Fijne webwinkel, snelle verzending

Fijne webwinkel met goede productkennis, eerste waar ik kijk als ik iets nodig heb.

Goede en snelle service

Duidelijke en uitgebreide website. Alles was heel snel binnen, voorzien van duidelijke instructies en een kleine attentie. Werd zeer gewaardeerd!

heel fijn!

heel fijn!

Meedenkend

Nappys neemt de tijd om je te begeleiden in je zoektocht nr welke wasbare luiers/attributen passend zijn. Het advies is ook altijd eerlijk wat betreft hun eigen ervaringen met producten. Als je vervolgens tweedehands wil denken ze ook gewoon met je mee. Ik merkte dat ik toch steeds bij nappys uitkwam voor bepaalde merken omdat ze gewoon beter zijn en nergens anders verkrijgbaar. (Bijv lighthouse supreme) Superbedankt voor alles jongens en keep up the good work!!

Goeie klantenservice, snelle levering

Meerdere keren besteld bij nappy's, altijd snel geleverd. Toen een van mijn wasbare luiers een productiefout in het klitteband bleek te hebben had ik de volgende dag een nieuwe op de mat liggen, super vriendelijk geholpen!

Snelle levering, niet duur

Echt prima wasbare zwembroekjes. Snel geleverd, goede kwaliteit en niet duur! Een met een leuk persoonlijk berichtje er bij

Heel veel informatie en fijne producten

Nieuw in het wasbaar avontuur was ik op zoek naar informatie én de daarbij behorende producten. Dat vond ik allemaal bij Nappy's! Eerst heel veel lezen, uitzoeken en zelf je keuze maken op basis van de uitgebreide informatie op de website.

Geweldig bedrijf goede service

Een lek overbroekje zorgen ze gelijk voor een goede oplossing in een hele snelle tijd! Verder als wij iets nodig hebben op het gebied van wasbaar is nappys de eerste site waar we aan denken met goed advies en snelle verzending. Klantenservice reageert snel kortom top bedrijf!

Geweldig bedrijf

Super service, deskundig team, heel persoonlijk en enorm snelle levering. Tot noch toe altijd super tevreden met 3 kids in de luiers.

Netjes en snel geleverd

Mooie producten netjes en snel geleverd

Goede kwaliteit!

Ik ben zeer tevreden! Ook leuk dat geschreven kaartje bij de bestelling. Tip: bij ophalen een bordje in de straat waar we moeten wezen.

Fantastische service en producten

Ik ben ontzettend tevreden over nappys. Naast dat ze een ontzettend mooi bedrijf zijn met een goede boodschap, zijn ze ook geweldig servicegericht. Via de app is er goed vragen te stellen over welke producten het beste bij je passen. Er is ruimte om producten te huren indien je nog niet zeker bent, en als er eens iets mis loopt wordt dat ook nog eens heel erg netjes opgelost. Ik raad deze webshop dan ook aan aan vrienden en familie wanneer het gesprek gaat over wasbare luiers.

Fantastisch!

Top! Nappys heeft top kwaliteit spullen, heel blij met alle luiers en de service!

Mooie producten en goede service!

Duidelijke omschrijving van de producten en snelle levering. Heel blij mee!

Erg fijn bedrijf. Zeer behulpzaam. Bestellingen altijd netjes verzorgd.

Heldere uitleg en snelle service: top!

Ik heb een pakket wasbare luiers gehuurd en deze waren er echt supersnel. Ook de uitleg erbij is heel erg helder. Sowieso fijn om de wasbare luiers uit te kunnen testen.

Hele fijne winkel voor wasbare luiers

Nappys heeft een groot assortiment van wasbare luiers. Door de slimme manier van presenteren en de uitgebreide klantenservice waarbij ze met je meedenken kun je precies de luier vinden die bij je past. Snel verzonden en goede service

Altijd super snel verpakt en verstuurd en veel updates mbt de verzending

Mooie kwaliteit snelle levering, persoonlijk

Positieve ervaring, leuk dat er bij mijn bestelling een persoonlijk kaartje zat, nooit eerder meegemaakt. Producten zijn van kwaliteit

Supersnelle levering en goed aanbod

Alles de volgende dag al in huis. Omschrijvingen op de website zijn duidelijk en de producten die verkocht worden zijn van goede kwaliteit.

Volop keuze maar dankzij het 1-op-1 consult weet ik wat voor ons werkt!

We wisten niet waar we moesten beginnen. Maar door het 1-op-1 consult verschillende types en merken geprobeerd. Daarna voor een aantal dagen wat uitgezocht om uit te proberen en ik verwacht dat er nog veel meer gaat volgen.

Fijne producten met goede service

Ruime keuze aan goede producten met duidelijke informatie. Altijd snel en netjes verzonden.

Groot assortiment, snelle levering.

Sinds mijn dochter wasbare luiers draagt bestel ik graag bij Nappys. Ze hebben een enorm assortiment en leveren super snel. Vragen per mail worden dezelfde dag beantwoord, top service!

Hele fijne website met de leukste en fijnste luiers en alles wat er bij komt. De leukste en beste merken. Snelle levering. En fijne service.

4 Zegelhorstweg

Meppel 7942 RX