Ruime keuze, snelle verzending

Fijne webshop met veel mogelijkheden en super snelle verzending! Iedere keer als ijkers moois heb besteld komt er al weer iets nieuws, moois op de site!

Top!!

Zeer snelle levering, competitieve prijzen en een uitgebreid aanbod!

Pakket snel en netjes verzonden

De gekochte spullen werden binnen een dag op de post gedaan en werden snel bezorgd!

Super snelle levering

Snelle levering en erg blij met een gratis consult

We hebben eerst vlakbij een gratis consult gehad. Super fijn om op die manier even de producten van Nappy's te kunnen zien en voelen. Daarvoor konden we namelijk door de bomen het bos niet meer zien. En zelfs mijn nog wat twijfelende man ziet nu wasbare luiers helemaal zitten. Top! Dus een bestelling geplaatst en die was erg snel geleverd. Heel blij mee.

Snel

De website is duidelijk, de levering heel snel en ik vond het heel leuk dat er een persoonlijke boodschap op een kaartje bij mijn bestelling zat.

Aanrader, snel verzonden en persoonlijk kaartje

Goede ervaring met deze website! Een prachtig assortiment, snelle en complete afhandeling en verzending :) en hele mooie producten in huis, helemaal blij mee! Mooi dat met deze site wasbaar nog makkelijker wordt door het enthousiasme op de site. Zou wat mij betreft qua overzichtelijkheid op de website iets verbeterd mogen worden, maar is nu ook al goed te doen.

Op de website is een hele ruime keuze! Ik wist ongeveer welke luiers ik wou, maar door de ‘luierkiezer’ kon ik nog een aantal zaken eenvoudig met elkaar vergelijken. De volgende dag werd de bestelling al netjes geleverd met een leuke persoonlijke boodschap! Een aanrader om hier te bestellen.

Betrouwbare partner

Nappy's is zoals gebruikelijk snel en betrouwbaar. Goede kwaliteit spullen en goede beschrijving op de website.

mooi en zit fijn

Werkt prima en het is ook nog eens leuk voor de mensen die het maken. Plus goed voor het milieu.

Twee dagen nadat we de bestelling geplaatst hadden, werden de luiers al thuisbezorgd. Bij de bestelling zat een handgeschreven kaartje met een persoonlijk bericht. Dat vonden we echt attent! Of de luiers hun werk doen, moeten we nog ontdekken, maar dat zal vast goedkomen!

Uitstekende en persoonlijke service

Hele fijne en mooie producten. Verzending is heel snel en er zit een leuk persoonlijk kaartje bij. Top webshop!

Mooie producten

Overzichtelijke website, veel keus qua merken. Super snelle levering. Via de chat goed geholpen. Verschillende merken overbroekjes gekocht o.a. van Little Lamb, Modern Cloth, Rumparooz en Elskbar. Ik was alleen over Elskbar qua pasvorm niet enthousiast. Retourneren was gemakkelijk.

Fijne website, goede service!

Groot assortiment, duidelijke beschrijving, snelle levering en toch persoonlijk, mijn favoriete webwinkel voor alles op het gebied van wasbare luiers

Snelle levering van kwalitatieve producten met een leuke persoonlijke boodschap!

Heel tevreden van bestelproces en levering. Producten waren netjes verpakt en zeker tevreden van de kwaliteit. De leuke boodschap erbij was een fijne verrassing.

Mooie producten, snelle levering, fijne service!

Uitstekende keuze voor een bedplasser

Onze zoon is 6 jaar, en sinds een jaar terug een bedplasser. We hebben alle soorten wegwerpluiers geprobeerd (drynites inclusief), zelfs 2 luiers boven elkaar aan. Het resultaat bleef jammer genoeg een nat bed, bijna elke ochtend... Omdat er wordt aangeraden om een plaswekker te introduceren in de grote vakantie, is dat bij ons nu nog niet aan de orde. Maar ik was het heel erg beu om elke dag alle lakens te verversen en wassen. Toen hij kleiner was, gebruikten we wasbare luiers, waar we erg tevreden over waren. Ik wist niet dat er ook voor grotere kinderen deze optie bestaat. De motherease bedwetter pants zijn de ideale oplossing! Ze zitten als gegoten (de afmetingen worden nauwkeurig beschreven), lekken niet, en ze zijn gemakkelijk te wassen. 60 graden, enkel met wasmiddel. 2 dagen aan het droogrek, en ze zijn opnieuw klaar voor gebruik. We hebben er 4 gekocht, zodat we niet elke dag hoeven te wassen. Een absolute aanrader! En we duimen dat met wasbare luiers, onze zoon sneller gewaar wordt dat hij nat is, en sneller zindelijk wordt...

Heel tevreden

Snel geleverd, netjes verpakt. Leuk om een persoonlijk berichtje erbij te ontvangen. Producten zeer tevreden over! Uitgebreide informatie op de site.

Al de zoveelste bestelling bij Nappy's, en even goed als altijd!

Altijd snelle verzending, een lief briefje erbij, een mooi billendoekje.. Topservice & goede producten!

Snelle levering en persoonlijk kaartje

Nadat ik mijn bestelling had geplaatst was deze snel geleverd. Bij het pakketje zat een handgeschreven kaartje wat het erg persoonlijk maakt. Kortom, ik ben zeer tevreden!

Supersnelle service!

Om half vier besteld, volgende ochtend om 9u al in huis!

Mooie producten en goede snelle service!

Erg tevreden ben ik over de aankopen bij Nappy’s. De kwaliteit van de nacht luiers die ik heb gekocht is erg goed. Ook is de mailing over de status van de order goed. Het is duidelijk wanneer het wordt verzonden en wanneer het aankomt.

Perfect!

Snel verzonden. Uitstekende producten. Aanrader!

Fijne webshop

Hele fijne webshop. Snelle bezorging. Attent presentje bij grote bestellingen. En goed advies bij vragen.

Kwalitatieve producten en goede klantenservice

Wij hebben een groot pakket wasbare luiers aangeschaft via Nappys, en alle producten zijn keurig geleverd inclusief fijne wasinstructies en een klein cadeautje. Ik ben ook zeer te spreken over de snelle en vriendelijke klantenservice m.b.t. een kortingscode die een dag na mijn grote bestelling online kwam.

4 Zegelhorstweg

Meppel 7942 RX