Netjes verzorgt

Alles is netjes verpakt met een persoonlijke handgeschreven boodschap op een kaartje. En, een klein proefpakketje als dank voor mijn bestelling. Bij het bestellen van de overbroekjes van Petit Lulu moet de klant de motief zelf noteren. Wellicht is het selecteren uit de verschillende keuzes nog een betere en klantvriendelijkere optie.

Supersnelle levering, zelfs naar het buitenland.

Mijn bestelling kwam supersnel aan, terwijl ik niet eens in Nederland woon. Het handgeschreven kaartje en kleine cadeautje bij de bestelling maken bestellen zo extra leuk!

Gewoonweg top

Ik koop eigenlijk al mijn wasbare luier-gerelateerde zaken bij Nappy's en ik ben altijd zeer tevreden over de snelle levering. Er zit ook altijd een extraatje in het pakketje, deze keer was het een persoonlijk berichtje.

Perfecte service

Gemakkelijk, snel en met een persoonlijke touche.

Snel en correct!

Ik had alles de volgende dag binnen en het was zoals de beschrijving zei. Heel fijn!

Snelle reactie bij vragen via de mail, fijne klantenservice. Groot aanbod luiers en andere producten. Ik bestel hier graag.

Fijne webshop en correcte verzending!

Fijne webshop met een uitgebreid gamma aan o.a. luiers en benodigdheden. Snelle en correcte verzending van het bestelde goed. En leuk om een handgeschreven kaartje erbij te krijgen! ❤

Snelle en persoonlijke service.

Veel dank voor de snelle en persoonlijke service.

Snel en persoonlijk

Vlotte, snelle verzending met een persoonlijk handgeschreven kaartje. Altijd leuk!

goed, snel, betrouwbaar - zoals altijd!

goed, snel, betrouwbaar - zoals altijd!

Aanrader

Aanbod, verkoop en verzenden allemaal prima!

Heel erg tevreden

Het pakketje is enorm snel geleverd en een kaartje met de persoonlijke boodschap is altijd leuk :)

Snelle levering, mooie artikelen

Zie titel

Zeer goede begeleiding, snel antwoord op al je vragen.

Top huurpakket

Zeer blij met de goeie kwaliteit van het huurpakket en de bijgeleverde info! Heel duidelijk en overzichtelijk.

uitstekende, snelle service

Wij bestelden op nappy's en kregen de volgende dag de bestelling al binnen. Leuk attentiekaartje erbij en ook een bijgevoegd cadeautje! Een superleuke eerste kennismaking met dit bedrijf! De producten die we bestelden ook prima in orde. De site geeft veel uitleg over de verschillende soorten producten. Hoewel de hoeveelheid producten overweldigend is, kon ik door de website wel mijn weg vinden in het assortiment. We gebruiken de bamboe luiers van Hu-da (met overbroekje) nu voor een baby van een week oud. In eerste instantie toont de luier wat groot, waardoor dat wij dachten dat de baby misschien wat oncomfortabel zou zijn, maar dit is absoluut niet het geval. Integendeel, we merken nu al dat de billetjes van ons kindje veel minder rood zijn en hoeven geen zinkzalf meer te smeren. Ook goede positie van de beentjes/heupjes ikv heupdysplasie (wat ik zelf als huisarts erg belangrijk vind).

Duidelijk en snel

Duidelijke website en snel geleverd. Zat zelfs een kaartje bij. Super aardig.

Deliver fast. The quality of the products is good.

Deliver fast. The quality of the products is good.

Snelle service! Fijn product :-)

Binnen 1 dag binnen exact wat ik nodig had!

Goed advies

Nappy’s heeft alles wat je nodig hebt voor wasbare luiers. Levert snel. En voor mij het belangrijkst de website is heel overzichtelijk en bij alle producten staat veel en duidelijk advies!

Geweldige service, super snelle levering. Gewoon onwijs tevreden

Fantastische producten, perfecte service

Vier zwemluiers besteld voor mijn tweeling van 3 jaar (ALVABABY - XL). Eerste keer was de betaling niet goed afgerond, achterna gebeld en super lief te woord gestaan met uitleg. Broekjes passen perfect, zijn duurzaam en mijn kids zijn er dol op (terwijl ze de wegwerp echt niet graag aantrekken). Oh ja, een hele lieve kaart erbij- super attent

Snelle en vriendelijke service

Ik had per ongeluk het adres niet goed ingevoerd voor bezorging, gelijk achteraan gebeld en ik werd vriendelijke en snel te woord gestaan & het werd gelijk recht gezet. Bezorging daardoor geen probleem

Zeer tevreden over de service

Altijd hele snelle verzending en goed persoonlijk advies!

Goed geholpen snel geleverd

Prima, afhandeling goed product:)

4 Zegelhorstweg

Meppel 7942 RX