Hoge kwaliteit, zoals omschreven

De producten zijn van goede kwaliteit en helemaal zoals omschreven; Superblij mee :-)

Snelle service, hoge kwaliteit.

Simpelweg niks op aan te merken. Topkwaliteit, exact volgens specificatie, snel bezorgd.

Mooie kwaliteit, snelle levering

Het meditatie kussen zit goed en is heel mooi

Super leuk materiaal!

Super leuke spulletjes, het meditatie kussen, oogkussen is ideaal en lekker zacht.

Gebruiksvriendelijke mat

Zachte mat met goede grip, voelt fijn aan

Mooi gekleurde, brede en lange mat

Perfect voor mensen die genoeg ruimte op de mat willen hebben wanneer ze yoga beoefenen. Wanneer de mat nieuw is, is die nog wel aardig glad, dit schijnt beter te worden nadat het een tijdje gebruikt is.

Mooie producten en snelle levering!

Het was tijd voor een nieuwe meditatiekussen en yogablokken *kijkt vuil haar katten aan en vervloekt hun nagels* en aangezien ik veel yin yoga doe had ik ook maar meteen een bijpassend bolster besteld. Five stars, highly recommend!

Super snelle levering!

Prachtige collectie

Zo blij met mijn nieuwe yoga mat, erg mooi en goede kwaliteit. De oogmasker met lavendel is ook geweldig voor de yoga, maar ook voor een ontspannen moment om je ogen af te dekken in combinatie met de geur.

Een mooie ervaring

Ik werd steeds goed op de hoogte gebracht van het verloop van mijn bestelling en werd keurig en snel afgeleverd

Fijne service !

Fijne en zeer snelle service. Heel tevreden.

Aanrader en snelle levering

Ik bestelde de pure bolster tijdens mijn zwangerschap, een echte aanrader. Kwalitatief, estestisch en zalig ontspannend. De levering verliep ook zeer vlot, wat altijd een groot pluspunt is.

Fijne yogamat en super meditatiekussen

Ik ben sinds kort begonnen met yoga en via de site werd mij deze yogamat geadviseerd. Het is een fijne mat maar niet zo stroef als ik had verwacht. Ik heb het advies opgevolgd wat bij de mat geleverd werd, goed afnemen met azijnwater en veel gebruiken. De yogamat wordt inderdaad stroever nu. En ja, het meditatiekussen is echt super. Een fijne hoogte en het zit lekker. Een aanrader.

Kwaliteit en schoonheid

Yoga-materialen kunnen er mooi uit zien en tegelijk sterk en functioneel zijn. Dat bewijst Superyoga. Snelle levering.

Duidelijke webshop en goeie producten

Prachtig lotus meditatie kussen

Zeer mooie kwaliteit van het kussen, prachtige diepe zachte kleur. Item straalt een gelukzaligheid gevoel uit. Fijne website. Snelle en perfecte afhandeling van bestelling. Kussen mooi en stevig verpakt voor verzending.

Super fijn!

Allereerst vond ik het super makkelijk om te bestellen. Vervolgens werd mijn bestelling al binnen 24 uur geleverd en het was ook nog eens helemaal naar wens! Ik heb gekozen voor de sticky yogamat, LOVE IT! Ik kocht eigenlijk een tweede mat voor mijn vriend, maar die mag lekker mijn 'oude' gaan gebruiken. Ook het oogkussen is helemaal top. Deze gebruik ik voor mijn klanten tijdens massages, hij wordt erg gewaardeerd!! Helemaal blij dus!

Goede kwaliteit yogaspullen

Hele mooie yogaspullen, heb een bolster en een meditatiekussen besteld. Prachtige kleur ook. Wel jammer dat daar niet automatisch een voordeelpakket van werd gemaakt in mijn winkelmandje, dat zag ik pas later en had me 7 euro gescheeld. Let daar dus even op :)

Kwaliteit en snel geleverd.

De website is goed overzichtelijk en het bestellen ging zeer makkelijk. De bezorging is snel en de producten zijn goed ingepakt. Wat een kwalitatief goede spullen. Ik ben er onwijs blij mee! En zal zeker nog eens bestellen.

Topshop

Handig hoor om via Bol te bestellen, maar waarom niet direct hier? Betere prijzen voor dezelfde topproducten. De bestelde artikelen waren snel in huis, volgende dag. Goed verpakt zonder overbodige verpakkingsmaterialen. Ga hier zeker nog meer shoppen.

Altijd goed

Ik heb inmiddels een keer of 5 besteld bij Superyoga en het is altijd in orde. Mooie producten, goede kwamiteit voor een redelijke prijs. Ik raad de site ook aan bij vrienden.

Kwalitatieve producten en oplossende alternatieven

Al mijn yoga producten heb ik hier besteld. De kwaliteit ben ik erg blij mee en het afhandelen van producten gaat ook snel. Helaas was tijdens mijn laatste bestelling een product niet op voorraad en hier ben ik over gecontact. Dit vond ik erg fijn omdat je weet waar je aantoe bent en wat de mogelijke oplossingen hiervoor zijn. Ik ben erg tevreden over alle producten dat ik heb besteld.

Mooie producten voor mijn yoga en meditatie oefeningen/momenten

Snelle levering van de producten. Voldoende keuzes in producten. Qua kleuren van meditatie kussens, yoga matjes etc.

Hele goede service

Snelle reactie van de Klantenservice, ze denken goed mee en lossen het prima op.

Top !

Ruim aanbod, duidelijke site, snelle service, perfecte leveringen

Burgemeester Haspelslaan 23

1181NB Amstelveen