Tot nu toe goede ervaring
We zijn via Nappy's bij een luierconsult geweest. Onze complimenten voor haar enthousiasme en haar zorgvuldige en gedetailleerde uitleg! Ze heeft ruim twee uur, bijna 2,5 uur alleen maar over luiers gepraat. Zoveel is er en zoveel kan er. Helaas ook weer een hoop vergeten, maar onze consulente heeft op twee blaadjes onze voorkeuren op dat moment geprobeerd te noteren, dus dat kon ik gebruiken om de zoektocht wat te beperken. Want dat is het enige wat ik lastig vind: er is zoveel keus qua luiersystemen, merken, boosters, etc dat ik wel een beetje snel verdwaal. En dan kun je nog kopen of huren, en wat past dan bij ons? Uiteindelijk gekozen voor een new born proefpakket. Gekocht dan dus. Het is een te klein pakket om volledig wasbaar te gaan in het begin, maar zo kunnen we wel kijken of het en wat ons dan bevalt. Bestellingen worden razendsnel bezorgd, dus zodra we weten wat bij ons past kunnen we zo onze bestelling plaatsen en op wasbaar overstappen. Onze kleine is er nog niet, dus over de producten zelf hebben we nog geen oordeel.
Bezorging was supersnel, de volgende dag al. Ik vond het in eerste instantie een kleine doos, maar alles wat ik besteld had zat er in. Er is dus zelfs met inpakken keurig gedacht aan de ruimte, zodat er geen loze ruimte overbleef wat met extra papier of plastic hoeft te worden opgevuld (in het kader van milieu weer een kleine winst). Ook fijn dat er een kaartje met wasvoorschriften bij gedaan wordt. Dit werd ook door de consulente aan ons uitgelegd en op de website is die informatie ook overal duidelijk aanwezig, maar zo'n extra kaartje vind ik toch wel heel fijn.
Wel vond ik het af en toe lastig om de juiste producten te vinden op de site, maar dat komt denk ik vooral omdat er simpelweg zo ontzettend veel is. Op een gegeven moment had ik wat beter door hoe ik moest zoeken. Al met al een prima ervaring tot nog toe.