Snelle reactie en heel leuk die handgeschreven briefjes!

Bedankt voor jullie toewijding :)

Erg fijne webshop

Een groot assortiment, snelle verzending en altijd een handgeschreven kaartje bij de bezorging, maakt t toch leuk !

Fantastisch aanbod en service

De website is heel overzichtelijk en biedt alle informatie om over te gaan op wasbare luiers. Kom je er niet uit, dan bieden ze ook nog hulp in de vorm van een snelle klantenservice en consulenten. Het aanbod luiers is erg groot, ze hebben zoveel moois!

snel geleverd en topproducten!

Voor het eerst besteld bij deze sympathieke webshop en het was een hele goeie ervaring! Groot assortiment wasbare babyspullen en snel geleverd. Ik ga zeker vaker bestellen.

Extra informatie over het product is heel goed beschreven.

Nappys zorgt ervoor dat bij ieder product duidelijk beschreven staat wat de voordelen ten opzichte van andere materialen is. Ik heb twee overbroekjes besteld waar precies bij stond voor welke luier deze wel en niet geschikt zijn. En het klopt inderdaad! Deze informatie is super fijn want zo weet ik dat ik het goede product koop.

Fijne doekjes en onderbroek ruim, maar past

I

Mooie producten en snelle verzending

Mooie product, goede klantenservice en snelle verzending. Fijne webshop!

Fijne webshop met deskundige mensen

Ik ben erg blij met nappy's.nl. De webshop heeft alle informatie, inclusief uitgebreide tabellen, die ik nodig had voor het overstappen naar wasbare luiers. Ook hebben ze een ruime keuze en huurpakketten om uit te proberen als je nog twijfelt Daarnaast ook veel andere wasbare producten zoals menstruatieproducten en billendoekjes. Supercompleet dus en erg overzichtelijk.

Zacht

Snelle levering. Mijn dochter is helemaal blij met het broekje. Het is lekker zacht zegt ze, beter dan een gewone luier.

Vlotte levering en bestelling

Ons pakketje met oa. wetbag and wet wipes kwam goed op tijd aan en zag er prima verzorgd en verpakt uit. Mijn hartje werd warm van de persoonlijke attentie die erbij zat. Je ziet dat deze webshop al zijn verzendingen met liefde en zorg verpakt.

Hele fijne site met een goede uitleg en heldere foto's. Verzending super snel ook naar het buitenland.

Supersnel aangekregen, goede service.

We zijn zeer tevreden met de aankoop en heel fijn dat er klein cadeautje bij zat.

Fijn product en vlotte levering

Prima. Blij met het workout ondergoed van Imse en levering was vlot.

Mooi bedrijf en een goede service

De service rondom de bestelling was uitstekend. Via de website werd ik goed op de hoogte gehouden van het bestelproces. Daarna kreeg ik updates over de levering en kon ik mijn bestelling mooi volgen. Wat ik leuk vond, dat er bij mijn bestelling een persoonlijke geschreven kaartje zat. Via YouTube heb ik het bedrijf/de webwinkel bekeken. Ik ben zeer onder de indruk van het ruime assortiment. De sfeer tussen de enthousiaste medewerkers is heel goed zoals op de filmpjes is te zien. Het aangeschafte product voldoet heel goed.

Snelle levering Voldoende aanbod super

Altijd snel geleverd en zonder plastic!

Nappy's is altijd super snel met opsturen, persoonlijk en zonder plastic verpakkingen, super!

In de middag besteld, rond half 4. Volgende dag voor 10 uur al binnen. Netjes verpakt, precies zo het moet!

Geweldige winkel met ruim aanbod!

Ik ben enorm tevreden over Nappy’s. Het aanbod is enorm, het personeel is vriendelijk en de bestellingen worden altijd op tijd verzonden. Helaas heb ik wel al meermaals problemen ervaren met DPD dus dat zou het enige verbeterpuntje zijn: dat ze overstappen op een andere pakketdienst. Buiten dat is het , nogmaals, een super winkel!

Heerlijk zachte goed absorbeerde wasbare luiers

De totsbots luiers die we via Nappy's hebben gekocht zijn fantastisch. Heerlijk zacht, mooie pasvorm en goed absorberend. Ook na een paar keer wassen blijft de stof soepel en behoudt het de mooie kleur. Nappy's levert een goede service, de beste prijs, kwaliteit en we wisten precies wanneer de luiers per post werden bezorgd.

Zelfs in een zeer drukke periode snelle en correcte levering. Met een lief kaartje erbij.

Snelle levering, mooie producten en fijne service!

Ik ben erg tevreden over de snelle levering vanuit Nappy's. De overbroekjes en prefolds zijn van goede kwaliteit en zien er mooi uit. Ik vind het altijd wel leuk als er een briefje bij zit en dat zat er ook bij deze bestelling met zelfs nog een billendoekje om te proberen. In één woord: top!

Snelle en uitstekende service

Reent bij Nappy's luiers besteld. De verzending was heel snel en netjes, een aardig handgeschreven kaartje erbij. Doordat ik een fout had gemaakt met de bestelling moest ik een deel retour sturen. De afhandeling hiervan verliep ook vlekkeloos en heel snel! Naast de goede service hebben ze een breed aanbod in o.a. wasbare luiers en delen ze goede informatie voor het gebruik hiervan. Ik ben heel tevreden!

Top site met duidelijke info

Fijne website met duidelijke informatie.

Mooie luiers! Snelle service

De bestelde luiers zijn prachtig . Nog wel even wennen aan de maat (nu gewend aan newborn). Maar dankzij de week vd wasbare luiers voor een mooie prijs kunnen aanschaffen. Erg blij mee. Dankjewel ook voor de snelle service.

4 Zegelhorstweg

Meppel 7942 RX