Meerdere bestellingen gedaan!

Ik heb inmiddels meerdere bestellingen gegaan voor onze kleine man. Nappy’s heeft een groot assortiment en voor ieder wat wils. Ik ben erg tevreden over de producten en de klantenservice. Heel vriendelijk team en super persoonlijk! Dat wordt hier erg gewaardeerd. De luiers worden hier met veel plezier gebruikt en gewassen!

Super tevreden

Ik heb hier al vaker bestelt- ze hebben een super uitgebreid assortiment wasbare luiers en het komt altijd super snel aan. Ik zal hier zeker nog vaker bestellen.

erg fijn

Erg fijn dat er voor grotere kinderen ook wasbare zwemluiers zijn !!

perfect

snelle levering en pakket in goede staat

Fijne hulp en snelle service

Om de juiste keuze te maken zijn we middels een videoconsult goed geholpen en zijn onze wensen goed samengebracht in de beste match voor wat betreft de wasbare luiers. Aangezien de keuze inmiddels zo groot is, is het echt een voordeel dat ze goed meedenken en zo jouw wensen samen kunnen brengen met alle opties. De luiers zijn inmiddels in gebruik en passen goed en lekken bovendien gelukkig niet.

Via via hoorde ik over wasbare luiers maar voordat je begint komt er zoveel op je af Nappy's heeft mij ontzettend geholpen. Hun site is de meest overzichtelijke site die er is en (volgens mij) ook de enige met absorptietabellen. Ook heb ik een online consult gehad met een van de consulente die ik toevallig al kende. In dit gesprek wordt alles rustig uitlegd en kan je al je vragen stellen. Als laatste pluspunten: super snelle verzending, mooie producten en snelle reactie op mails bij vragen. Nappy's, bedankt

Fijne service, betrouwbare snelle levering

Heel fijn advies gekregen over het gebruik van nachtluiers. Geplaatste bestellingen worden snel verzonden en kloppen altijd.

Persoonlijke aandacht voor de klant

Bij het bestellen van de luiers had ik een foutje gemaakt bij het selecteren van de overbroekjes. Direct de volgende dag kreeg ik mail met de vraag of ik andere printjes wilde selecteren, omdat die ik had gekozen niet in newborn maar waren. Er bleek ook een broekje niet op voorraad te zijn. Kreeg netjes de vraag of ik deze wilde vervangen door een ander printje of dat het goed was als ik die dan later zou ontvangen en diezelfde dag ging het pakketje zelfs nog de deur uit, omdat het broekje net binnenkwam. Kortom super snel en goed contact over de bestelling en staan open voor al je vragen. Goede ervaring tot nu toe!

Veel informatie op de website en producten+ verzending echt fantastisch. Ik raad het aan!

Zoals verwacht

Keuring optijd bezorgd. Netjes verpakt.

Goede mooie kwaliteit producten!

Dit was de tweede keer dat ik bij Nappy's bestelde omdat het mooie kwaliteit producten zijn. En snelle keurig verpakt is met een persoonlijke kaartje erbij.

Fijne, overzichtelijke website met veel informatie.

Wat een ruim aanbod. Heel fijn voor iemand die wil starten met wasbare luiers. Er is van alles wat te vinden.

Jammer dat jullie aan de andere kant van het land zitten.

Ik ben over jullie heel tevreden. Maar de pakketten dpd dienst is om te janken nu 9 dagen veder en nog geen pakketje

Heel uitgebreide uitleg over alle producten, wat vergelijken gemakkelijk maakt.

Wat ik het aller fijnste vindt aan jullie webwinkel is dat er heel veel reviews zijn. Ervaringen van anderen hebben invloed op mijn keuze. Daarnaast vindt ik het super dat jullie bij veel producten overzichten hebben van het materiaal, kostprijs per stuk, waar het gemaakt is etc, wat het vergelijken heel makkelijk maakt. En ook bijvoorbeeld de digitale keuzehulp voor wasbare luiers. Dit maakt jullie webwinkel erg aantrekkelijk ten opzichte van vergelijkbare webwinkels. Daarnaast verkopen jullie ook gewoon prachtige duurzame producten. Dikke pluim daarvoor.

Eindelijk weer droge nachten!

De nachtluiers van Petit Lulu in combinatie met een wolbroek van Disana zorgen eindelijk weer voor droge nachten! Wat fijn dat jullie hebben geholpen om de beste oplossing te vinden, bedankt!

Geweldige service, kom elke keer hier terug.

Mooi assortiment, snelle verzending en ook super goede service. Een aantal keer wat pech gehad met luiers, viel allemaal binnen de garantie, snelle reacties en acties. Super fijn. Via Instagram al veelvuldig contact gehad sinds ik mn eerste baby in de wasbare luiers heb, ben zo goed op weg geholpen! Ze denken super goed met je mee, geen vraag is teveel. Als je begint met wasbaar luieren, begin bij Nappy's!

Overbroekjes van Little Lamb werken super!

Na bijna 2 kindjes die Little Lamb maat 2 als nachtluier gebruiken waren de overbroekjes toe aan vervanging. Werkt prima!

Super mooi en stevige overbroekjes

Hele mooie overbroekjes fijn dat het met elastiek is. Voor stevige kinderen ook een goed broekje

Geweldig product in de laatste stap naar zindelijkheid

Na met veel plezier de wasbare luiers van nappy's.nl gebruikt te hebben heb ik nu oefenbroekjes bij ze besteld die nog net laatste lekkages binnenhouden. Perfect is dat ze op hoge temperatuur gewassen kunnen worden en in de droger kunnen. Ook is het model unisex zodat de jongste deze onderbroekjes straks ook kan gebruiken.

Snelle respons en levering

Eerst contact gehad voor advies. Kreeg snel antwoord en passend advies. Levering was volgende dag.

Snelle verzending, goed product

Product was snel verzonden, zoals aangegeven op de website. Ik had een kleine zwemluier besteld en deze kwam netjes verpakt aan. De luier was ook van goede kwaliteit, stretchy en de print was ook duidelijk.

Super vriendelijke communicatie en snelle verzending

Ik kocht een hello disc. Heel tevreden over verzending, vriendelijk woordje erbij vond ik heel attent

Zwembroek voor mijn zoon besteld, 2 soorten. Eentje uiteindelijk terug gestuurd omdat ik de ander meer geschikt vond. Retour proces was makkelijk en vlot. Zwembroek meteen getest en zat perfect!

Zeer fijn om een pakket te huren zodat je weet wat werkt en wat niet

Het is ons erg goed bevallen om een newborn pakket te huren. Op deze manier konden wij verschillende systemen proberen. Vooraf hadden wij een bepaald idee welke onesize systemen wij wilde aanschaffen na de newbornfase. Na het proberen zijn wij toch veranderd van gedachte over bepaalde systemen. Dit is erg fijn en bespaart je kosten, want het is zonde iets te kopen wat je achteraf niet prettig vindt. Het pakket komt met een duidelijke instructie en alles is netjes en schoon. Sommige systemen hebben we niet kunnen gebruiken omdat deze te klein waren. Dat was geen probleem maar zorgde er wel voor dat we iets vaker moesten wassen. Wij raden het aan om hiermee te starten voordat je een volledige set aanschaft.

Het broekje paste niet zo goed als gedacht (ons favoriete overbroekje is uit assortiment) maar Nappys denkt geweldig goed mee over een alternatief! Dit is, naast de geweldig informatieve website, waarom we niet naar een andere webwinkel gaan ;)

4 Zegelhorstweg

Meppel 7942 RX