewoon op tijd de nappy’s in de was gooit (een droger is wel gewenst; anders zou ik denk ik een tweede set doekjes aanschaffen). Mijn dochter protesteert ook minder sinds we deze gebruiken. Doekjes zijn heerlijk zacht. Zelf gebruik ik geen etherische olie bij de schone. Lavendel vind ik persoonlijk te agressief op de huid. Enige wat ik me afvraag is of het ook echt 100% (biologische) etherische oliën zijn, dat vind ik nergens echt terug?

Altijd goed, deskundig, snel en vriendelijk!

Snel en correct

Zeer snelle en correcte levering. Altijd een persoonlijke boodschap en ook het cadeautje is echt leuk. Heb hier al meermaals gekocht en zal dit in de toekomst nog doen.

Alles naar wens

Ik heb mijn bestelling supersnel ontvangen. Ik ben heel blij om nu hierdoor milieu vriendelijker te kunnen zijn.

Ruim aanbod, goede uitleg, vriendelijke en snelle service!

Fijn dat er veel reviews zijn en goede uitleg bij de producten. Dat helpt bij het maken van een keuze. Al blijft kiezen wel lastig bij zo een groot aanbod, luxeprobleem.

heel goede verhuurservice voor een goede prijs

Het huren van luiers via Nappy's ging heel soepel en er was voldoende informatie beschikbaar. evt een tip: bij sommige luiers stonden details zoals het aantal accessoires (bijvoorbeeld extenders) vermeld, wat erg handig is. Maar ook bij andere luiers zouden dergelijke informatie en evt. zelfs foto's van accessoires nuttig zijn. Tijdens het verzamelen belandden er wat boosters tussen onze eigen boosterverzameling, waardoor het even onduidelijk was. context: We hebben een aantal optrek- en oefenbroekjes gehuurd bij Nappy's om te ontdekken welke het beste bij ons zoontje past. Hij is ongeveer 18 maanden en weegt 12 à 13 kg. Omdat we bezig zijn met zindelijkheidscommunicatie, maakt hij maar sporadisch een grote plas in de luier en heeft hij geen stoelgang. Tot nu toe gebruikten we altijd oogjesluiers met optrekoverbroekjes van onder andere Petit Lulu. Onze zoon wordt graag staand verschoond, dus ik zocht iets dat snel naar beneden kon worden getrokken voor het potje. We hebben de volgende luiers getest: • Superundies optrekluier maat 1 • Superundies oefenbroekjes maat S (te klein) en maat M • Rig’n Gig optrekluier • Grovia optrekluier • Cloth Bums Gremlin optrekluier

Meerdere keren bij Nappy's besteld en elke keer tevreden. Klantenservice is goed en producten worden netjes verpakt en geleverd.

Goede service & veel keus

Ik heb mooie oefenbroekjes ontvangen! Of ze goed werken moeten we nu met ons kleine gaan proberen. Bezorging was super snel!

Fijn bedrijf met ruime keuze en goed advies!

Mijn man en ik verwachten binnenkort ons eerste kindje en we wilden heel graag wasbare luiers gaan gebruiken. Het internet staat vol met informatie over dit onderwerp, verschillende ervaringen en bijna alle merken prijzen zichzelf aan. Op de site van Nappy's las ik dat je een gratis afspraak kunt maken met een consult uit de buurt. Dit zijn voornamelijk vrouwen die zelf ook wasbare luiers gebruiken. Ik heb een afspraak gemaakt met Esther en zij heeft mij goede informatie gegeven over de verschillende soorten wasbare luiers, verschillende merken, de wastips en andere producten die je nodig hebt. Ze heeft onafhankelijk advies gegeven en de voor- en nadelen van de verschillende merken genoemd, zonder een waardeoordeel. Ook na het gesprek heeft ze nog antwoord gegeven op mijn vragen. Hierna heb ik een pakket besteld en ben erg benieuwd hoe de producten mij gaan bevallen!

Eerlijke website met persoonlijke touch

Mijn ervaringen zijn elke keer erg positief. Bij vragen en opmerkingen krijg je snel antwoord. Bestellingen worden meteen opgevolgd en elke keer is er een persoonlijke boodschap bij de bestellingen. Zoals ik al meld, een website met een persoonlijke touch. Ga zo door.

Snel verzonden. In klein doosje. Kaartje erbij met antwoord op mijn vraag. Fijn produkt gekocht ( menstruatie ondergoed van imse vimse).

Fijne website en snelle levering. Top!

Perfect in orde!

Product volledig zoals verwacht door de duidelijke omschrijving op de website. Verder een uitstekende service.

Snel en goede communicatie

Duidelijke uitleg en snelle levering. Mijn vragen via de mail zijn ook snel beantwoord. De producten nog niet kunnen testen, maar de ervaring tot nu toe geeft vertrouwen!

Snelle service!

Bestelling werd supersnel verzonden. Heb al een paar keer hier besteld en ook zeer tevreden over de producten die ze aanbieden!

Snelle levering en top item

Via internet op zoek gegaan naar grotere maat overbroekjes en kwam bij nappys terecht een van de weinige die de grotere maat verkoopt en op voorraad had. Besteld en na ruim 1 dag al binnen. Zeer tevreden en heel erg blij met het kaartje dat erbij zat. Gaf me direct een blij gevoel.

4 Zegelhorstweg

Meppel 7942 RX