Goede informatie en betrouwbare service

Heel erg tevreden met de uitgebreide informatie op de site, met allerlei tabellen waar ik dankbaar gebruik van maak als ik iets nieuws wil proberen. De service is heel betrouwbaar. Al vaak besteld en altijd een kloppende bestelling en vlot geleverd. Zo snel is niet eens nodig, maar fijn dat je er op kunt vertrouwen dat wat je besteld heel snel in huis is.

Super snel!

Ik had dringend inlegvliesjes nodig op dinsdag besteld en woensdag lag het al in de brievenbus! Echt top!

Tot nu toe zeer tevreden

Het duurt nog even voor onze kleine er is, dus nog niet getest, maar ziet er prima uit en snel bezorgd.

Duidelijke uitleg en vergelijking met alle producten.

Toen ik startte op de site werd ik overspoeld met informatie en wist ik niet waar te beginnen. Na een consult bij iemand thuis werd mij duidelijk welke verschillen er allemaal zijn. Daardoor kon ik gerichter gaan zoeken. Ook de vergelijkingstabellen zijn ontzettend fijn. Daardoor heb ik uiteindelijk een goede keuze kunnen maken en ben ik heel blij met de gekochte producten van Nappy’s!

2ehands, maar net als nieuw

Ik ben uren bezig geweest om het internet af te speuren naar een totsbots luieremmer inclusief 2 wasnetten, maar nergens was de combi te vinden of het kostte de hoofdprijs. Ik stuitte toen op deze site en zag dat ik ze 2ehands kon bestellen. Eerst was ik een beetje huiverig, maar omdat ik gratis kon retourneren heb ik me er toch aan gewaagd. En met succes! De emmer en netjes zijn net als nieuw en ruiken hartstikke fris. Ben super blij dat ik ze nu voor een fatsoenlijk bedrag in huis heb. Zeker een aanrader dus!

Fijne winkel

Altijd goede ervaringen met Nappy's en ze hebben mooie producten.

Goede service, lastig te navigeren

Als je niet weet wat je moet hebben, is de website van Nappy's eerlijk gezegd een ramp. Afgezien daarvan goede ervaringen met de sites. Bijna alle producten hebben reviews, wat erg behulpzaam is bij het maken van een keuze uit het grote assortiment. Meeste producten ook voorzien van een duidelijke omschrijving met de belangrijkste specificaties. Verzending is zoals aangegeven op de website, twee keer besteld en twee keer op tijd. Beide keren met een handgeschreven kaartje in de doos. Kortom: doen wat ze beloven, ruim assortiment en trouwe, behulpzame medekopers.

Snel bezorgd en goede presentatie

Tot nu toe de luiers nog niet gebruikt. Meisje is onderweg. :) Maar de bestelling was een dag na bestellen al binnen. Het wordt mooi geordend/gepresenteerd in de doos met een persoonlijk berichtje erbij. Ben erg benieuwd hoe de luiers bevallen! Het was al leuk er mee bezig te zijn en me in te lezen over de wasbare luiers.

Geweldige webshop!

Fijne duurzame producten, snelle verzending en mega vriendelijk mensen achter de site! Niets dan lof ❤️

Mooie kwaliteit en zeer snelle bezorging

Correcte prijzen, snelle levering!

Correcte prijzen, snelle levering!

Goede service en complete website

Veel informatie beschikbaar op de website en goede service. Reageren snel en volgens mij ook graag op vragen, alles om het wasbare luier avontuur zo goed mogelijk te laten starten.

Altijd netjes op tijd, product zoals omschreven

Aantal keer besteld. Altijd heel soepel gegaan. Website bevat veel informatie over de producten.

Wat een prachtig concept!

Ik vind het heel gaaf dat Nappy's bedacht heeft om producten te laten lenen zodat mensen kunnen uitvinden wat ze fijn vinden. Dit scheelt een hoop miskopen en frustratie! Ik kreeg er een handgeschreven kaartje bij en de communicatie verloopt snel, goed en menselijk. Ga zo door! Ik wens jullie veel succes!

