Geweldige producten en geweldige service

De verwerking van de bestelling en de retourzending ging erg soepel en snel. Daarnaast ben ik ontzettend blij met de fijne kwaliteit van het wasbare maandverband!

Mooi en ruim assortiment, voor alle baby billetjes is een gepaste luier te vinden.

Inmiddels heb ik al 3x een aankoop gedaan bij Nappys. Ze hebben een ruim en breed assortiment aan verschillende type wasbare luiers, en dat heeft geholpen in de juiste luier vinden voor onze dochter. De levering is alledrie de keren snel en goed verlopen.

Fijne producten en snelle verzending

Ondanks de RNW de juiste producten snel geleverd voor een goede prijs!

Geweldig!

Super fijne webshop! Uitstekend advies en prachtige artikelen!!

Fantastische winkel, fijne mensen

Alleen maar goeie ervaringen met Nappys! Altijd bereikbaar voor prettig, persoonlijk advies en meedenken via diverse kanalen. Het is duidelijk dat de eigenaren hard voor hun zaak hebben! Superveel mooie producten in dit uitgebreide assortiment en goeie keuzehulp en informatie op de website. Bezorging gaat ook altijd snel en goed en met een persoonlijke noot erbij. Ik zou nappys absoluut aan iedereen aanbevelen!

Altijd naar wens

Al meerdere keren besteld en vaak zit er een cadeautje als een billendoekje bij. Altijd leuk en wordt gewaardeerd. Blij dat jullie er zijn!

Super snelle levering en prachtige luiers

Nappy's heeft exclusieve prints van prachtige wasbare luier merken. Daarnaast ook meer wasbaar zoals maandverband en billendoekjes. Wij gaan steeds meer wasbaar doorvoeren!

Persoonlijk en prachtige producten

Wat een fijn bedrijf is dit! Als eerste het gratis consult dat je kunt krijgen.. heeft mij echt zo geholpen! En zo fijn dat hun al hebben uitgezocht wat de goede merken zijn.. als je iets bij ze koopt weet je gewoon dat het product goed is. En om er achter te komen of het ook bij jou en je kindje past kun je ze alles vragen en staan ze meteen voor je klaar. Het is allemaal heel erg persoonlijk (zelfs een handgeschreven briefje en cadeautje bij je bestelling!) Ik heb inmiddels meerdere bestellingen bij ze gedaan en ben alleen nog maar heel erg tevreden. O en super leuk dat ze op Instagram ook gewoon heel veel gratis tips en tricks geven! Het enige nadeel is dat ze zoveel leuke dingen hebben waardoor je moet oppassen dat je niet veel te veel koopt. O en hun website is ook echt heel erg uitgebreid met heel veel goede informatie!! Plus elk product heeft heel veel reviews waardoor je een nog beter beeld van de producten krijgt. Nappy's bedankt!!

Fijn assortiment en perfecte service!

Fijn assortiment en perfecte service!

Fantastische

Sinds kort begonnen aan het avontuur, ruime keuze in de webshop. Snelle verzending & altijd een persoonlijk kaartje.

Super service en alle keuze die je maar kunt wensen!

Echt voor iedereen is er wel iets te vinden. Zoveel keuze en niet alleen voor baby's! Ook voor mama's of mama's to be, grotere kinderen en ga maar door. Topwinkel!

Super fijne webshop met een breed aanbod en fijne adviezen

De website van Nappy's is super compleet. Alles over wasbaar kun je hier overzichtelijk terug vinden. Een consult bij een consulent van Nappy's is ook zeker aan te raden. Naar aanleiding van een consult bij Nappy's heb ik een mooie selectie wasbare luiers kunnen samenstellen. Kindje moet nog geboren worden, maar door nappys kijk ik uit om direct te starten met wasbaar luieren!

Uitgebreid assortiment met veel informatie over de producten

Snelle bezorging

Erg behulpzaam en goede kwaliteit

Nappy’s heeft persoonlijk aandacht voor je en helpt je met een juiste keuze maken!

wat een goede voorlichting, bizar mooi assortiment en top klant contact

Ik kan niets anders zeggen dan wauw wat een goede webshop hebben jullie. Of ik het nou vergelijk met een andere wasbare luier webshop of een webshop. Er is over zoveel nagedacht. De product beschrijving, absortietabellen, de gratis consulten bij een Nappy consulent, de acties, de snelle verzending zelfs in een bizarre actie week, de snelle antwoorden op de mail of insta bericht. En het assortiment dat is niet te vinden bij een andere webshop. Graag wil ik Karin de consulent uit Alkmaar bedanken voor het fijne en uitgebreide consult.

Super fijne winkel!

Dit keer helaas een miskoop qua maten maar de winkel is geweldig :)

Prachtige overbroekjes

Met een derde kindje op komst vond ik het toch tijd voor nieuwe overbroekjes. En ik werd niet teleurgesteld, wat zijn er over de jaren heen mooie merken en hippe printjes bijgekomen. Mijn meisje kan er nu nog van genieten en als onze tweede dochter er is kan zij er ook van genieten. En deze mama ook natuurlijk!

Snelle service!

De stap genomen naar wasbare luiers! En ja, deze site en service is top.

Fantastisch lieve club

Super behulpzaam op ieder moment. Speelt in op de behoefte die je hebt zonder commerciële geintjes. Helpt altijd waar nodig en denkt mee in oplossingen. Kijkt echt naar de persoon achter de vraag, zonder te willen verkopen. Ze hebben liever een blije klant dan wat luiers extra verkocht. Kleine extraatjes en persoonlijke benadering (ook via de socials) maakt dat ik terug blijf komen.

Uitgebreide product omschrijving en snelle service!

Fijne wolbroeken voor onze dochter

Al een jaar ruim tevreden over nappys wasbare luiers. Deze keer twee uur wolbroekjes gekocht. Pasvorm is goed en ze gaan goed lang mee. Vilten niet en fijn in gebruik

Mooi assortiment en geweldige service

Een fijne website met veel informatie en producten. De service is ook echt top en ze zijn leuk om te volgen op sociale media.

Snel, persoonlijk, effectief

Fijne hulp, snelle reactie.

Groot, mooi en degelijk aanbod, snelle verzending

Veel keuze, duidelijke website, snelle verzending, persoonlijke touch

Super service

Het was onze eerste keer dat we wasbare luiers bestelden en dankzij de super overzichtelijke site werd dat een makkie! Super snelle verzending ondanks de drukke periode van RNW22, dus echt hoedje af. Wij gaan zeker nog bestellen als er nieuwe printjes binnen zijn.

4 Zegelhorstweg

Meppel 7942 RX