Super snelle service. En top producten!

Stiekem is er gewoon teveel keuze met zoveel leuke mooie items! Als een kind in een snoepwinkel zo gelukkig word ik er van!

Snel verstuurd, snel binnen

Prima webshop. Bestelde spullen kwamen snel en netjes verpakt binnen.

Snel geleverd, goed verpakt. Tevreden van het productaanbod en kwaliteit!

Super webwinkel

Super webwinkel met snelle verzending, makkelijk retourneren en goed bereikbaar voor vragen over het assortiment. Ik bestel al mijn benodigdheden voor wasbare luiers elke keer weer bij Nappy's.

Duidelijke beschrijvingen, snelle levering

Ze hebben veel beschrijving/uitleg bij iedere aangeboden product en ook vergelijkingsschema's. Verder is de levering snel.

Super duidelijke site, uitleg en producten!

Op een fair de eerste wasbare luier gekocht, met duidelijk advies en uitleg, en toen die luier goed beviel nog wat luiers via de site gekocht.

Goed, op tijd en merendeels tevreden.

2 bestellingen waren gecombineerd in 1 pakket. Dat vind ik heel netjes. Het pakket was op tijd. De producten bevallen goed. Alleen over 1 product heb ik een vraag waarvoor ik nog contact ga opnemen met Nappy's

Uitstekende en snelle service

Leuk netjes en snel

Leuke prints/ producten, Netjes ingepakt en de de service is super snel. Goede sociale. Gewoon top

Geweldig!

Super mooie producten. Hele snelle verzending. Klantvriendelijk en persoonlijk.

Weer top!

Weer top geregeld en bezorgd. Bezorging kwam wel dag later maar dat ligt aan de bezorgdienst denk ik.

Persoonlijk

Vragen die ik heb over de producten worden snel en duidelijk beantwoord. De producten heb ik de volgende dag al in huis en zijn zoals beschreven op de website. Een open en eerlijk bedrijf!

Een snelle en fijne service, vooral veel aan het consulent gehad!

Groot aanbod van alle verschillende soorten en merken wasbare luiers. Het was even uitzoeken wat goed bij ons zoontje past, maar tot nu toe bevallen de luiers heel goed. Het consult was super nuttig, Laura nam alle tijd en heeft een heldere uitleg gegeven over de verschillende soorten. Het enige minpunt is dat de website op een laptop niet altijd even goed werkt, veel van het aanbod verspringt waardoor ik het overzicht mis en het menu navigeert niet zo gemakkelijk. Maar dat doet gelukkig niets af aan de kwaliteit van de luiers :).

Ruim aanbod, snelle levering

Beginnend met wasbare luiers, de website biedt veel informatie. YouTube filmpjes zijn erg handig…mogen er meer van komen :-)

Prima snelle levering, goed en met persoonlijke aandacht verpakt! Leuk om uit te pakken.

Erg fijne webshop met de beste wasbare producten

Producten van goede kwaliteit.

Mooie wasbare luier

Kwaliteit van wasbare luier is goed, mooie prijs, snel verzonden met persoonlijk kaartje erbij. Tiptop in orde!

Zeer fijne uitgebreide webshop!

Erg fijn om alle achtergrond informatie op de website te kunnen lezen, incl handige videos. Zo kunnen we nog even oefenen, voordat de kleine er is en we het proefpakket wasbare newbornluiers echt kunnen proberen.

Hele mooie goede producten!

Je wordt goed geadviseerd, snel geholpen en de producten zijn erg goed. Wij zijn heel blij met alles wat we tot nu toe bij jullie hebben gekocht en dat is heel veel (luiers, boosters, matjes, doeken, zwemluiers etc)

Goede producten en geleverd zoals aangegeven

Zoogkompressen zoals verwacht (kwaliteit, levering) Leuk dat er een tekst op de pakbon stond waar mij een fijne dag gewenst werd

Mooie spullen, met zorg geleverd

Duidelijke informatie, mooi assortiment. Mede dankzij Nappys aan de wasbare luiers gegaan!

Super vlot en snelle levering

Uitgebreid aanbod en snelle levering

Veel keuze voor wasbare luiers en altijd een lief briefje bij je pakketje. Zo maak je altijd blij je pakketje open!!

Altijd goed

Echt goede webshop.

Snel, gemakkelijk en persoonlijk.

Het was meteen dezelfde dag verzonden. Er zat zelfs nog een persoonlijk handgeschreven kaart bij, leuk!

4 Zegelhorstweg

Meppel 7942 RX