Goede persoonlijke service.

Een prettige webshop die wasbaar luieren toegankelijk maakt. Altijd snel persoonlijk advies. Uitgebreid aanbod, wat altijd vernieuwd. Fijn om alle informatie omtrent wasbare luiers op één overzichtelijke plek te hebben.

Perfecte service

Goede producten, zeer klantvriendelijk en snel!

Duidelijk overzichtelijke site. Met goede informatie per product.

Goeie snelle en vriendelijke service

Helemaal tevreden over Nappy’s Mijn bestelling was er supersnel en er zat een handgeschreven kaartje bij. Ongelofelijk attent en aardig! Ik raad dit bedrijf zeker aan, ook om de goeie duurzame producten.

Gewoon top!

Zo leuk dat geschreven kaartje, super snel geleverd ook en heel verzorgd.

Hele snelle en fijne service

Besteld en de volgende dag in huis. Enige aanmerking is dat 1 zwemluier op het plaatje rood lijkt en in werkelijkheid meer naar roze neigt. Maar eigenlijk vind ik dat ook wel leuk, dus ons zoontje gaat er binnenkort lekker mee zwemmen.

Snelle levering. Uitstekend qualiteit

Snel, netjes en altijd met een persoonlijke boodschap erbij.

Heel fijn

De beste producten en prettige klantenservice

Super snel en netjes geleverd

Fijne site met goede uitleg. Luiers die ik wilde waren even op maar snel weer op voorraad. Snel en netjes geleverd met leuk kleinigheidje erbij.

Zo blij met een websitebezoek als nappy’s. Veel informatie, groot assortiment en uitstekende service.

Helpende en overzichtelijke website

Veel goede informatie, helpt echt goed met de juiste keuze maken!

Fijne service van Nappy's! Snelle verzending, goede producten en tot nu toe altijd een kleinigheidje extra gehad. Bv een billendoekje :)

Net pakket

Pakket ziet er netjes uit, website ook handig, veel keuze.

Snelle verzending persoonlijk kaartje

Snelle verzending bij mij op vrijdag besteld en zaterdags geleverd. Persoonlijk kaartje. Producten zoals omschreven. Prima dus!

Goede, snelle service

Vriendelijk, behulpzaam en snelle service. Veel kennis van producten.

Mooi, goed, kwaliteit en snelle service

Mooie producten van goede kwaliteit, handig in gebruik en een goede service. Zeer tevreden!

Top bedrijf

Vriendelijke mensen altijd bereid om mee te denken. Goed bereikbaar en snelle verzending. Fijn ook dat de hoeveelheid voorraad zichtbaar is in de shop, dan weet je wat er mogelijk is. Altijd een leuk kaartje bij de bestelling en leuke updates over het bedrijf op social media. Ga zo door!

Hele vriendelijke en snelle service!

Ik ben echt ontzettend tevreden. Ik had een aantal vragen, en daar heb ik uitgebreid uitleg en antwoord op gekregen. Ook het bestellen en versturen ging makkelijk en snel! Helemaal top!

Snel levering en goede product

Snel levering en goede product

Mooi en kwalitatief

Een ruim aanbod met verschillende merken en mooie printjes. Snelle levering. Netjes verpakt met een lief persoonlijk berichtje in het pakketje. De wasbare zoogcompressen zijn erg fijn en zacht, wel geven ze een klein beetje pluis af.

Goede service, mooie producten! En heel snel geleverd. Ik zou zeker weer bij nappy’s bestellen in het vervolg.

Snelle levering en service!

Nappy's heeft ruime keuze in merken en snelle levering. Ook wanneer je vragen hebt reageren ze snel en geven ze goed advies. Als ik iets nieuws nodig heb op het gebied van wasbaar is dit mijn vaste shop!

Hartstikke goed

Duidelijke communicatie Goed, divers aanbod Gevoel dat ik terecht kan met vragen Via Luierhuis Instagram bij jullie terecht gekomen, hét perfecte startpunt voor starters

Goed en snel

Hele snelle levering Goede service bij de juiste maat kiezen

4 Zegelhorstweg

Meppel 7942 RX