Zeer snelle en persoonlijke levering

Net voor 16:00 besteld en inderdaad de volgende dag in huis met een persoonlijke handgeschreven boodschap erbij. Super! Jammer dat ik van sommige luiers niet genoeg kon bestellen, omdat daar niet voldoende voorraad voor was.

Goed geholpen bij luier uitslag baby

Na een aantal maanden mijn wasbare luiers gebruikt te hebben ontstond er luieren uitslag op de benen van mijn baby. Ik begreep niet hoe ik dit kon voorkomen. Na contact te hebben gezocht met nappy’s hebben zij met goed geholpen met uitleg hoe ik de luiers om kon doen. Verder super snelle verzending en altijd leuk verpakt.

Goede service en advies

Fijn gesprek en goed advies en snelle levering. Luiers passen heel goed en doen wat beloofd is.

Altijd snel bezorgd en je kan op de site chatten met vragen.

Fijne winkel met overzichtelijke website.

Fijne en snelle service

Bij nappy's krijg je altijd snel en duidelijk advies. Ook wordt je bestelling snel verzonden. De producten die ik tot dusver besteld heb zijn van goede kwaliteit en wat ik ervan verwacht had.

Super veel informatie en heel groot assortiment. Leveren snel en reageren snel op vragen. Site is soms wat onoverzichtelijk alleen.

Goed advies, mooie producten.

Een tijdje terug mooie oefenbroekjes gekocht voor onze inmiddels zindelijk dochter. Ik heb advies gevraagd via instagram en ze denken goed mee. Heel tevreden over Nappys.nl!

Goed product, goede service

Het product is goed en zoals omschreven. De service is goed. Ik had een bestelling gedaan maar had een fout gemaakt, ik kon hem makkelijk kosteloos ongedaan maken en een bieuwe bestelling plaatsen. Top!

Fijn winkelen en goede service

Snelle levering, veel keus, en goede service, meestal zonder gezeur (een keer gezeur tijdens terugsturen toen er een plastic zakje 'originele verpakking' weg was gegooid)

Snel en communicatief

Bedankt!

Altijd goede service

Snel in huis, mooie producten en goed milieubewust ingepakt

Snelle levering, goede producten

Goed assortiment, snelle levering

Uitstekende service

Nappy’s heeft mij altijd heel uitgebreid en goed advies gegeven, verkopen echt mooie producten en versturen ook snel! Je kunt merken dat deze mensen hart voor de zaak hebben en de wereld een mooiere plek willen maken met wat minder afval en blije ouders ;)

Supersnel geleverd, prima service!

Geleverd de volgende dag, met een mooie kaart daarin en een klein cadeautje

Zeer vlotte levering

Altijd ben ik verbaast hoe snel mijn order er is! De website is ook makkelijk te gebruiken met veel uitleg.

Vriendelijk en goede snelle levering

De levering is snel en goed. Vriendelijk kaartje erbij en goede uitleg en instructie.

Goede producten en service

Duidelijk omschrijvingen op de site, en ook veel extra informatie. Het pakket zag er netjes uit, zelfs met een handgeschreven kaartje.

Snelle levering, goede informatie. En fijne start pakketten!

Geweldige producten, behulpzaam, snelle levering

Heel fijn bedrijf waar de prachtigste wasbare producten te koop zijn. Bij vragen snel antwoord. De levering is altijd ontzettend snel!

Mooie artikelen en snelle levering

Sinds mijn eerste luier bestelling helemaal tevreden. Veel info op de website, groot assortiment en altijd snelle levering inclusief een persoonlijke boodschap. Ben helemaal op qua wasbare luiers, dus zal binnenkort weer een bestelling plaatsen.

Informatieve website, snel geleverd en goede producten.

Supersnelle levering, overzichtelijke website

Overzichtelijke, informatieve website waar heel veel op te vinden is. Eerlijeke reviews bij de producten helpen je kiezen. Bestellen is simpel, levering van je spullen heel snel en van het vriendelijke pakketje word je gewoon heel blij!

Snel, mooi verpakt, echt top!

De bestelling kwam zo snel binnen! Er zat een gratis billendoekjes bij en de bestelde artikelen zijn helemaal wat ik er van verwacht had! Super! Echt fantastisch die Elskbar overbroekjes. Ik ben nog even aan het uitproberen welk systeem we gaan gebruiken en dan bestel ik meer!

Hele fijne webshop, overzichtelijk, snelle geleverd en heel netjes verpakt

Zeer fijne ervaring bij deze webshop. Na het bestellen kreeg ik meteen een bevestigingsmail. Ook is mijn pakketjesbek verstuurd. De producten zaten keurig verpakt. Heel blij mee! Dank hiervoor.

Goed geinformeerd, snel, helemaal tevreden!

Zo'n fijne eerste ervaring. Goed geinformeerd, ik kon altijd terecht met vragen. Het pakketje was er belachelijk snel (en kan dus snel naar het buitenland verstuurd worden, zin in!) En zo'n leuk presentje, dank je wel!

4 Zegelhorstweg

Meppel 7942 RX