Response from the business owner
Wat jammer dat je niet tevreden bent over de door ons gemaakte selectie. Als klant kun je tot in detail opgeven wat je exact wilt ontvangen. Wil je 20 verschillende luiers, dan mag je 20 verschillende printnamen noemen. Je noemde twee effen kleuren en twee prints. Omdat we altijd zoveel mogelijk tegemoet willen komen aan de wensen van de klant, is dat dus precies wat je kreeg. Als je gezegd had dat je een mix wilde van die kleuren en dat de prints die je noemde als thema's gezien moesten worden, dan had je natuurlijk 20 verschillende producten gekregen die aansloten bij je wensen. Maar dat was ons echt niet duidelijk. Deze pakketten gaan zelfs weg met 20 dezelfde luiers erin, op verzoek van de klant. Wij weten nooit welke persoon er achter een bestelling zit en kunnen geen inschatting maken over wat de klant zou willen. We moeten het doen met de door de klant getypte instructie. Of dat nou 20 verschillende printnamen zijn, één specifieke print of zoals bij jou twee kleuren en twee prints. Als je niet tevreden bent mag je producten altijd retourneren. Dan kun je zelf de gewenste prints uitkiezen.