Goed en persoonlijk

Mooie producten. Zelfs een persoonlijk kaartje bij de bestelling, erg tof!

Geweldige winkel

Veel informatie en mooi aanbod.

Snel geleverd, goede uitleg op de site

Ik zocht wasbaar maandverband omdat ik door een operatie de cup tijdelijk niet mag gebruiken. Heel handig is het aantal ml dat een verbandje opvangt. Het broekje van Cheeky Pants is de uitvinding! Ook voor de eerste nachten met de cup als extra veiligheid. Zit lekker, neemt veel op maar blijft niet nat:

Snelle bezorging van prachtige luiertjes

Super blij met de newborn luiertjes van modernclothnappies. Mijn dochtertje is nog niet geboren. Maar ze zien er goed uit! Kwa maat perfect voor pasgeboren baby en de printjes maken je helemaal blij! Mijn oudere dochter pas later in de wasbare luiers gedaan. Dus heb ervaring met wasbaar. Maar erg benieuwd en zin in de eerste paar weken/maanden, want deze kleine luiertjes zijn zo lief!

Na een consult Via Nappy wist ik goed met wat ik moest bestellen. De bestelling kwam snel binnen en kreeg een goede uitleg en 2 billendoekjes gratis!

Mooie producten en uitstekende service

Ik bestel regelmatig producten bij Nappys omdat we voor onze dochters wasbare luiers gebruiken. Inmiddels ben ik al drie jaar een tevreden vaste klant. Ze hebben een heel breed aanbod mooie producten met goede, uitgebreide productomschrijvingen en duidelijke instructies. Hun service is uitstekend: altijd snelle bezorging, een persoonlijk kaartje in ieder pakketje, geen overtollig verpakkingsmateriaal en regelmatig een leuk extraatje cadeau. Kortom: helemaal top.

Behandeling van de bestelling verloopt steeds vlekkeloos

Zeer uitgebreide webshop met alle nodige info. Bestellen en betalen is eenvoudig.

Wederom super!

Super blij met wasbare luiers en accessoires en waar anders kan je deze dan het beste aanschaffen dan bij Nappy’s! Dus uiteraard weer voor nappy’s gekozen om te bestellen, met daarnaast een fijne herfstactie. Mooie nachtluiers en wolbroek, en hierbij zit dan ook weer een goede en duidelijke omschrijving hoe te gebruiken/wassen. Daarna verbaasde het me dat de bestelling zo enorm snel binnen was! Echt top! Meerdere mensen al kunnen overtuigen van het gebruik van wasbare luiers en naar jullie doorverwezen om te bestellen!

Elke keer ontzettend tevreden

We gebruiken inmiddels bijna 2 jaar wasbare luiers en bijna alle luiers en accessoires komen van Nappy's. Ze hebben een groot assortiment, goed advies (tip: als je gaat starten met wasbare luiers, boek dan een gratis consult bij Nappy's) en verzenden snel.

Fijne winkel

Fijne winkel, goed assortiment, Zeer goede service. Soms wat prijzig, maar wel naar kwaliteit-ratio.

Snel, goede communicatie, persoonlijk, goede producten

Heel fijn bedrijf met goede producten, snelle levering, heldere communicatie en persoonlijke aandacht. Komt bij dat de producten ook nog eens duurzaam zijn. Ga zo door!

Goede website, snelle levering.

Goede website, met veel informatie. Snelle levering van de bestelde producten.

Perfecte service, duidelijke site

Al meerdere keren iets besteld. Service is perfect, pakket heel snel binnen. Kers op de taart is de leuke instagrampagina!

Ze hebben alles!

Zó blij met deze site. Persoonlijke service wanneer dit nodig is en alles in huis op het gebied van wasbaar. Fantastisch!

Super service

Wat een ontzettend fijne en duidelijke website. We hebben al meerdere keren besteld. En oh, wat zijn we fan van het kleine cadeautje dat bij de bestellingen zit. De service is prima. De producten zelfs een keer op een zaterdag mogen komen afhalen terwijl ze gesloten waren.

Super snelle levering, product precies zoals verwacht. Heel tevreden.

Snel, duidelijk, en heel persoonlijk

Hele fijne koop!

