Super fijne Bolster

Precies de goede maat en dikte om Herstel Yoga te doen. het materiaal is heel mooi, en natuurlijk! Ik overweeg om er nog 1 aan te schaffen, want zelfs op mijn bank staat dit geweldig!

Voor inkopen voor mijn bedrijf kom ik steeds weer bij jullie terug.

Heerlijk duidelijke webshop, absoluut prachtige kwaliteit én heel betrouwbaar. De snelle verzending is super, maar ook dat je kunt kiezen voor het bezorgmoment.

Vraag over product supersnel beantwoordt. Besteld product vervolgens supersnel geleverd. Gebruik van product is super. Dus de benaming Superyoga is perfect.

Uitmuntend

Besteld en volgende dag in huis. Zeer tevreden, mooie kwaliteit. Goed begin voor mijn startende bedrijf.

super

Hele fijne snelle mail reactie met mijn vragen en behulpzaam, en daarna de bestelling van de meditatiekussens zijn super snel opgepakt. Bedankt erg blij met de prachtige meditatiekussens voor in mijn nieuwe studio!

Fijne site en snel bezorgd!

Het was snel binnen

Prachtig en goede kwaliteit

Mooie producten van goede en degelijke kwaliteit. Snelle levering en fijne service!

Snelle levering, goede producten

Bestelling goed en snel.goede producten

Fijne producten

Ik heb een verzwaard oogmasker en een spijkermat + kussen besteld in Linnenkleur. Het zijn mooie en fijne producten. Ik geef geen 5 sterren omdat ik het jammer vind dat de spijkermat geler is verkleurd dan het spijkerkussen, zulke dingen vind ik jammer. Wellicht dat dit in een andere kleur niet het geval is.

Stevig, zacht en kleurrijk

Prima meditatiekussen in mijn lievelingskleur (grijsgroen)

De perfecte yogamat

Ik kocht onlangs een premiun yogamat aan, alles is prima verlopen, snel geleverd. Met de mat zelf ben ik heel tevreden, heel goede kwaliteit en supermooie design.

Makkelijk en altijd goed

Ik vind superyoga een fijne site om te bestellen. Je kan alles makkelijk vinden en de producten staan goed omgeschreven. Heb al meerdere keren besteld en komt vlug binnen. Belangrijker is natuurlijk dat de producten ook goed zijn. Ik vind de bolster echt een aanrader. Mooie kleur en superfijne stof.

Snelle levering, mooi product

Yoga kussen ‘s avonds besteld en na 1 dag al in huis. Mooi kussen van goede kwaliteit voor een redelijke prijs.

Goed en netjes en reageren op vragen.

Mooi product en geleverd op afgesproken tijd

Goede begeleiding van het te leveren product. Mooi en kwalitatief goed product. Goe prijs kwaliteit verhouding.

Super service, fijne producten

Ik heb een hele fijne yoga bolster, meditatie kussen en kurk blok van superyoga.nl. Ze zijn snel geleverd en ik ben er erg tevreden over in gebruik.

Geweldige service en producten

snelle en vriendelijke reactie op mijn mail en super snelle verzending. De spijkermat, meditatiekussen en oogmasker zijn erg mooi en van goede kwaliteit. Echt een cadeautje aan jezelf! Bedankt!

Superr goede service en topkwaliteit !

Er zat een weeffout in mijn meditatie deken en deze werd gelijk omgeruild de volgende dag .Topservice ☆☆☆☆☆

Mooi materiaal

Voor het eerst een bestelling gedaan en ben zeer tevreden . Dr 2e dag na de bestelling al in huis en materiaal is erg mooi

Fijn

Snelle levering, ik woon zelf op Terschelling en de bezorging duurt meestal een dag langer, maar bij superyoga was dit niet het geval, super fijn! En hele mooie duurzame producten, ben er heel blij mee :)

Super snel geleverd, geweldige yogamat!

Mooie, kwalitatieve yogamat. Snelle service.

Heerlijk

De website is overzichtelijk en de bestelling makkelijk te plaatsen. Het pakketje werd snel bezorgd en het product bevalt me prima!

Eenvoudig te bestellen, duidelijke communicatie en snelle levering.

Mijn bestelling was binnen no-time gedaan en snel geleverd. Het kussen is van een mooie kwaliteit en zit heerlijk! Ik ben er erg blij mee.

Goede producten snelle levering

Erg blij met de spijkermat. Het helpt oprecht met het verminderen van de stressklachten. Tevens een ontzettend snelle levering! Erg tevreden klant

Burgemeester Haspelslaan 23

1181NB Amstelveen