Breed aanbod en veel informatie!

Nappy’s biedt veel verschillende merken en systemen en geeft daarnaast heel veel informatie over luiers en alles wat daar bij komt kijken. Ik heb een pakket gehuurd, alles was voorzien van kaartjes en uitgebreide beschrijving. Retourneren was eenvoudig en afhandeling ging snel. Ook de aankopen zijn netjes verpakt en voorzien van een persoonlijke boodschap. Veel keuze, kwalitatief goede producten en prima service! Top bedrijf!

Bedankt voor de snelle service voor het ophalen van de wasbare luiers. Goed assortiment.

Alles te vinden

Alle uitleg over wasbare luiers, verschil in merken, hoe te wassen,... zeer complete site. Snelle levering.

Zeer tevreden!

Vol goede moed begonnen wij met het uitzoeken van wasbare luiers. Het was niet eenvoudig, op een gegeven moment zagen we door de bomen het bos niet meer. We wisten dat we dit heel graag wilden gebruiken voor onze baby, en bij Nappy's vonden we een hoop uitleg, filmpjes, uitleg van alle systemen en merken. Zo vonden we onze weg en hebben we onze keuze kunnen maken. We hebben ook bij andere websites gekeken, maar deze webshop biedt naar ons idee de meest uitgebreide informatie, antwoord op alle vragen en ook het grootste assortiment. We zijn inmiddels een paar weken met de wasluiers bezig en het bevalt ons goed! We hebben de Petit Lulu SIO luiers, we zijn er nu achter dat we nog wat extra basis inleggers nodig hebben en die zijn net besteld. We waren bang dat wasluiers misschien zouden lekken, maar de wegwerpluiers die we de eerste weken gebruikt hebben hadden meer problemen dan deze! Ook heeft onze baby nu geen uitslag oid, met wegwerp wel. We gaan hier graag mee door tot onze baby zindelijk wordt, het scheelt echt heel veel afval.

Super overzichtelijk en zeer behulpzaam

De webshop is super overzichtelijk en de service is super

Super snel

Altijd snel en netjes verpakt. Favo wasbare luier webshop! Zou het overigens helemaal waanzinnig vinden als jullie een fysieke winkel zouden openen :)

Makkelijk en compleet

Duidelijke site met een zeer compleet aanbod en heldere informatie bij ieder product.

Super goed aanbod wasbare luiers en fijne medewerkers die klaar staan voor klanten

Echt een hele fijne webshop als het gaat om wasbare luiers en bijbehorende producten. Verzending is snel. Alles staat super duidelijk omschreven op de website en medewerkers staan altijd klaar om mee te denken bij vragen of problemen. Ik heb al heel wat besteld en alleen maar goede ervaringen gehad! :) Ook voor informatie over wasbare luiers is deze website echt top en het consulentensysteem wat ze hanteren, zodat je echt advies op maat krijgt is ook geweldig. Kortom alleen maar lof voor de mensen achter deze webshop! Ohja en het is zo leuk om elke keer een handgeschreven kaartje en klein cadeautje te krijgen in de vorm van een billendoekje oid

Fijne producten, breed assortiment

Mooie site voor onder andere wasbare luiers. Heb hier zwemluiers gekocht en een mooie waterdichte verschoonmat voor blote billen tijd. Beide kon ik snel ophalen bij Nappys hier in Meppel. Het enige wat ik minder vind is dat de site georganiseerd is per merk. Per categorie is mij betreft voldoende. Nu moet je veel heen en weer klikken.

snelle correcte levering

altijd snel geleverd en top duurzame producten

Supergoed

Supersnel geleverd, netjes efficiënt verpakt (gewoon in een normale doos ipv een veel te grote doos), een persoonlijke en leuke bonus! Hartstikke bedankt

Zeer goede service

Zeer mooie selectie aan wasbare luiers en bijhorende accessoires, telkens met een goede uitleg. We kregen onze bestelling reeds heel snel toegestuurd, waarvoor dank. Topservice!

Snel en betrouwbaar

Ik heb nu drie keer bij Nappy’s besteld, kende eerder de website niet. Levering is echt heel snel en ieder pakketje wordt persoonlijk gemaakt. Ik ben blij met dat ik hier het merk popolini kan kopen.

Alles prima!

Eenvoudige bestelling, super snelle levering met een persoonlijke berichtje daarin - uitstekend!

really positive experience

Nappy's is a wonderful company, very responsive to email, and they stand by their products. I have had one product arrive with a minor fault and another wear out before too long, and in both cases, Nappy's.nl replaced the item. We are very grateful!

duidelijke site, heldere informatie

Ik was op zoek naar 1 specifieke menstruatiedisc die bijna niet te krijgen is in Nederland. Nappy's had deze gewoon en ook nog voor een redelijke prijs (vergelijkbaar met $-prijs). Verder mooie duurzame producten, ga zeker nog eens menstruatie ondergoed bestellen. Ook hierbij duidelijke informatie en helder waarin ieder product verschilt.

Fantastische webshop

Heel snelle verzending, alles perfect in orde en zelfs een kleine attentie bij de bestelling. Ik kom zeker terug!

recommended

Fast delivery, eco-friendly, and personalised card :)

Fijne winkel en groot aanbod

Fijne winkel en ontzettend service gericht. Helpen de juiste keuze te maken door filmpjes te maken, dingen voor te doen en ook het gratis consult is top!!

Fijne producten, snel geleverd

Heel blij met de inlegvellen van de totsbots rol! Vind ze zachter dan die van Kaatje Katoen.

Bijzonder goed!!

Bij de vorige bestelling had ik verkeerde maat besteld. Na bijna 3maanden nam ik toch eindelijke contact op met Nappy's.nl. Zo vriendelijk te woord gestaan en andere maat/product besteld. Alles is zo netjes afgehandeld. Dat is in één woord: super!!

Snelle verzending, mooie producten

De producten werden na bestelling snel geleverd. Daarnaast erg blij met de producten!

Mooie producten en snel geleverd

Online wasbare billendoekjes, verschoonmatje en inlegvellen voor wasbare luiers besteld. Zeer tevreden over al deze producten, en goed en snel geleverd. Ook zijn de reviews op de website bij de producten heel fijn om te helpen bij het maken van een keuze.

Mooie producten en snel geleverd

Zoals de titel al zegt: mooie producten mogen ontvangen en het is allemaal snel geleverd.

Omdat mijn lokale winkel met herbruikbare pampers de deuren sluit, ging op zoek naar een andere. Nappy’s heeft een breed assortiment, levert snel en het was nog eens fijn verpakt ook!

4 Zegelhorstweg

Meppel 7942 RX