Altijd snelle levering en denken super met je mee

De producten zijn heel divers en er is genoeg keuze voor iedereen. En door de nieuwe merken blijf ik geïnteresseerd. Ook is de informatie duidelijk en nuttig.

fijne winkel met alles wat ik nodig heb

Nappy's heeft een hele ruime keuze in luiers, voor ieder wat wils. Ik ben heel blij dat ik alles wat ik nodig heb hier in 1x kan bestellen. Ook heel tevreden met hoe eerlijk ze zijn met retouren. Twee keer mag je gratis retouren en daarna zelf betalen. Dat vind ik een hele mooie middenweg tussen ondernemer en klant.

Fantastische service, groot assortiment

Tot nu toe heb ik al een aantal keer besteld bij nappys en elke keer is het supersnel opgestuurd! Ik heb verschillende vragen gemaild en deze zijn vaak binnen een aantal uur (soms zelfs minuten!) beantwoord. Echt een super service! En natuurlijk een mega assortiment om uit te kiezen! Voor ieder wat wils.

Service perfect, website moet een update

Nappy’s is een topbedrijf, is zeer klantgericht en stuurt producten snel op met een persoonlijk kaartje erbij! Website moet grondig een update: 1. Werkt slecht op alle andere devices dan computer/laptop. 2: dingen in winkelmandje doen en bijvoorbeeld dan hoeveelheid aan willen passen werkt niet. Ik had 5 items in het wagentje, wilde deze met plusknopje verhogen tot 10. Werkte niet. Geprobeerd om via productpagina op te plussen, had ik ineens 15 items in wagentje staan wat ook niet te verminderen was. Moest alles weer verwijderen uit wagentje en dan via productpagina juiste getal invullen. Omslachtig en als je dus wat meer wijzigingen wilt doorvoeren toch irritant en tijdsrovend.

Erg goede communicatie

Niet alle luiers die ik wou waren beschikbaar, dus ik kreeg netjes een email of ik wou wachten of anderen wou kiezen. Er werd vervolgens direct gereageerd op emails en zodra alles beschikbaar was, werd ik geïnformeerd en was alles er de volgende dag! En ook super mooie goede luiers!

Bijna alles wat je wil

Fijne webshop, heeft heel veel benodigdheden voor de wasbare luiers. Overzichtelijk. Logisch dat niet alle merken verkrijgbaar zijn, maar er zijn er wel een aantal die ik heel graag zou willen terugzien! Verder goed op de hoogte gehouden van de locatie van je pakket, duidelijke communicatie. En prettig dat er consulenten zijn waar je vrijblijvend terecht kunt!

Super snelle levering van heel mooi product!

Super mooie zwemluiers! Ik heb ze besteld en de volgende dag waren ze binnen. Kleine verpakking dus weinig verspilling en paste door de brievenbus (het waren er maar 2). Zou deze webshop zeker aanbevelen. Mss zou er een gebruiksaanwijzing bij gedaan kunnen worden, maar dat doet niks af aan de kwaliteit, zou een extraatje zijn :)!

Super levering

Ik kan ook bij ze terecht met vragen

Snel, goed en persoonlijk

Zoals altijd weer erg tevreden met mijn bestelling. Snel verzonden, snel ontvangen, netjes verpakt en wij luieren weer rustig en lekvrij door!

Mooie luiers, altijd snel verzonden!

Altijd leuk om een pakketje van nappy’s open te maken, ook al heb je het zelf besteld. Prachtige luiers!!

Aanrader

Wel vaker bij Nappys geshopt en altijd goede ervaringen. Bij vragen krijg je snel antwoord. Aanrader.

Mooi assortiment, super fijne service

Groot assortiment, héél veel kennis en fijne service. De medewerkers zijn heel toegankelijk, denken goed mee en reageren snel. Ook de bestellingen worden snel en met zorg verzonden.

Snelle levering en leuk persoonlijk kaartje erbij

Goede service en veel info op de site

Op de site is alles te lezen over wasbare luiers. Heel veel producten om uit te kiezen. Bestelling werd snel geleverd en was netjes ingepakt. Ook direct een nalevering van hetgeen wat nog miste. Hele goede service.

Snelle levering en een persoonlijke boodschap

Snelle levering en een persoonlijke boodschap

deze inlegvellen lingezijn geweldig en ze hebben een geweldige maat

Tevreden

Snelle verzending! Producten voldeden zeker aan de verwachtingen.

Snelle service en persoonlijk

Fijne luiers van Blumchen

Fijne luiers met een prima pasvorm en niet zo duur. En veel beter voor het milieu dan wegwerpluiers. Prima service van Nappy's.

Snelle levering en mooie producten

Heel tevreden met de snelle levering. Producten (oa nachtluier, billendoekjes , lanoline) zijn van zeer goede kwaliteit.

Goede service, snelle verzending en vooral heel goed advies! Er wordt echt met je meegedacht en je krijgt snel een reactie. Dus in een woord: top!!

Prettige webwinkel

Mooie producten, goeie service… wij zijn blij!

Mooie spullen en snelle fijne service!

Nappys levert super snel en bij vragen snelle en fijne service via de app! En wat een mooie kwaliteit spullen!

Zeer fijne webshop

Goede service en advies rondom wasbare luiers.

Leuk & goed

Supersnel geleverd, direct uitgepakt en alvast uitgeprobeerd, eigenlijk alleen voor de nacht, maar lekker aangehouden. Mooie tussenmaat, niet te groot of te klein, goed afgewerkt, heerlijk zacht, past perfect, zit lekker. Eigenlijk gewoon een babyluier, maar dan voor grotere kinderen, helemaal super. De foto's bij het product helpen goed, plaatjes zeggen meer dan veel letters . . .

4 Zegelhorstweg

Meppel 7942 RX