Fijne communicatie & super goed product!

Vooraf aan de bestelling een vraag gesteld. Hier kreeg ik snel een waardevol antwoord op terug. De bestelling keurig ontvangen. De "Mother-ease Air Flow"-broekjes doen wat ze beloven. Geweldig! Eindelijk wordt onze zoon droog (i.p.v kletsnat) wakker. Zo fijn voor hem en ons. Blij mee! Bedankt!!

Lief

Snelle levering, en een lief kaartje. Dat maakt je dag weer goed.

Zeer uitgebreide en fijne website.

Had extra boosters nodig, want er wordt zeer veel geplast door onze baby (5 weken). Er staat een erg handig overzicht over de kenmerken van de boosters. Heb verschillende soorten gekocht. En deze zijn en werken zoals aangegeven. Erg fijn om gericht te kunnen zoeken en bestellen en niet maar wat kopen om uit te proberen wat nou t beste werkt.

Perfect!

Prachtige website met veel informatie

Geen aanrader

De verpakking van het product bleek gebroken te zijn. Enige reactie van de klantenservice was dat zij het niet zo hadden verzonden. Het is onmogelijk dat het door de koerier was veroorzaakt, de verzenddoos was onbeschadigd. Erg slordig dat dit niet goed wordt nagekeken alvorens het verzenden en erg nonchalant en klantonvriendelijk dat er alleen word gezegd dat het product vast prima is en geen andere oplossing wordt aangeboden, terwijl zij een product op die manier vast niet zelf retour aan zouden nemen.

Goede en leuke producten!

Mijn bestelling was snel geleverd en het ziet er allemaal erg goed en leuk uit!

Super goede productie en goede levering

Ik heb verschillende soorten systemen (en merken) en assesoires besteld bij nappy’s. Aan verschillende vriendinnen aangeraden. Voor mijn zus die niet aan wasbaar doet als kraam cadeau een mooie pod gegeven die ze net zoals ik als luiertas gebruikt.

Makkelijk en snel

Fijne website, erg overzichtelijk. Ik heb hier al van verschillende merken wasbaar maandverband gekocht, het duidelijke schema van Nappy’s heeft me daar ontzettend bij geholpen. De verzending liep snel en soepel, leuk dat er altijd een kaartje in de doos zit. In de toekomst zal ik hier terug komen als ik de luier periode in ga! (Nu nog eventjes kind-loos)

Hele snelle levering en altijd persoonlijk!

Heel klantgericht en snel

Fijn dat er geen overbodig verpakkingsmateriaal is gebruikt. Alles gewoon in één doos.

Duidelijke site

Duidelijke site waar ik goed informatie kon vinden. Ik was op zoek naar katoenen inlegkruisjes. Een ruime keuze met duidelijke uitleg.

Mooie producten, netjes en snel bezorgd.

Mooie producten, netjes en snel bezorgd.

Ik koop al vele jaren producten bij nappy's, mijn oudste is 11 en begon met wasbaar toen hij 1 was. Ondertussen ben ik nog 3 kinderen verder en steeds keer ik terug naar nappy's. Super service en snel geleverd.

Goede service, altijd bereid om op vragen in te gaan en de verzending is altijd super snel!

Helemaal top!

Goed product en uitstekende, snelle en vriendelijke service. Aanrader!

Perfect!

Goede service en mooie producten! Nappy's is goed bereikbaar en geeft duidelijke informatie over hun producten. Aanrader!

Fijne producten, goede service

Nappy's heeft heel veel fijne producten voor een passende prijs. Het is fijn dat als ik een vraag heb, deze tot nu toe altijd binnen een dag zeer uitgebreid beantwoord is. Nu twee bestellingen gedaan en over beide zeer tevreden.

Geweldig goede service

Producten zijn zoals beschreven en een snelle levering.

Snelle levering en heel vriendelijke bediening. Super tevreden.

Snelle levering en heel vriendelijke bediening. Super tevreden.

Fijne producten en snelle levering.

Goede spullen (voor deze bestelling fleece inleggers en buitenbroekje), ruime keuze en een snelle levering.

Goede ervaring met nappy's.nl

Goede, stevige kwaliteit en ruime keuze. Erg blij met de uitwasbare luiers. De luierkeuze hulp vond ik ook erg handig omdat ik nog niet eerder uitwasbare luiers gebruikt heb.

Mega fijne website

Veel en goede informatie. Snelle verzending.

Heel erg fijn!

Snelle levering en mooie producten!

Aanrader

Goede website met mooie milieuvriendelijke producten. Ik heb voor mijzelf inlegkruisjes besteld. Ze zijn erg snel bezorgd in een klein doosje met een persoonlijk kaartje erbij. Heel attent !

4 Zegelhorstweg

Meppel 7942 RX