Fijne service, snelle levering en prachtige producten van goede kwaliteit

Hele mooie luiertjes ontvangen, Nappys is al sinds de geboorte van ons zoontje favoriet.

Zo leuk kunnen luiers zijn!

Na een uitgebreid consult met Laura onze 'starterskit' samengesteld en besteld. Snelle levering, alles netjes ingepakt, en een handgeschreven kaartje als kers op de taart!

Top webshop.

De grootste keuze in luiers, snelle verzending en een top klantrenservice. Een echte aanrader.

Mooie kwaliteit luiers en makkelijk in gebruik!

Wij zijn gestart met de Newborn luiers voor onze dochter en zijn hier erg tevreden over. We hebben diverse systemen en onderbroekjes besteld destijds. Ze heeft geen luieruitslag en de luiers zijn makkelijk in gebruik. Nu een set in one size aangeschaft van ons favoriete systeem.

Altijd een feestje

Bij jullie bestellen is altijd een feestje. Naast de keuze uit zo veel leuke producten is het ook altijd snel verstuurd en bezorgd waardoor je er snel gebruik van kan maken en kan genieten. Dit keer heb ik mijn collectie maandverband van Elskbar uit bereid. Zo fijn en mooi spul. Zeker met de nieuwe printjes. Dus lieve mensen bedankt weer!

Super service!

Wat een verademing de service van Nappy’s. Ik had via nappy’s een afspraak gemaakt voor een consult. Hierdoor wist ik veel beter wat ik wilde en kon ik alle verschillende systemen zelf zien en ervaren. Nu een prachtig newborn pakket klaarliggen. Dankjulliewel!

Super levering

Ik bestel al zo'n 4 jaaar bij Nappy's en elke keer is het weer een feest om de pakjes open te maken. Netjes geleverd met wat extra's erbij. Zelfs met de RNW snel geleverd

Heel tevreden met deze winkel

Inmiddels meerdere bestellingen geplaatst en altijd naar verwachting verlopen. Eenmaal een verkeerd artikel ontvangen en daar is snel en super op gereageerd. Keuze gekregen tussen retour of korting. Al met al super service en super tevreden.

Prachtige huda pakket!

12 mooie huda newborn luiers en 6 huda one size fits all. Hier gaat ons wasbare avontuur mee beginnen! De newborn zijn wel echt heel erg mooi en we zijn blij dat we ze hebben aangeschaft. Voor de overbroekjes hebben we verschillende merken besteld om te kijken wat werkt. (En de verschillende printjes natuurlijk) Kortom goeie service en een prachtig pakket rijker !

Super fijne service!

Mijn bestelling werd snel geleverd. Helaas ontbrak er een item. Toen ik contact hierover opnam werd ik direct super vriendelijk geholpen. Het product werd nagestuurd en de andere dag had ik het al in huis. Super goeie service!

Top service, veel mogelijkheden en fijne communicatie

Ik heb een tijdje erover gedaan om iets uit te zoeken wat denk ik bij ons past. Super hoe alle informatie duidelijk en overzichtelijk bij elkaar staat! Hierdoor heeft het absoluut bevorderlijk gewerkt om voor wasbare luiers te gaan. We moeten nog even wachten op de baby, maar de luiers kwamen binnen en zagen er zo leuk, mooi en comfortabel uit dat ik ze bijna zelf maar aandeed, haha. Top website! Bedankt voor de service. Mvg, Maud Vossen

Fijn huurpakket en goede begeleiding

Huurpakket was snel verstuurd en goed ingepakt. Natuurlijk is wasbaar een beetje wennen en via Insta kreeg ik snel antwoord op mijn vragen.

Heel tevreden

Altijd fijn om bij nappys te bestellen. Genoeg keuze en snelle verzending!

Uitstekende service

Meerdere keren besteld bij nappy's! Uitstekende service, altijd een handgeschreven berichtje bij je bestelling. Bestellingen worden snel geleverd. Nappy's is mijn favoriete winkel m.b.t. het aankopen van wasbare luiers. Als ik iets nodig heb, kijk ik automatisch als eerste op nappys.nl

Zeer tevreden!

Ik heb sinds kort de website en dienstverlening van Nappy’s leren kennen door het gebruik van wasbare luiers in ons leven in te roepen. Ik moet zeggen dat er een ganse nieuwe wereld voor ons is opengegaan. Het aanbod van Nappy’s is zeer uitgebreid met enkel kwalitatief goede producten. Naast de fijne producten, is er op de website ook een hele schat aan informatie te vinden over het wasbaar luieren. Met mijn vragen werd ik binnen no time geholpen en er werd helemaal niet moeilijk over gedaan. De verzending gebeurde snel en werd 2 dagen na bestelling al thuis geleverd. En tenslotte, ben ik helemaal verliefd op al die mooie printjes die ik nu in huis heb voor ons zoontje. Kortom, ik ben een zeer tevreden klant en kan iedereen de website van Nappy’s aanraden ❤️

Snelle en correcte levering. Leuk kaartje erbij!

Goede ervaring

Ben heel tevreden over de levering en de kwaliteit van het geleverde product. Tevens een handgeschreven kaart is ook ontzettend leuk om te ontvangen. Mijn kleine zoon vind zijn broekje ook erg leuk, dag Haai zegt hij telkens als hij aangaat

Snelle levering en goede informatie

Nappys bezorgt pijlsnel en heeft een uitstekende klantenservice. De site geeft goed inzicht in de verschillende keuzes in het soms overweldigende aanbod. Inmiddels heb ik een wasbaar luier pakket van Hu-da, zwemluiers en wasbare inlegkruisjes gekocht. Werkt allemaal super. Je vraagt je af wat we nog doen met die plastic troep. Wasbaar irriteert de huid niet en is veel beter voor het milieu. Het is onder de streep ook niet duurder en niet meer werk als je het vergelijkt met het afvoeren van al dat plastic. Ik ben helemaal om.

Snel geleverd en betrouwbare website.

Topservice

Het Nappy’s team geeft persoonlijke touch aan de webshop en is snel en vriendelijk bereikbaar voor vragen. Het enige wat ik zelf nog prettig zou vinden is een overzicht met meerdere producten om in te kunnen filteren.

Beste wasbare luier webshop die er is

Hele duidelijke webshop en zeer klantvriendelijk

Mooieluiers en accessoires

Snelle verzending en persoonlijke touch

Fijne webshop

Groot assortiment. Goede kwaliteit spullen. Prettige overzichtelijke website. Levering altijd goed met een persoonlijke noot en soms een klein extraatje erin.

Aangenaam

De website is handig, overzichtelijk en informatief, de verschillen tussen producten zijn duidelijk en je kan zo zelf uitmaken wElk product voor u het best past. Snelle en vlotte levering, met een leuk kaartje in.

Super fijne site!

Ik twijfelde of ik wilde beginnen met wasbare luiers, aangezien ik niemand in de omgeving ken die deze al gebruikt. Via nappys ben ik bij iemand thuis geweest die uitleg geeft over alle verschillende wasbare luiers en je ze ook kunt zien/voelen. Toen was ik om! Nappys is heel overzichtelijk en de producten zijn heel fijn en zoals beschreven en de vele reviews helpen ook heel erg!

4 Zegelhorstweg

Meppel 7942 RX