Veel keus en fijne service

Ik heb al een aantal keer besteld bij nappys. Vaak zijn ze de goedkoopste en met een groot en leuk aanbod aan printjes en producten. Als ik weer moet bestellen zou ik zeker voor nappys.nl gaan.

Fijne site met uitleg per merk

Kwam via via op deze site. Fijn dat er per merk een uitleg staat van de bijzonderheden.

Wij hebben nu een aantal keer besteld bij nappy's en zijn zeer tevreden over de snelle levering, communicatie, goede uitleg die geleverd wordt en de producten zelf.

Fijne service

Had luiers besteld die op de website nog beschikbaar waren kreeg een dag later een berichtje dat ze toch niet meer voorradig waren. Kreeg de keuze of ik andere printjes wou kiezen of mijn geld terug wou. Heel netjes geregeld. Luiers had ik de dag nadien in huis.

Ik ben heel tevreden over de service!

De service is goed, duidelijk wat je krijgt via de website; en dat is ook precies wat je binnenkrijgt. Heel persoonlijk met een leuk kaartje en kadootje! Ook heel snel, de hele bestelling was erg snel in huis. Veel uitleg via de website over het hoe en wat van de luiers. We moeten de luiers nog gaan gebruiken maar ik heb het idee al veel te weten via de informatie die ik heb gelezen op de website. Ook handig dat ik een consult kon volgen, ideaal!

Elskbars

Ik kocht al een aantal keer overbroekjes van Elskbar. De dag nadien kwamen ze steeds aan. Echt heel erg fijn! En wat een fijne overbroekjes

Snelle levering en zelfs nog met een persoonlijk briefje erbij. Waar vind je dat nog tegenwoordig?

Snelle levering, prachtige artikelen

Netjes

Overzichtelijke site, veel informatie, vlotte verzendkosten en netjes op de hoogte gehouden via mail

Behulpzame klantenservice

Zeer snelle reactie op vragen per mail. Duidelijke adviezen gekregen. Snelle verzending van producten.

Goede service, goede producten

Nappys heeft goede producten waar ik erg tevreden mee ben. De service is netjes, goede kwaliteit en ook nog snel. Personeel is vriendelijk en behulpzaam. Kortom niks om op aan te merken =)

Goed, snel en vriendelijk

Mooie producten. De gekochte inleggers zijn lekker groot, kunnen meegewassen worden en bevallen erg goed.

Fijne winkel waar nog echte mensen werken

Fijne winkel waar je nog gewoon vragen kunt stellen zonder eerst een chatbot te krijgen. En de bestelling wordt ook handmatig ingepakt, kan zijn dat er dan een foutje gemaakt wordt, maar ze lossen het altijd netjes op:)

Snelle verzending en goed product

Groot assortiment, veel duidelijke informatie per product, snelle service

Groot assortiment, veel duidelijke informatie per product, snelle service

Goede communicatie, snelle levering en kwalitatieve producten!

Ik vergat iets toe te voegen in mijn bestelling dus belde de klantendienst en zij hielpen me heel goed zodat ik bij mijn volgende bestelling geen tweede keer verzendkosten moest betalen. De communicatie en verzending waren dus tiptop in orde, alsook de producten zijn van hoogwaardige kwaliteit. Ik bestel hier zeker opnieuw.

Fijne webwinkel met groot assortiment en goed bereikbaar voor advies

Ruim aanbod. Voor elk wat wils. Heel fijn om snel hulp te krijgen bij je vragen over de producten. Veel kennis, professionaliteit en service gericht. Snelle verzending (of klaar zetten om op te halen) is ook top. Kortom, een heel fijn bedrijf.

Topwebshop met snelle levring

Ik ben zeer tevreden over mijn aankoop van overbroekjes bij Nappy’s. Er was een ruim aanbod en de bestelling werd snel geleverd.

Goede informatie, overzichtelijke site, snelle verzending!

Aanrader!

Duidelijke website met uitgebreide informatie en reviews over alle producten en snelle verzending

Goede service en prachtige en fijne producten

Goede service en prachtige en fijne producten

Zeer aangename ervaring! Er waren een paar spulletjes niet op voorraad, maar dit werd dezelfde dag nog gecommuniceerd. Uiteindelijk maar een paar dagen langer op mijn bestelling moeten wachten. De bestelling zelf was helemaal in orde!

Zo'n fijne winkel voor al je wasbare luiers en meer!!

Heel fijne winkel, denken echt met je mee ... Super snelle reacties bij vragen of problemen. Een dikke 10!

Goede kwaliteit en vriendelijke service

Ik heb inleggers besteld voor luiers voor grotere kinderen en volwassenen. De kwaliteit is prima en complimenten voor de vriendelijke service. Wasbare luiers zijn veel milieuvriendelijker dan wegwerpluiers en uiteindelijk ook goedkoper.

Vlot en net

Om te bestellen bij Nappys is al een feestje met al die prachtige producten om het pakket daarna al de volgende dag in huis te hebben is perfect. Het kaartje en een klein presentje maken het extra leuk om alles uit pakken.

4 Zegelhorstweg

Meppel 7942 RX