Snelle verzending. Mijn artikel werd snel en goed verpakt geleverd. En ik ben ook zeer tevreden met de kwaliteit van het geleverde.

Mooie zoogcompressen en heel fijn dat jullie dit merk hadden!

Wasbare oefenbroekjes zijn een succes

Wasbare oefenbroekjes zijn een succes. Perfect voor het zindelijk worden. Vangt nog redelijk wat op. Het is helder voor je kindje dat het geen luier is. Super kwaliteit. Snel geleverd.

Er was de mogelijkheid om mijn pakketje af te halen ipv versturen en dit was heel snel geregeld.

Heel veel info en goeie service

Hier heb ik (bijna) alles geleerd over verschillende wasbare luiers en hoe je ze moet gebruiken! Snel geleverd, ook in België. Ze hebben ook handige instructievideo's en sturen een gebruiksaanwijzing mee voor het wassen.

Alles fantastisch

Via google search op deze site terecht gekomen. Heldere uitleg over de aangeboden merken en producten. Vlotte levering naar België. Lief kaartje bij het pakketje. Daarnaast door de goede omschrijving direct de juiste producten gekozen. Kortom: mama blij, peuter blij!

Ook tweedehands

Het is fijn dat ze ook tweedehands producten aanbieden. Scheelt mij weer de tocht op bijv. Marktplaats en ik weet zeker dat de producten zijn gecontroleerd en oke zijn.

Really good company for washable nappy

Fast delivery and great choices of nappy easy to find.

Mooie producten. Snel en vriendelijk geholpen.

Ik heb nu al meerdere keren luiers besteld bij nappy's. Ze hebben veel producten, echt voor ieder wat wils. Er staat veel uitleg bij elk product. Dit is erg fijn, want als je begint met wasbare luiers is er veel keuze en moet je weten hoe het werkt. Zelf hebben wij de tweedelige luiers. Deze bevallen erg goed. Ik ben eenmaal langs geweest in de winkel. Hier werd ik vriendelijk geholpen en nam men de tijd om me uit te leggen wat ik nog anders kon doen. Ook via de mail werd ik vlot geholpen. De medewerkers hebben veel kennis van de verschillende systemen. Echt een prettig bedrijf om je wasbare luiers te kopen.

Mooie producten, persoonlijke service

Aantal overbroekjes en inlegvellen gekocht. Artikelen worden netjes verpakt, zonder onnodig verpakkingsmateriaal zoals plastic ed. Heel fijn! Het persoonlijke kaartje die altijd bij de bestelling in zit, maakt me altijd blij!

Mooi kwaliteit product

En ook zeer goed advies

Goede informatie en betrouwbare service

Heel erg tevreden met de uitgebreide informatie op de site, met allerlei tabellen waar ik dankbaar gebruik van maak als ik iets nieuws wil proberen. De service is heel betrouwbaar. Al vaak besteld en altijd een kloppende bestelling en vlot geleverd. Zo snel is niet eens nodig, maar fijn dat je er op kunt vertrouwen dat wat je besteld heel snel in huis is.

Super snel!

Ik had dringend inlegvliesjes nodig op dinsdag besteld en woensdag lag het al in de brievenbus! Echt top!

Tot nu toe zeer tevreden

Het duurt nog even voor onze kleine er is, dus nog niet getest, maar ziet er prima uit en snel bezorgd.

Duidelijke uitleg en vergelijking met alle producten.

Toen ik startte op de site werd ik overspoeld met informatie en wist ik niet waar te beginnen. Na een consult bij iemand thuis werd mij duidelijk welke verschillen er allemaal zijn. Daardoor kon ik gerichter gaan zoeken. Ook de vergelijkingstabellen zijn ontzettend fijn. Daardoor heb ik uiteindelijk een goede keuze kunnen maken en ben ik heel blij met de gekochte producten van Nappy’s!

2ehands, maar net als nieuw

Ik ben uren bezig geweest om het internet af te speuren naar een totsbots luieremmer inclusief 2 wasnetten, maar nergens was de combi te vinden of het kostte de hoofdprijs. Ik stuitte toen op deze site en zag dat ik ze 2ehands kon bestellen. Eerst was ik een beetje huiverig, maar omdat ik gratis kon retourneren heb ik me er toch aan gewaagd. En met succes! De emmer en netjes zijn net als nieuw en ruiken hartstikke fris. Ben super blij dat ik ze nu voor een fatsoenlijk bedrag in huis heb. Zeker een aanrader dus!

Fijne winkel

Altijd goede ervaringen met Nappy's en ze hebben mooie producten.

Goede service, lastig te navigeren

Als je niet weet wat je moet hebben, is de website van Nappy's eerlijk gezegd een ramp. Afgezien daarvan goede ervaringen met de sites. Bijna alle producten hebben reviews, wat erg behulpzaam is bij het maken van een keuze uit het grote assortiment. Meeste producten ook voorzien van een duidelijke omschrijving met de belangrijkste specificaties. Verzending is zoals aangegeven op de website, twee keer besteld en twee keer op tijd. Beide keren met een handgeschreven kaartje in de doos. Kortom: doen wat ze beloven, ruim assortiment en trouwe, behulpzame medekopers.

Snel bezorgd en goede presentatie

Tot nu toe de luiers nog niet gebruikt. Meisje is onderweg. :) Maar de bestelling was een dag na bestellen al binnen. Het wordt mooi geordend/gepresenteerd in de doos met een persoonlijk berichtje erbij. Ben erg benieuwd hoe de luiers bevallen! Het was al leuk er mee bezig te zijn en me in te lezen over de wasbare luiers.

Geweldige webshop!

Fijne duurzame producten, snelle verzending en mega vriendelijk mensen achter de site! Niets dan lof ❤️

Mooie kwaliteit en zeer snelle bezorging

Correcte prijzen, snelle levering!

Correcte prijzen, snelle levering!

Goede service en complete website

Veel informatie beschikbaar op de website en goede service. Reageren snel en volgens mij ook graag op vragen, alles om het wasbare luier avontuur zo goed mogelijk te laten starten.

Altijd netjes op tijd, product zoals omschreven

Aantal keer besteld. Altijd heel soepel gegaan. Website bevat veel informatie over de producten.

Wat een prachtig concept!

Ik vind het heel gaaf dat Nappy's bedacht heeft om producten te laten lenen zodat mensen kunnen uitvinden wat ze fijn vinden. Dit scheelt een hoop miskopen en frustratie! Ik kreeg er een handgeschreven kaartje bij en de communicatie verloopt snel, goed en menselijk. Ga zo door! Ik wens jullie veel succes!

4 Zegelhorstweg

Meppel 7942 RX