geweldige service

Fijne producten, snel bezorgd, goede service. Ik bestel hier regelmatig en ben altijd tevreden!

Deskundig en betrokken

Ik vind het prettig dat een webshop zowel heel veel assortiment in huis heeft als ook de deskundigheid en betrokkenheid. Er wordt veel informatie gegeven en ze willen altijd meedenken.

Altijd een fijne ervaring

Ik was iets vergeten bij mijn order, ze hadden heel fijn mijn pakketje apart gehouden zodat ik dit nog kon bestellen. Zoveel service, fijn contact en de mooiste producten.

Helemaal top

Groot assortiment, zeer behulpzaam bij individuele vragen, zeer snelle verzending, prettige website om te shoppen

nog geen ervaring

Ik heb besteld omdat ik het meeneem voor tieners in Oeganda. Dus in februari gaan we het bij hen langsbrengen. Voor hun is maandverband kopen te duur, dus dit is een mooie oplossing voor hen om toch naar school te kunnen blijven gaan ook tijdens hun menstruatie.

Goeie service en kwaliteitsproducten

Ik was al heel lang op zoek naar een luieremmer voor wasbare luiers, waarbij de luiers niet gaan schimmelen, en de stank beperkt blijft. Dit product verhindert dit euvel, vanwege de speciale filters. Blij mee!

Nappy's doen wat ze beloven

De bestelde artikelen werden vlot geleverd en werken zoals wordt aangegeven op de site

Snelle en leuke levering

Lief handgeschreven kaartje en klein cadeautje bij onze mega bestelling. Feestje om uit te pakken.

Fijne ruim assortiment en goede snelle service

bestelling volgende dag gelijk netjes geleverd. Ruime betrouwbare keuze. Enige tip is dat de reviews per nieuwe luierdesign staan. Dus als het design weg gaat de reviews erover ook. handig om dit te bundelen per soort luier ipv design.

Fantastisch!

Snel, vriendelijk, behulpzaam. Ik vroeg of ze mijn bestelling wellicht een dag later konden versturen, en ja hoor dat deden ze. Ook als ik een vraag heb beantwoorden ze die snel en duidelijk.

Helemaal goed

Goede producten, goede prijs en snel geleverd.

Fantastische service

Enorm uitgebreid assortiment en goed advies als je een vraag hebt. Pakketten worden snel verstuurd en zijn duidelijk met aandacht ingepakt en het handgeschreven kaartje maakt het helemaal af.

Snelle verzending en een persoonlijk kaartje

Mijn bestelling was de volgende dag in huis (super snel dus)! Ook zat er een persoonlijk kaartje bij en een klein cadeautje. Verder vind ik de website overzichtelijk en is het prettig dat veel producten revieuws hebben.

Fijne website met veel informatie. Snelle verzending en heel efficiënt ingepakt. Kreeg er zelfs een klein cadeautje bij. Super leuk!

Mijn pakketje kwam gelijk de volgende dag. En het was erg fijn dat er ook kaartjes met instructies bij zaten! En een leuk kaartje voor mama!

Super netjes

Nette duidelijke site met goede informatie. Snelle levering, wederom met duidelijke extra informatie erbij over de te gebruiken producten. leuk handgeschreven kaartje maakt het toch altijd wat menselijker, zeer tevreden.

Goede service en altijd een persoonlijk berichtje. Gebruiken wel dpd als verzender en hiermee heb ik wel vaak vertraging in de levering.

Altijd weer super.

Compleet aanbod, snelle verzending, alles goed verpakt en altijd met een leuk briefje en bij een grote bestelling zelfs een klein extraatje erbij. Superfijne, betrouwbare webshop die ook altijd open staat voor het beantwoorden van allerlei vragen over wasbare luiers!

Voor de tweede keer iets besteld bij Nappy's deze keer een cadeautje voor m'n broer en schoonzus. De zwemluiers waren makkelijk te vinden op de website. Op de website staat ook voldoende informatie om een goede maat te kunnen bestellen. Pakketje kwam binnen de gestelde termijn binnen. Mocht je nadenken over wasbaar dan raad ik Nappy's zeker aan!

Super begeleiding

Goed contact, snelle levering. Wanneer je vragen hebt, staan ze snel voor je klaar om je te helpen en goed advies te geven.

Top service, snelle verzending, netjes verpakt. En foutje in de voorraad werd ook netjes opgelost.

persoonlijk en goed

Door het kaartje bij het pakket voel je je geen nummer. Goed en duurzaam ingepakt. Vier verschillende mails over wanneer mijn pakket aankomt en via waar. Dit mag minder.

Producten sluiten aan bij verwachtingen.

Duidelijke informatie op de website. Snelle bezorging en de producten zijn zoals verwacht.

Top bedrijf! Goede service, mooie producten en snelle verzending

Goed service

Snel geleverd Mooie producten