Zeer tevreden.

Ik heb al enkele keren bij Nappy's besteld. De levering is altijd zeer snel en er zit steeds een leuke verrassing bij in de doos. Ook hun website is heel aangenaam om door te scrollen. Een tevreden klant hier!

Snelle levering en goede service.

Bij vragen reageren ze snel en de luiers worden snel geleverd.

Super service

Goede service en super producten .top

Alles top

Alles verliep top, betaling en bezorging zoals afgesproken. 1 item moeten retourneren vanwege de maat, dit verliep zonder problemen.

Overzichtelijke site, snelle levering en prachtige producten

Nog altijd favoriet

Ik kocht onze eerste wasbare luiers in 2017 voor ons tweede kindje. Nu in 2022 en zwanger van ons vijfde kindje is Nappy's nog altijd mijn favoriete plek voor alles rondom wasbaar! Absoluut geen straf om hier opnieuw een mooie newborn collectie aan te schaffen.

Fijne service

Pakketjes zijn altijd met liefde ingepakt en komen altijd zo snel mogelijk bij me aan.

Wij hebben meerdere keren pocket luiers van little lamb bij nappys besteld. Altijd snelle levering en nette producten. Zeer tevreden.

Fijne luierdoeken (oogjesluiers)

Net wat steviger en dikker dan andere hydrofiele luiers. En zacht!

Favoriete winkel voor wasbare luiers en accessoires

Zoals altijd weer zeer tevreden. Ruim aanbod, snelle service.

Super producten

Snelle verzending, geweldig mooie producten. Leuk handgeschreven kaartje erbij. Absolute aanrader.

Bezorging tijdig en alles netjes en compleet

Ik bestelde het one-size huurpakket. Deze werd netjes geleverd conform tijdslijnen op de website. Alles zat erin (het is nogal wat ;-) ) en zag er netjes uit. Handig de additionele informatie erbij op papier en het doosje om de kaartjes in te doen. Ben er nu bijna een week mee aan de slag en erg blij dat je zoveel verschillende systemen en merken kan uitproberen zodat we straks een keuze kunnen maken die goed bij ons past. Scheelt heel veel uitzoekwerk en euro’s. Top service!

Met leuke acties en een goed en groot assortiment kom ik telkens weer terug bij Nappy's.

Product zoals verwacht en handgeschreven kaartje bij levering:-)

Fijne wasbare zoogcompressen (petit Lulu). Pakketje was snel verzonden en leuk dat er een handgeschreven kaartje bij zat.

Hele goede service, prima product

Er ging iets mis bij het invullen van mijn adresgegevens. Er werd binnen 15 minuten contact met mij opgenomen om deze gegevens alsnog af te stemmen zodat mijn bestelling vandaag nog mee kon met de post. Wel jammer van het gekozen bezorgbedrijf dat ik direct van hen een mail kreeg dat ze de beloofde bezorgdatum waarschijnlijk niet gingen halen. Het gekochte product (zwemluiers) zijn van goede kwaliteit en houden alles netjes binnen. Wel een nadeel hierdoor is dat er veel water in de luier achterblijft. Soms moet je dus even het water eruit laten lopen als je kindje uit het water komt. Prima product, heeft ook een mooie pasvorm voor grotere peuters.

Fijne webshop en zeer goede service

Goede persoonlijke service

De bestelde producten worden snel verzonden. Vaak ook nog met een persoonlijke boodschap. Jammer dat ik iedere keer verzendkosten moet betalen

Vriendelijk en snel

Klantenservice is behulpzaam en snel. De verzending is ook snel, de producten van goede kwaliteit. Ik was een item vergeten te bestellen en mailde een paar uur na de bestelling, ik mocht bijbestellen en het werd meegezonden met de oorspronkelijke bestelling, dus geen extra verzendkosten. Top!

Leuke webshop, fijne mensen, uitgebreid assortiment, veel informatie te vinden over wasbaar luieren en de verschillen tussen de producten, en je kunt altijd bij ze terecht met vragen of voor advies.

Mooie duidelijke webshop. Op tijd geleverd. Mooie spullen.

Ik heb een consult geboekt bij een consulent van Nappy's, dat was erg fijn, daardoor kon ik goed een bestelling plaatsen. Mijn kindje is nog niet geboren dus ik heb de spullen nog niet gebruikt.

Mooie webshop met mooie producten. Erg veel keuze! Bijna te veel. Maar door de duidelijke beschrijving van de producten hebben we goede keuzes kunnen maken. Onze bestelling was super snel verzonden en ook zeer snel in huis.

Zeer snelle levering

Dinsdag besteld, woensdag in huis. Sneller kan (bijna) niet. Een duidelijk en vlot bestelproces, groot assortiment.

Prachtige producten

Prachtige producten, goede uitleg op de site wat helpt een goede keus te maken.

Ben helemaal blij met dit ondergoed

Voel me nu heel zeker met dit ondergoed. Ga gerust een dag weg, want ik weet dat het droog en schoon blijft. Ik had het veel eerder moeten kopen. Top

Zwemluier

Grote zwemluier tot 25 kg. Is groot dus ideaal voor grotere kindjes. Wel smalle opening voor beentjes, heb de indruk dat het aan de beentjes wat spant.

4 Zegelhorstweg

Meppel 7942 RX