Fijne producten, snel bezorgd!

Nappy's heeft fijne producten, erg tevreden met mijn aankoop. Ik kocht deze keer inlegvellen en boosters voor mij de wasbare luiers van Blümchen, die ik eerder kocht bij Nappy's. Daarnaast super fijn dat het zo snel geleverd is.

Veel vertrouwen in het wasbare luier avontuur nu!

In eerste instantie wat afgeschrikt door de vele opties die Nappy's biedt. Wat uiteindelijk natuurlijk hun kracht is! Eerlijke vergelijkingen en tips over de verschillende systemen en merken. Dit in tegenstelling tot de All in one merken die nu opkomen en (logischerwijs) vooral zichzelf aanprijzen, terwijl de reviews op bijvoorbeeld Trustpilot dan toch iets anders zeggen. Veel vertrouwen in het wasbare luier avontuur nu!

Fijne ervaring

Makkelijk wasbare luiers en toebehoren online te bestellen. Helaas was er wel een product verkeerd geleverd, maar na contact met de klantenservice snel een passende oplossing gevonden. Heel fijn dat het contact snel en probleemloos verliep.

Vriendelijke en snelle service

Heel fijne boxers voor mijn zoon, makkelijk te bestellen en af te rekenen en altijd een vriendelijk kaartje bij de bestelling. Top!!

Goede service en snelle levering!

Bij het pakket met de luiers zat een fijne handleiding zodat we meteen een goede start hadden in het gebruik! Er zat zelfs een lief cadeautje bij, wat fijn!

ging gemakkelijk

Alles is vlot verlopen

Overzichtelijke website, fijne service

Alles is makkelijk te vinden op de websites, de productreviews zijn fijn, op mijn vraag via email kreeg ik snel en zeer bruikbaar antwoord, en de bestelling was de volgende dag in huis. Kortom erg tevreden!

Overzichtelijke website, ruim aanbod & goede service.

Alles wat je eventueel nodig zou kunnen hebben om over te gaan op wasbare luiers is te vinden op de site. Na uitgebreid advies van één van de consulenten hebben wij een volledig pakket aangeschaft. Ondanks dat duidelijk werd aangegeven dat (ivm een actie) de levertijd langer was, was alles binnen een paar dagen in huis. Netjes verpakt met een leuk persoonlijk kaartje erbij en top kwaliteit producten. Super!

Erg snelle levering. Heb zelf meerdere luiers besteld om te proberen. Moet nog beginnen

Fijn consult, duidelijke omschrijvingen op de website en snelle levering!

Fijn consult, duidelijke omschrijvingen op de website en snelle levering.

Fijne winkel en snelle levering

Fijne winkel, goede producten en snelle levering iedere keer. Tevreden terugkerende klant.

Zegelhorstweg 4

7942 RX Meppel

+31 (0)522 475 883

Over Nappy's.nl

Nappy's.nl heeft het grootste assortiment aan wasbare luiers van Nederland en België. We verkopen meer dan 30 verschillende merken, zowel A-merken als budgetmerken, zodat er voor iedereen een geschikte luier te vinden is. Naast wasbare luiers voor baby's hebben we ook het meest uitgebreide assortiment wasbaar incontinentiemateriaal voor volwassenen en het grootste aanbod aan wasbaar maandverband, zoogcompressen en menstruatie ondergoed. Om je op weg te helpen met je keuze hebben we een online luierkeuzehulp, veel informatie, blogs, video's en duizenden productreviews. Daarnaast hebben we verspreid door Nederland en België meer dan 50 consulenten die persoonlijk kunnen adviseren over wasbare luiers bij baby's uit eigen ervaring. Onze servicepunten -Voor al onze producten geldt dat ze uit voorraad leverbaar zijn. -Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, morgen in huis of bij een DPD ophaalpunt. -Vanaf €50 gratis verzending. -Gratis retourneren binnen 100 dagen. -Met je aankoop draag je bij aan een goed doel.