Mooie en goede keus.

Goede kwaliteit en snelle service!

Al verschillende yogabenodigdheden besteld! Alles wordt snel geleverd en van mooie kwaliteit! Precies als op de foto’s! Ik ga er zeker vaker bestellen!

Prachtig product en hele snelle levering!

Wat een mooie webshop. Alles op één plek te vinden. De producten zijn mooi en van goede kwaliteit.

Blij met de mooie producten

Fijne webshop merkloos producten en snelle levering (en dat ondanks de feestdagen). Blij met de meditatie kussen en maanfase posters.

Prachtig kussen

Een prachtige mini bolster van bol gekocht! Heel blij mee.

Snelle service, vooral heerlijke mat

Ik ontving de wollen yoga mat. Meteen dagelijks in gebruik in de winter. Zo heerlijk warm. Helpt enorm om mijn aandacht bij mezelf te houden. Handig dat de elastieken eraan vast zitten!

Heel tevreden & blij

Mezelf een nieuwe yoga-mand cadeau gedaan om het nieuwe jaar te starten. Wat is sand een mooie kleur! Perfect voor wie zich, net zoals mij, beter voelt bij zachte en lichte kleuren. Heel goede kwaliteit mat, goede dikte en je merkt echt een verschil in kwaliteit. Schuift nog een beetje door het fabriekslaagje, maar er zit een tip bij om het sneller te verwijderen met appel azijn. Ook de kurken yoga blok en de bergkristel gua sha, ben ik heel blij mee. Snelle verzending, zelfs tijdens de feestdagen en netjes verpakt! Eerste bestelling is helemaal top!

Snel geleverd en goede kwaliteit. Perfecte hulpmiddelen voor mijn yoga routine thuis. Zal zeker nog eens bestellen!

Wat een prachtig meditatiepakket!

De materialen stralen kwaliteit en zorg uit. De zachte, warme deken voelt super zacht, perfect voor die extra ontspanning. Het oogkussen is heerlijk zacht en rustgevend – ideaal om echt even af te schakelen. En het kussen? Stijlvol, kan zo in de huiskamer blijven liggen, duurzaam en met prachtig materiaal! Een absolute aanrader voor de ultieme selfcare. Het maakt je meditatie niet alleen een ritueel, maar een hele fijne ervaring.

Ik heb twee poefjes besteld en ze zijn mooi om te zien en zitten heerlijk. De kleinkinderen zijn er blij mee!

Perfect!

A little pricey but quality is fab. Delivery is super fast.

Hele mooie en duurzame producten. Wat een feestje om hier online te shoppen!

Mooie goede spijkermat

De spijkermat en het hoofdkussen zien er goed uit en zijn van degelijke kwaliteit. Het went erg snel en zeker als je op bed op gaat liggen. Persoonlijk vind ik dat fijner want dan sluit de mat ook goed aan bij mijn onderrug. Met een ontspannen muziekje erbij en het oogkussen op val ik zo een uur in slaap.

mooie producten, goede service

De kwaliteit van de producten is altijd goed, snelle verzending en netjes ingepakt.

Snelle levering, fijne producten

Goed!

Mooi product en snel binnen.

Super mooie yoga spullen

Wauw! Ik had deze site veel eerder tegen moeten komen. Ik heb een mega fijne mat besteld met tas en handdoek. Nooit meer op een veelste dunne mat van de sportschool liggen. De kleur is prachtig en het materiaal is heerlijk. Helemaal zin om naar de yoga lessen te gaan met mijn nieuwe fijne spulletjes.

Teveel verpakking

8 stuks a5 maan kalenders besteld Individueel verpakt en toen nog eens in een belachelijk grote doos Prijs van artikel is voor wat je krijgt ook veel te duur

Super degelijk materiaal en prettig in gebruik

Mijn man en ik gebruiken beide het matje en kussen pas een kleine week. Voor ons is het nu nog te vroeg om echt een verandering op te merken. Mijn man gebruikt het vooral ivm lage rugpijn en ik om meer in mijn lijf aanwezig te zijn. Fijn aan dit product vind ik het materiaal gebruik, afwerking en de grootte van het matje. Het kussen is voor ons wat aan de dikke kant, maar dat is gemakkelijk op te lossen door er wat vulling uit te halen.

Mooie kussens

erg blij met deze comfortabele kussens

Een ver'ademing' !

Mijn yogahabbit lag al een tijdje stil en had moeite om deze gewoonte terug op te nemen. Dankzij de mogelijkheid om het platform gedurende 1 maand uit te testen ben ik er eindelijk (!) toe gekomen mijn matje uit de kast te halen. Ik ben heel stemgevoelig, één van de eerste redenen voor mij om af te haken, maar met het timbre van de stem van Rolf komt het helemaal goed ;-). Ik heb er zin in!!

Met beleid aan het werk gaan op de mat en hoofd kussen.

Mooie yogatas

Had yogatas besteld. Bestelling is ook vrij vlug geleverd, terwijl het drukke tijd was ivm feestdagen. Ben er heel blij mee. Ben dan ook heel happy als ik met deze tas naar de yoga ga.

Mooie items, goed verzorgd ingepakt. Snelle bezorging

Meditatiekussen en bolster besteld. Goed verzorgd ingepakt,snelle bezorging. Blij met mijn items. Fijn!!

Niets op aan te merken

Goede informatie voorziening. Snel geleverd.

Burgemeester Haspelslaan 23

1181NB Amstelveen