Snel en persoonlijk

Fijn bedrijf!

Goede klantenservice, veel producten en snel verzonden.

Snel en goed

Ik heb onlangs wat voor het eerst besteld bij Nappy's. De levering was snel en zeer tevreden netjes ingepakt. En top was de handgeschreven persoonlijke boodschap op het kaartje dat maakt je dag een stuk vrolijker. Bedankt allemaal

Hele goede klantenservice

In de bestelling worden er goede vragen gesteld en heel goed meegedacht. De producten zijn ook van zeer goede kwaliteit.

Ik word hier blij van

Zeer klantvriendelijk. Ruim keus. Veel expertise. Snelle service

Snelle levering, voldoet aan verwachting.

Fijne webshop met echt al je wasbare producten die je nodig hebt! Heb je vragen, dan helpen ze je goed verder. Top!

Luier pods besteld, zeer snel ontvangen in een zo ecologisch mogelijke verpakking. Alleen kwamen de dag erna de nieuwe luierpods van elskbar op de website; een aankondiging met ´coming soon: elskbar pods’ had ik wel geapprecieerd…

Snelle levering leuk ingepakt met extraatjes en persoonlijke wens erbij

Goed en betaalbaar

Omdat mijn oude assortiment wasbaar maandverband al een jaar of 10 oud is zocht ik vervanging. Na een aantal sites te hebben vergeleken kwam ik bij Nappy's uit. Zij hebben een breed assortiment voor goede prijzen. Ook staan de maten er bij in centimeters en kan je zo de juiste maat kiezen. De kwaliteit is goed en ik denk dat de nieuwe lading weer jarenlang mee gaat.

Fijne site

Fijne site en altijd een leuk briefje bij de bestelling.

Fijne producten

Fijne producten en goede, snelle verzending

Blij met mijn aankoop!

Fijne webshop! Fijn dat er veel keus is in verschillende merken. En heel snel verzonden!

Altijd fijn om bij nappy's te bestellen

Ruim assortiment. Ik werd op de hoogte gesteld dat er niet genoeg voorraad van een artikel was. Er was een vervangend artikel.

Heel tevreden!

Heel snelle levering en vriendelijke mensen aan de telefoon voor mijn vragen te beantwoorden.

Ruime keuze in wasbare luiers, veel informatie te vinden op de site en een snelle levering! Gewoon top!

Goede en snelle service

In de middag besteld en het lag eind van de middag al klaar om het op te halen, we waren toch in de buurt.

Altijd goede service

Ook deze keer ben ik weer erg tevreden en ik was vooral onder de indruk van de inpakkunsten! Het doosje zat tot de rand toe gevuld, geen verspilde ruimte dus en beter voor het milieu.

Niets dan lof

Veel informatie op de site en snelle levering

Fijne webwinkel

Hele fijne webshop. Heel veel producten en verzending is altijd snel. Ook krijg je er een handgeschreven bedank kaartje bij!

Vriendelijke en snelle service!

Ik had een vraag over mijn bestelling en werd snel en duidelijk geholpen, goede service!

Overtuigd door Griet Melis!!

Zonder de hulp van Griet had ik het bos door de bomen niet gezien op jullie site. Er is zoveel in wasbare luiers maar voor mij, als leek, was het vooral.moeilijk in te schatten wat met wat ging, hoeveel absorptie ik nodig heb enz… Tip: als ik bvb een overbroekje in mijn winkelpanden doe dan zou het handig zijn dat als suggestie de bijhorende absorptie wordt getoond en vica versa… Ik ben fan! Ingrid Geudens

Fijne hulp, snelle levering, vriendelijke mensen!

Mooie producten

De webshop heeft een breed assortiment en heel veel info. Soms wel even zoeken :) ze leveren snel en antwoorden ook heel snel als je vragen hebt.

Fijne shop, snelle levering

Duidelijke en overzichtelijke site met veel extra informatie om je te helpen kiezen tussen de verschillende producten. Ruime keuze. Snelle en nette levering met een leuke persoonlijke boodschap

Top zoals altijd!

Zeer snelle levering:)