Tot nu toe goede ervaring

We zijn via Nappy's bij een luierconsult geweest. Onze complimenten voor haar enthousiasme en haar zorgvuldige en gedetailleerde uitleg! Ze heeft ruim twee uur, bijna 2,5 uur alleen maar over luiers gepraat. Zoveel is er en zoveel kan er. Helaas ook weer een hoop vergeten, maar onze consulente heeft op twee blaadjes onze voorkeuren op dat moment geprobeerd te noteren, dus dat kon ik gebruiken om de zoektocht wat te beperken. Want dat is het enige wat ik lastig vind: er is zoveel keus qua luiersystemen, merken, boosters, etc dat ik wel een beetje snel verdwaal. En dan kun je nog kopen of huren, en wat past dan bij ons? Uiteindelijk gekozen voor een new born proefpakket. Gekocht dan dus. Het is een te klein pakket om volledig wasbaar te gaan in het begin, maar zo kunnen we wel kijken of het en wat ons dan bevalt. Bestellingen worden razendsnel bezorgd, dus zodra we weten wat bij ons past kunnen we zo onze bestelling plaatsen en op wasbaar overstappen. Onze kleine is er nog niet, dus over de producten zelf hebben we nog geen oordeel. Bezorging was supersnel, de volgende dag al. Ik vond het in eerste instantie een kleine doos, maar alles wat ik besteld had zat er in. Er is dus zelfs met inpakken keurig gedacht aan de ruimte, zodat er geen loze ruimte overbleef wat met extra papier of plastic hoeft te worden opgevuld (in het kader van milieu weer een kleine winst). Ook fijn dat er een kaartje met wasvoorschriften bij gedaan wordt. Dit werd ook door de consulente aan ons uitgelegd en op de website is die informatie ook overal duidelijk aanwezig, maar zo'n extra kaartje vind ik toch wel heel fijn. Wel vond ik het af en toe lastig om de juiste producten te vinden op de site, maar dat komt denk ik vooral omdat er simpelweg zo ontzettend veel is. Op een gegeven moment had ik wat beter door hoe ik moest zoeken. Al met al een prima ervaring tot nog toe.

Veelzijdig aanbod, snelle levering.

Altijd wel een passend product bij de wens te vinden door ruim aanbod producten! Goede beschrijvingen en top kwaliteit luiers etc. Snelle levering.

top!

Wat ik vooral handig vond waren de overzichtstabellen om bijvoorbeeld droogtijden van luiers te vergelijken. Ook fijn dat de prijs best wel meeviel.

Snel geregeld!

Ik kocht alleen een digitale cadeaubon en wilde er nog achteraan mailen of deze die dag nog geleverd kon worden.. Dat was echter al niet meer nodig, want met een kwartier had ik 'm in mijn inbox... Super!

Fijne webshop!

Super fijne webshop met veel uitleg, maar ook van alle soorten veel keuze. Ik had hier 2 weken geleden al wat besteld voor de oudste, maar nu met fijne korting ook besteld voor de jongste. Kortom zeker een aanrader!

Goed product!

Het werkt fantastisch, maar ben wel minder blij met de kleuren van de deksels. Maar dat is het enige minpunt.

Teleurstellend beleid wat betreft kortingsacties

Naar tevredenheid al flink wat besteld bij Nappys (24 wasbare luiers, 6 overbroekjes, 3 wetbags, 4 sets zoogcompressen, inlegvellen etc.). Bestellingen worden snel verzonden. Bij een vraag prettig contact gehad met de klantenservice. Nu echter een zeer teleurstellende ervaring: de dag na mijn bestelling werd er een herfstactie gelanceerd. Twee van mijn artikelen deden mee aan de actie, maar de kleine 4 euro kon volgens het beleid niet gecompenseerd worden. Grote tegenvaller. Ik denk de volgende keer nog wel 2x na voordat ik weer bij Nappys bestel.

Snelle levering, goede kwaliteit

Fijne en persoonlijke benadering! Bij bestelling boven de 100 euro krijg je een billendoekje. Dat is altijd een leuke verrassing, welk printje krijg ik nu. Erg blij met de grote keus aan luiers en goede prijs kwaliteit verhouding.

4 Zegelhorstweg

Meppel 7942 RX