Snelle levering, top producten

Geen problemen ook bij retourneren. Echt goede webshop

Echt top

Ik ben heel blij met jullie site en groot en divers assortiment. De informatie is helder en uitgebreid, ik heb snel antwoord via de mail op vragen gekregen, het pakket wordt ook altijd vlot verstuurd. Ook leuk om met je aankoop bij te dragen aan een goed doel. Jullie doen goed werk!

Beloven en leveren!

Wij zijn erg tevreden met Nappy's. We hebben al meerdere bestellingen gedaan en altijd met succes en op tijd geleverd. Zelfs als er een broekje stuk is en valt binnen de garantie is die zo opgestuurd. Echt top! Aanrader.

Snelle levering goede producten

Blij met de broekjes!

Snelle reactie en goede service

Al meerdere bestellingen bij nappys gedaan en altijd tevreden over de informatie voorziening en klantenservice!

Niks te klagen.

Een goed bedrijf dat de tijd neemt voor je als je vragen hebt. Snelle verzending

Snel bezorgd

Mijn bestelling snel bezorgd. Er zat ook een persoonlijk kaartje bij en een klein cadeautje. Nu wachten tot de kleine er is en dat we de luiers kunnen gaan proberen!

goede service

Wolbroeken hebben we al eerdere ervaring mee, werkt prima! Hij verkleurt wel wat na verloop van tijd. Kan het nog bleken in de zon of kan dat niet met dit materiaal? Huda-luiers zijn heerlijk zacht en nemen gelukkig veel op.

prima services netjes verpakt met vriendelijke groet

Super!!

Blij met de mooie bestelling. Snel binnen, netjes verpakt en leuk dat er een handgeschreven, persoonlijke note bij zit :-). Laat zien dat het met aandacht en liefde wordt gedaan! Toppie! Sowieso een hele mooie site, met veel info waardoor het aanschaffen en keuzes maken makkelijker maakt.

Webshop met mooie duurzame producten

Hele fijne webshop met mooie producten. Bij zo'n groot aanbod is het fijn dat er snel wordt gereageerd op vragen, zeer behulpzaam!

Voor het eerst besteld en goed ervaring

De website vind ik fijn werken, ook het bestelproces. De bestelling had ik snel in huis en kon het pakket goed volgen wanneer het afgeleverd zou worden en dat is ook erg fijn. De bestelling was met zorg ingepakt. Er zat zelfs nog een verrassing bij en een handgeschreven kaartje. Heel persoonlijk dus. Of de producten bevallen, dat weet ik nog niet, want die heb ik nog niet uitgeprobeerd. Zeker voor herhaling vatbaar!

Vlotte ervaring, veel keuze.

Zeer duidelijke informatie op de website. We hadden reeds een luiersysteem en ik was op zoek naar inleggers. Direct gevonden en snel geleverd. Aangezien onze fysieke wasbare luierwinkel gestopt is, komen we hier zeker nog terug online bestellen.

Zo’n fijne winkel!

Supersnelle verzending, heerlijke producten voor een eerlijke prijs en dan ook nog een persoonlijk tintje in het pakket. Wat wil een mens nog meer! Zo wordt het wel erg leuk om naar een betere wereld toe te luieren :-)

Ziet er goed uit!

De baby moet nog geboren worden dus we hebben de luier broekjes nog niet in gebruik maar het ziet er mooi uit! Ben er erg content mee.

Goed product, vlotte levering

De bestelling snel ontvangen

Snelle, vriendelijke levering

Altijd fijn om bij nappy's te bestellen. Kwaliteit is altijd goed, veel goede info en vriendelijke klantenservice. Pakketjes zijn met zo min mogelijk verpakking.

Vlotte service en uitstekende kwaliteit!

Ik kocht de XL overbroekjes van Blümchen via jullie website en onze dochter kan ze er goed gebruiken. Jullie hebben grote keuze uit verschillende merken. Ik heb de overbroekjes van dit merk in de juiste maat nergens anders gevonden.

Wat een fijne klantvriendelijke firma, levert mooie groene producten.

Zo hulpvaardig, goede en vriendelijke behandeling, kunnen velen een voorbeeld aannemen, dank jullie wel.

Top service en vriendelijke mensen

Door Nappy's begonnen met wasbare luiers. Sinds dien bestellen we hier als we iets nodig hebben. Altijd heel vriendelijk! Helpen je met alle liefde bij vragen. Snelle service. Echt een top bedrijf! Mezen hebben hart voor de zaak

Klein verpakt, applaus

Verzenden duurden iets langer dan verwacht, maar ik was blij verrast toen het geleverd werd. Ik een klein doosje, netjes paste alles er precies is. Én een kleinigheidje met een lief kaartje. Instructies voor eerste gebruik moet je op de site terug zoeken. Misschien een kleine verwijzing zou handig zijn. Vooral als first timer ;) Verder nu al erg blij mee. Na 4x voorwassen ziet alles er nog steeds prachtig uit!

Duidelijke website en een supersnelle levering. Attent dat er een persoonlijk briefje bij zit.

Fijne webwinkel die snel verzend

Kon makkelijk vinden wat ik zocht. Mijn bestelling werd daarna snel verzonden. Dank voor het geschreven kaartje wat erbij zat.

4 Zegelhorstweg

Meppel 7942 RX