Goede informatie en uitgebreid assortiment

Nappy's verzorgt goede informatie, zodat je een weloverwogen keuze kan maken. Ook de informatie hoe om te gaan met de luiers en producten zijn erg prettig. Genoeg keuze en gewoon genieten van alle mooie printjes!

Groot aanbod en altijd goede en snelle service

Tevreden met alles! En lief dat er bij grotere bestellingen soms een klein kadootje bij de bestelling zit.

Helemaal top

Goede producten en ook altijd een leuk presentje gehad bij de bestellingen. Onlangs een productprobleem en werd boven verwachting opgelost! Echt helemaal top!!!!!

Snel verzonden

De volgende dag had ik mijn bestelling al in huis. Er zat zelfs een persoonlijk kaartje bij. Erg attent.

Persoonlijk, snel en compleet

Geweldige service met alles snel in huis én voorzien van een persoonlijk berichtje en alle instructies voor gebruik. Topklasse!

Alles super goed geregeld

Super snelle service. Goede legerdienst. Goede uitleg mee geleverd

Goede en snelle service

Ik bestel altijd graag bij Nappy's.nl want de service is zowel snel als goed. Ik heb mijn producten altijd op tijd in huis, en het is met zorg ingepakt en verzonden. Er is gedacht aan het milieu als het gaat om de verpakkingen (wat natuurlijk heel fijn is, want daar doen we het juist voor). Altijd zit er een handgeschreven kaartje in en soms een cadeautje. Echt super service vind ik dat!

Uitstekend, ook bij garantie!

Van een overbroekje voor de wasbare luier was het stiksel losgelaten van de klittenband. Hiervan heb ik een foto gemaild met de vraag of dit onder garantie viel. Direct ontving ik bevestigend antwoord met de procedure. Zeer vlot reageren en adequaat handelen is wat Nappy's doet: kortom uitstekende service.

Snelle verzending

Product (Elskbar maandverband) heb ik getest en moest er nog even aan wennen omdat het het vocht nog niet zo goed opnam. Maar wellicht als het vaker gewassen is dat dat beter gaat.

Snelle levering, goede producten

Veel keus, bijna te veel om te kunnen kiezen. Helaas nog wel bezorgkosten onder de 50 euro.

Makkelijk bestellen, snelle levering.

Besteld via een productlink die iemand om Facebook had gedeeld. Dit ging gemakkelijk. De levering was snel en geen onnodige verpakking. Het product is ook nog eens fijn zoals de gene die het deelde al zei.

Snel en klantvriendelijk

Bij navraag voor een limited edition wrap van Little Lamb, kregen we zeer snel antwoord en nogmaals een herinnering dat de wraps binnenkwamen! Hierbij werd ons ook verteld over de herfst-kortingsactie waardoor we nog meer voordeel deden. Zeer aangenaam winkelen zo en het persoonlijk kaartje scoort ook enkel pluspunten.

Goeie producten, snelle levertijd

Supersnelle levering, vriendelijke communicatie via email.

Goede service!

Snelle bezorging en super goede service!

Duidelijke website met veel info, snelle bezorging en toen bleek dat ik iets vergeten was te bestellen kreeg ik super snel reactie en kon ik het alsnog met mijn al gedane bestelling laten meesturen! Heel fijn!

Super snelle levering en top product.

Heel blij met de kwaliteit/prijs verhouding. Ook de verzendkosten zijn top. Veel goedkoper dan andere shops.

Ontzettend fijne webshop

Hele prettige klantenservice en fijn contact. Mooi en uitgebreid assortiment. Ik raad deze webshop zeker aan!

Overzichtelijk en supersnel!

Hele fijne, overzichtelijke website met een groot aanbod. En bestellingen worden supersnel verwerkt. Top dat er ook een optie tot huren is, dat maakt de drempel om wasbaar te gaan luieren een stuk lager.

Mooie producten en snelle levering

Ze hebben mooie producten en mijn pakketjes zijn altijd snel binnen. Het handgeschreven kaartje kan ik ook altijd wel waarderen. Daar word ik erg vrolijk van.

Goed service, enorm aanbod

Leuke acties, goede informatietabellen ter vergelijking. Bij bestelling is het snel binnen.

Uitstekend!

Fijne webshop!

Geweldig goede service!

Snelle verzending, ondanks drukte ivm herfstactie.

Super service en de mooiste en fijnste luiers

Mijn pakket kwam de volgende dag al binnen. Het was een feestje om het alleen al open te maken en ook om ze te gebruiken

4 Zegelhorstweg

Meppel 7942 RX