Uiterst tevreden

Goed uitgebreid assortiment voor schappelijke prijzen. Goede kwaliteit en snelle verzending.

Snelle levering van fijn materiaal

Het meditatie- en lavendel oogkussen zijn super fijn! Ik was erg benieuwd of de kleur (nude) op de foto's overeen zou komen met de werkelijkheid en dat is het geval! Daarnaast was de bestelling super snel in huis: ene dag besteld de andere dag in huis. Al met al erg blij met zowel het materiaal als de service!

Fijne yoga producten

De bolsters, blokken en oogkussen die ik bij Super yoga kocht zijn helemaal top! Ik gebruik ze thuis voor restorative yoga en yin yoga en ze brengen een fijne ondersteuning! De dikte van de bolsters kun je aanpassen door er wat boekweit uit te halen. Wellicht zou het nog leuk zijn om lege oogkussen hoesjes te kunnen kopen, zodat je dit boekweit gemakkelijk kan hergebruiken. Ik zou deze producten ook aanbevelen voor yogastudio's. Ik ben er blij mee en ze voelen op de mat steeds als een fijn cadeautje voor mezelf.

Snelle levering en hele fijne producten

De producten die Superyoga verkoopt zijn van hoge kwaliteit, zien er heel mooi uit en er is heel veel keuze. Super snelle levering van mijn pakketten dus dat is heel erg fijn.

Nog leuker sporten!

Super mooie yogamat om het sporten nog leuker te maken. Fijne dikte en goede grip. Snelle levering.

Fijne winkel met producten van goede kwaliteit

Ik heb al eerder bij deze winkel besteld. Altijd heel goede kwaliteit, snel en stevig verpakt verzonden. Een super aanvulling op mijn yoga routine. De uitgebreide keuze aan kleuren van de producten is ook zeker een pluspunt.

Stevige en fijne yogamaterialen die lekker aanvoelen en je meteen zin geven om ze te gebruiken.

Comfort – Zachte, antislip en ondersteunende materialen maken yoga een stuk prettiger en zorgen ervoor dat ik me beter kan ontspannen. Als iets er mooi uitziet en lekker aanvoelt, krijg ik automatisch meer zin om ermee aan de slag te gaan. Dat helpt me om mijn yoga-oefeningen regelmatiger te doen.

Na foutje in de bezorging prima opgelost

Ik had een mat besteld via decathlon. Op de dag van bezorging werd er helaas een leeg doosje bezorgd. Na contact met decathlon snel opgelost maar ik vond het wel jammer dat ik niet gewoon even met het bedrijf zelf kon bellen. Dan was het misschien nog sneller opgelost

Heel fijn

Om even snel te ontspannen en op te laden! Je hoeft alleen maar te ervaren wat je voelt, door te liggen! Heerlijk..

Goede kwaliteit en snel geleverd

Mooie materialen, ik heb een hele set aangeschaft in oud roze. Twee kussentjes, masker, yogamat koord. Het is mooi op elkaar afgestemd qua kleuren maar ook het materiaal. Wij zijn heel tevreden.

Snelle levering, mooi produckt

Snelle levering, kwalitatief goed product

De webshop was effectief in werkwijze en de kwaliteit van het product heel prima

Top produkt, supersnel geleverd

Beste prijs, top produkt en korte wachttijd. Helemaal tevreden ermee.

Ik heb een hele fijne yoga handdoek aangeschaft! Fijne kwaliteit, schuift niet en ziet er ook nog mooi uit (en een leuk kleurtje)

Superblij met al mijn laatste aankopen: yogamat, draagtas voor de yogamat en yogadeken en oh ja ook

Heb vandaag mijn yogamat voor het eerst gebruikt; een dikkere (6 mm) en een extra lange. Het voelde onmiddellijk heel goed aan. Ook de blokken voor het eerst gebruikt... Geven een stevige, zonder de wankelen, ondersteuning.De mat samen opgerold met het yogadeken en past perfect in de tas. Ik weet zeker als ik nog iets nodig moest hebben dat ik zeker via superyoga zal contacteren.

Mooie kwaliteit, snel in huis

Meditatie kussentje besteld, 2 dagen later ontvangen. Mooi kwaliteit en kleur.

Zeer tevreden met de yogablokken van hoge kwaliteit en snelle levering!

Ik heb twee yogablokken besteld bij Superyoga en ben ontzettend tevreden! De blokken zijn van topkwaliteit: stevig, maar toch licht en heel comfortabel in gebruik. Ze geven me perfecte ondersteuning tijdens mijn yogasessies. Daarnaast was de levering super snel en netjes verpakt. Ik ben echt blij met mijn aankoop en kan Superyoga van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar hoogwaardige yoga-accessoires. Ik ga hier zeker vaker bestellen!

Snelle en goede levering/service!

Er was iets fout gelopen met een kortingcode waardoor de beloofde 5% niet in mindering werd gebracht. 1 mailtje naar Superyoga en een heel snel antwoord later werd de korting alsnog verrekend. Heel correct dus!

Top winkel

Snel geleverd producten van goede kwaliteit Dank u !

Hoge kwaliteit, zoals omschreven

De producten zijn van goede kwaliteit en helemaal zoals omschreven; Superblij mee :-)

Snelle service, hoge kwaliteit.

Simpelweg niks op aan te merken. Topkwaliteit, exact volgens specificatie, snel bezorgd.

Mooie kwaliteit, snelle levering

Het meditatie kussen zit goed en is heel mooi

Super leuk materiaal!

Super leuke spulletjes, het meditatie kussen, oogkussen is ideaal en lekker zacht.

Gebruiksvriendelijke mat

Zachte mat met goede grip, voelt fijn aan

Mooi gekleurde, brede en lange mat

Perfect voor mensen die genoeg ruimte op de mat willen hebben wanneer ze yoga beoefenen. Wanneer de mat nieuw is, is die nog wel aardig glad, dit schijnt beter te worden nadat het een tijdje gebruikt is.

Burgemeester Haspelslaan 23

1181NB Amstelveen