Super snelle verzending

Heilwolle besteld voor rode kapotte billen. Resultaat was verbluffend. Binnen een week helemaal goed hersteld.

Mijn ervaring is altijd al goed!

Ik had al een hele tijd niet meer besteld. Kinderen uit de luiers. Maar nu zelf wat nodig. Ik ben erg blij met de bestelling. Snel, netjes en een persoonlijk kaartje. TOP

mooi en duurzaam

goede prijs kwaliteit verhouding

Goede producten en service

Altijd goede producten en goede service en advies.

Hele goede producten en snel geleverd

Ik heb nu verschillense producten en ben er super tevreden over. Wasbare all in one luiers, inlegvellen een luiertas voor de opvang en wetbags allemaal van goede kwaliteit. De informatievoorziening op de website is heel duidelijk en volledig. Iedereen die mijn vraagt om mijn beoordeling en mening over wasbare luiers attendeer ik op nappy’s.

Vlotte en uitstekende service

Binnen 2 werkdagen mn bestelling binnen. Persoonlijk kaartje en cadeautje erbij. 1 luierprint bleek toch niet op voorraad waarvoor ik gebeld ben en er een passende oplossing werd aangedragen

Fijne webshop met goede producten

Ik vind het super fijn dat Nappy’s zo’n uitgebreid aanbod heeft. Ik heb veel aan de informatie op de site. De bezorgtijd is heel snel, met altijd een attent handgeschreven briefje.

Goed advies en snel geleverd

Ik ben hartstikke blij met de Huda luiers, ze voelen heerlijk zacht. Binnenkort kunnen we ze gaan uitproberen :)

Alles was in orde.

Fijne service en producten

Na een fijn gesprek bij een consult van Nappy's hebben we luiers aangeschaft die helemaal bij ons passen. We hadden ze de volgende dag al in huis! Super.

Snelle verzending

Snelle verzending, hoogwaardige producten tegen een goede prijs

Compleet aanbod, goeie service

Ik ben super blij met Nappy's. Eerst heb ik een consult gehad om alle systemen na te gaan en te kiezen voor wat bij ons past. Super fijn advies gehad. Daarna besteld. Je hebt het snel binnen en altijd een lief kaartje erbij. De klantenservice is ook top. Vriendelijk en met goeie oplossingen.

Alles top!

Snel verzonden, netjes verpakt en lief kaartje en presentje erbij.

Top service, mooie producten!

Pakketjes worden netjes verzonden en zijn snel binnen. Producten zijn van super kwaliteit. Ook wordt er fijn advies gegeven over welke producten het beste bij jouw situatie passen! Beste keuze ooit om wasbaar te gebruiken ipv wegwerp!

Pakket was mooi en duurzaam verpakt. Geen onnodige lege ruimte. Leuk persoonlijk kaartje.

Goede producten en website

Op website alle informatie te vinden die je nodig hebt. En anders kun je het vragen en krijg je de informatie alsnog. Heb al verschillende keren iets besteld. Redelijk snelle levering van producten. Deze zijn netjes verpakt en met persoonlijk briefje erbij van degene die het ingepakt heeft. Maakt het extra leuk. Ook vaak met een billendoekje erbij, die zijn in gebruik als snoetenpoetsers bij ons!

Goede producten en website

Hele snelle levering

Een pakket twee-delige luiers besteld. De volgende dag al alles (en een klein cadeautje van Nappys) in huis! Super fijn.

Hele snelle levering

Perfect eerste bestelling

Snelle levering, mooi verpakt en zelfs nog een cadeautje erin verstopt

Perfect eerste bestelling

Snelle levering, mooi verpakt en zelfs nog een cadeautje erin verstopt

Fantastische webshop

Snelle levering, goede informatie en fijne producten. Heel fijn! De webshop zelf mag van mij wat eigentijdser en meer gebruiksvriendelijk, maar dit doet niet af aan de kwaliteit. Echt een aanrader!

Ik had wat vragen per e-mail en die werden snel en eerlijk beantwoord. De bestelling werd vlot geleverd met een persoonlijk briefje en klein cadeautje.

4 Zegelhorstweg

Meppel 7942 RX