Fijn!

Goede communicatie, komen afspraken na.

Super service!!

Veel keuze van goede producten. Je mag oneindig veel vragen stellen. Je kan huren voor je koopt En ze hebben de laatste nieuwe printjes !! Niet altijd het goedkoopst maar wel veel keuze op 1 plaats.

Over alle producten en service ben ik super tevreden. Nappy’s is dé webshop voor wasbare luiers en advies. Snelle verzending, en vragen worden heel snel beantwoord.

Super fijne en persoonlijke ervaring!

Voor de tweede keer besteld bij hun. Altijd een leuk persoonlijk berichtje en een extraatje.

Heel positief! Mooie luiers en accessoires en goede service

Al een paar keer bij Nappy's betsteld en ik ben erg tevreden. Snelle verzending en er zit bij een wat hoger bedrag vaak een klein cadeautje bij. De luiers/broekjes etc. zijn netjes verpakt, zonder onnodige verpakkingsmaterialen. Erg tevreden.

Fijne website en goede service.

Leuk dat er een klein cadeautje bij mijn bestelling zat. Ook fijn dat er snel gereageerd werd op een vraag die ik had.

Snelle verzending

Goed assortiment en een super snelle verzending

Fijne webshop, snelle levering, goede adviezen

Fijne kwalitatieve producten.

Fijne wetbags

Voor mijn gastouderopvang diverse wetbags besteld om de spullen van de kindjes goed mee te kunnen nemen. De gekozen wetbags(met dubbele rits) zijn echt super fijn hiervoor!

Super snel binnen.

Cadeaus op het laatste moment geregeld maar echt razendsnel binnen. En altijd even prachtig.

Mooie product!

We hebben een hele fijne zwemluier besteld. Mooi product en snelle levering!

De inlegkruisjes zijn geschikt voor elke dag en sportbestendig, maar kruipen tussen de billen

Ik gebruik de inlegkruisjes van Imse en Elskbar nu al meer dan 2 maanden elk dag. Fietsen, hardlopen, aerobics lukt allemaal in die zin dat ze goed blijven zitten en niet verschuiven. Zeker bij de gewone dagdagelijkse bezigheden ondervind ik weinig of geen problemen. Ik heb eigenlijk slechts één minpunt, en dat is dat ze tussen de billen kruipen als je hurkt en terug rechtkomt. Best vervelend. Ik heb al aan het denken geweest over hoe ik ze stijver kan maken om dat probleem op te lossen, maar tot hiertoe nog niks gevonden dat praktisch haalbaar is. De knippertjes in twee standen (bij Imse) is wel nuttig. Ze klikken wel niet zo makkelijk vast.

Onwijs prettig bedrijf met hele fijne mensen

Nappys.nl is voor mij een heel fijn bedrijf dat mooie producten heeft en altijd mee denkt met ons. Ze zijn niet puur gericht op verkoop, maar staan naar mijn idee voor een fijne ervaring met wasbare luiers. We overwogen bijvoorbeeld andere luiers te kopen maar kregen advies hoe we met onze eigen producten toch verder konden. De mensen die er werken zorgen er zeker voor dat het bedrijf zo fijn wordt. Ze hebben veel kennis en zijn uiterst vriendelijk.

Supper goed

Geweldige survis en hulp alles word supper snel geleverd en ook heerlijk persoonlijk. De luiwers werken erg goed en vijn

Mooie wasbare overtrekbroekje

Ons zoontje lekte in de nacht altijd door. We gebruiken wegwerpluiers. Hij werd hier wakker van. Waardoor we hem elke nacht moesten uitkleden en schone kleertjes aan moesten doen. Dat vond hij niets, natuurlijk veel te koud. Ik had inmiddels verschillende dingen geprobeerd, grotere maat luier, luier andersom, twee luiers. Hij bleef nat in de nacht. Toen ben ik het overtrekbroekje gaan kopen. Ik heb alleen een maat te groot gekocht. Dus heb nu een nieuwe besteld. Kwaliteit ziet er goed uit. Bij de beentjes lekkere zachte stof. Mooie print. Ik heb daarom direct een wasbare zwemluier gekocht.

Snel proces, aardig en beleefd in de communicatie. Site mag misschien iets moderner, die is op de telefoon niet helemaal handig. Maat zeer tevreden

Al 5 jaar goede ervaringen bij Nappy's

Altijd goede service en snelle levering. Groot assortiment om uit te bestellen.

Fijne site, mooi assortiment, behulpvaardig personeel, snelle verzending

Mooi product, goede kwaliteit

Mooi product, goede kwaliteit, prettig in gebruik. Onze eerste ervaring met wasbare luiers en zeer tevreden!

Onwijs blij met Nappy's!

Inmiddels al meerdere bestellingen gedaan bij Nappy's aan wasbare luiers en zoogkompressen. Super blij met de fantastische producten, kennis, lieve berichtjes bij je bestellingen EN service. Heb eenmaal een product gehad dat snel stuk was en deze werd heel snel vervangen. Op de beurs of bij een gratis luierconsult ontmoet je de mensen verbonden aan Nappy's en krijg je nog meer fijn advies en antwoord op je vragen.

Satisfied

My daughter is getting out of diaper but there still some accident, this diaper can hold 1 pipì perfectly so it was what I was looking for!

Fijn bedrijf met mooie producten

Superfijne klantenservice en mooie producten. Ik heb uitgebreid de kans gekregen om producten te testen (via het huurpakket). Terugbetaling van de borg keurig op tijd en als ik vragen had was de klantenservice goed bereikbaar. Hele fijne ervaring!

Snelle levering, goeie producten

Tevreden van de bestelde producten en van de levering

Super fijne producten en zelfs een persoonlijk geschreven kaartje ontvangen en een extraatje. Aanrader!

Snelle verzending en goede service

Alles verliep soepel. Leuk dat je een handgeschreven kaartje krijgt bij je bestelling.

4 Zegelhorstweg

Meppel 7942 RX