Hele goede service

Snelle reactie van de Klantenservice, ze denken goed mee en lossen het prima op.

Top !

Ruim aanbod, duidelijke site, snelle service, perfecte leveringen

‘Zorg’ voor jezelf!

Snelle levering, goede kwaliteit. Vanuit de intentie om zorg te dragen voor mezelf, heb ik een heerlijke bolster en oogkussen mogen ontvangen. De bolster kan gebruikt worden voor yoga oefeningen en het oogkussen biedt mij rust en ontspanning. De lavendelgeur is hierin een extra toevoeging.

topervaring

Duidelijke uitleg op de website, handige selectietools om je te helpen een goede keuze te maken en heel snelle levering!

Mooie artikelen, uitstekende service!

Zeer goede producten in vele kleuren. Veel plezier van bolster en meditatiekussen. Via mail goed op de hoogte gehouden van bestelde producten.

Gewoon een super ervaring bij Super yoga!

Fijne prijzen, mooie producten, goede afhandeling en super snelle levering! Kortom; een super ervaring!

Zoveel producten, zoveel geluk en plezier!

Ik heb nu veel yoga producten bij jullie besteld en geleverd gekregen. Ik ben erg blij met de kwaliteit en de producten. Fijn materiaal en met zorg verpakt. Bedankt!

Product voldoet aan mijn verwachtingen

Yogamat is lekker stroef en groot genoeg. Tevens is de mat snel geleverd

ideale aankoop om mijn klanten nog beter te dienen

Ik heb 2 maal het Lotus Meditatiekussen eco sand rond - Lotus aangekocht om de ondersteuning tijdens het behandelen van mijn klanten te bevorderen en het klanten welzijn te verbeteren. Na een paar keer deze in mijn behandeling te hebben geïntegreerd voel en zie ik dat het bij de klanten een meewaarde is om deze in te zetten. Top aankoop.

Bolster is precies wat mijn man zocht!

Voor de verjaardag van mijn man een bolster besteld. Het is precies wat hij zocht qua stevigheid en formaat. Kleur past mooi bij zijn andere yoga spullen dus helemaal top!

Snel verzonden en goed product

Mijn yogariem supersnel mogen ontvangen. Stevige kwaliteit en een mooie kleur!

Snelle service en goed verpakt verzonden. Producten zijn zoals beschreven op de site.

Heerlijk en eerlijk!

Mijn ervaring met superyoga is heerlijk en eerlijk. Heerlijk, omdat ik met de spullen van superyoga volledig tot rust kom. Eerlijk, omdat wat superyoga op de site beweerd klopt als een bus.

Geweldig!

Snelle bezorging, mooie producten! Ik heb de spijkermat met kussen en een gezichtsmasker met lavendel, heerlijk!!

Super producten

Snel geleverd en super blij met mijn Mat en kussen. Vooral fijn dat het kussen extra gevuld is en het matje memory foam is en antislip.

Snel, uitstekend kwaliteit

Snel mooie kwaliteit

Fijne shop met alles wat je nodig hebt voor je practise

Dit keer wat accessoires gekocht. Heel blij mee!

Snel, zorgvuldig goed materiaal

Zeer tevreden. De yogastijl spat ervan af

Prachtige en fijne yogamat.

Voor mij de eerste yogamat. Ik vind hem prachtig van kleur! Blijft goed liggen, krult niet op. En de dikte is prima. Echt een aanrader!

Super mat!!!

Goede service en snel geleverd

Goede klantenservice

Ik vind de tas die ik gekocht had niet wat ik had verwacht er stond daar kunnen je spullen ruim in, ik krijg met moeite de bolster erin en superkrap.

Mooie producten en fijne service

Mijn ervaring met superyoga is super positief. De site is overzichtelijk, de producten mooi en eerlijk, de levering snel en het contact super persoonlijk. Ik raad deze site zeer aan en kom er zeker weer terug!

Prachtige materiaal, esthetisch, vriendelijke service en snelle levering

Ben mega vriendelijk geholpen, prachtige artikelen, heel blij mee!

Heel erg fijn

Fijne materialen, zacht, goede kwaliteit! Goede en snelle bezorging. Fijn contact

Goede producten, snelle levering

Een bolster en een blok besteld. Beide producten goed en snel ontvangen in een doos zonder verdere overdadige verpakkingsmaterialen.

Burgemeester Haspelslaan 23

1181NB Amstelveen