Amazing shop

Super fast delivery and great quality product.

Prachtige producten om je yogalessen te ondersteunen!

Voor een betere yoga ervaring kun je hier terecht!

Geweldug

Hele fijne produkten, makkelijke site en produkten worden supersnel geleverd

Prachtige producten!

Nog nooit teleurgesteld, de producten zijn prachtig en van goede kwaliteit en de verzending is snel! Ik koop mijn yoga spullen nergens anders!

Super kwaliteit!

Mooie afgewerkte producten en zeer kwalitatief! Snelle zending, zeker aan te raden!

Goede kwaliteit

Niets op aan te merken, gewoon goed

Goede kwaliteit en snelle verzending

Oogkussens zijn van goede kwaliteit. Verzending was zelfs in de laatste week voor kerst heel snel, en goed verpakt.

Prachtige items!

Snelle levering van prachtige items. Dikke yogamat, mooie bolsters.

Duidelijk en snel

Klantvriendelijke webshop met voldoende informatie en uitleg over de producten. brede range van aanbod van producten en merken. Snelle service!

Snel, correct en eerlijk

Korting alsnog heeeel snel teruggestort gekregen , perfect

Goed kwaliteit

alles prima

Top kwaliteit, in tijd gekregen, dank u !

Kijk nu al uit naar mijn meditatie momentjes!

Het meditatiekussen zit niet alleen heerlijk maar ziet er ook mooi uit.

Ze hebben ruime keuze uit spullen. En de materialen zijn van uitstekende kwaliteit, raad het erg aan om hier wat te bestellen

Perfect!

Lekker zacht, fantastisch kerstcadeau

Topkwaliteit

Heb twee yogadekens besteld en ik heb ervaring met de wollen yogamat van Superyoga. Superyoga biedt, naar mijn mening, SUPERkwaliteit.

Super snelle levering en top kwaliteit

Super goede kwaliteit, echt een luxe gevoel! Binnen een paar dagen al op de deurmat. Walhalla aan zen artikelen!

Fijne spullen, snel geleverd!

Ik heb de wolset besteld. Over het almeen tevreden, al vind ik de wolle yogamat wel heel dun. Ik leg er nu een dikke mat onder, omdat het pijnlijk aanvoelt. Verder is de bolster erg groot en zwaar (wat fijn kan zijn, maar lastig mee te nemen). De spullen zijn wel erg zacht en werden snel geleverd.

Grandioze shop, razend snelle bezorging

Prachtige natuurlijke, duurzame eco stoffen. Bolster & oogmasker zoals getoond op de foto's en van zware kwaliteit. Super blij mee! Bezorging de volgende dag zoals beloofd. Kom graag bij jullie terug!

Fijne artikelen

Heb de spijkermat gekocht. Heeel fijn!!

Prachtige producten en snelle levering

PURE is een merk dat iedere yogi verdient! Mooie materialen die langdurig schoon blijven en de eye pillow ruikt heerlijk. Dat was een leuke verassing! De geur lijkt op lavendel, heel lichtjes aanwezig en zo ontspannen om in combinatie met mijn nek kussen en bolster op m’n rug te slapen.

Fan-tastisch

Tiptop

Hele snelle levering

Product ziet er mooi uit en goed verpakt. Zal mijn schoondochter blij mee zijn.

Altijd een snelle service en super fijne producten

Snelle bezorging, mooie producten

Mijn producten waren snel binnen. En zien er erg mooi uit. Kwaliteit lijkt ook erg fijn, nog niet ervaren.

Burgemeester Haspelslaan 23

1181NB Amstelveen