Goede producten snelle levering

Erg blij met de spijkermat. Het helpt oprecht met het verminderen van de stressklachten. Tevens een ontzettend snelle levering! Erg tevreden klant

Geweldige producten

Een hele mooie yogamat ( lotus) en meditatiekussen gekocht. Erg blij mee.

Snelle levering van mooie kwaliteit yogamat

Fijne webshop

Snelle levering en fijne producten

Hele fijne yoga tas

Super tas, met nog wat extra ruimte voor waterfles en handoekje, een vakje voor bijvoorbeeld je sleutels en telefoon aan de binnenzijde en aan de buitenzijde nog een extra vak. Helaas past een deken er niet meer bij.

Snelle en vlotte service

Mijn bestelling kwam binnen 2 dagen netjes aan. Ik hou van de duidelijke beschrijving zowel op de website als op de kaartjes die aan de producten hangen. Het enige 'minpuntje' vind ik misschien dat de producten niet verpakt zitten. Ik bestelde een spijkermatje en een oogkussen en deze zaten gewoon los in een hele grote doos. Maar dat betreft enkel de manier van verpakken, de producten zelf zijn TOP!

Overzichtelijke website en snelle levering

Mooie overzichtelijke website met vele keuzes van goede kwaliteit. Via mail wordt je netjes op de hoogte gehouden van je bestelling en levering. Perfect!

Kwalitatief erg goede producten en uitstekende service!!

Zeer tevreden met ontvangen producten. Snelle bezorging en daarnaast uitstekende service verlening n.a.v. een vraag over een product.

Fijne mooie en degelijke producten

Heel erg blij met mijn nieuwe yoga spullen. Mooie spullen voor een aantrekkelijke prijs. Snelle levering.

Ik heb de lamswol Yoga mat gekocht, super fijn! Alleen niet verwachten, dat de mat echt dikker voelt bij het liggen, de lamswol wordt natuurlijk plat als je erop ligt. Voor mij werkt het goed om nog een gewone mat eronder te hebben (ik doe op dit moment alleen liggende oefeningen/savasana). Ben blij dat ik zo lekker warm en cozy kan liggen :)

Goede kwaliteit materiaal en snelle levering

Materialen zijn van goede kwaliteit en duurzaam. Mooie kleuren en de levering was snel.

Goede producten en snelle levering

Heel blij met de bestelde duurzame yogamatten en de levering was heel snel.

Snelle levering van superfijne producten

De producten van superyoga gebruik ik al jaren. Goede kwaliteit en erg fijn in gebruik. De levering is vlot.

Top materiaal

Snelle levering en een prachtig artikel binnengekregen. Zeer goede kwaliteit spullen.

Super product, mooi stevig , zalig

Al lang op zoek naar een goede bolster Eindelijk gevonden nu

Duidelijke, praktische en rustige uitleg, waardoor de oefeningen makkelijk te doen zijn

Tijdens de GRATIS masterclass werd mij snel duidelijk dat Superyoga ook echt super is. In een uurtje veel uitleg gekregen met daarbij een paar praktische oefeningen die ook direct toegepast werden. De uitleg bevat net iets meer inhoudelijke achtergrond waardoor het snel begrepen wordt. Ook veel mogelijkheid tot het stellen van vragen met directe antwoorden of antwoordrichting. Heel tevreden!

Kwaliteitsvolle producten

Yogamat, yogablokken, yogaspray en yogatas besteld. Zeer blij met de aankoop!

Goed werkende site, fijne producten en snelle levering.

Fijne webshop met veel aanbod

Ik kon precies vinden wat ik nodig had. Helaas kreeg ik geen bevestigingsmail van de verzending van mijn bestelling. Ik kon gelullig zelf via de app van de bezorger zien dat er een pakket was aangemeld. Zonder dat had ik niet geweten dat het pakket onderweg was!

Prachtige produkten, top klantenservice

De produkten zijn prachtig, van een goede kwaliteit in mooie kleuren. De klantenservice is top.

Breed aanbod, mooie kwaliteit

Wat een keuze! Uiteindelijk een bolster en meditatiekussen besteld. Deze waren snel binnen. Super degelijke kwaliteit. het kussen was wat hard en hoog. Ik kon makkelijk wat boekweit eruit halen tot de gewenste dikte.

Breed mooi, duurzaam assortiment, nette communicatie en levering

Fijne overzichtelijke website met mooie producten. De levering en communicatie was prettig. Leuk dat je ook de mogelijkheid hebt om het naar een ander adres kunt sturen, zodat je een ander kan verrassen! Laatst gebruik van gemaakt. Dankje!

Prachtige spullen om thuis mijn eigen yoga plekje te creëren. Snelle levering mits PostNL wil meewerken. Prima en vriendelijk contact gehad met de klantenservice.

Goed materiaal , ziet er ook nog eens gezellig uit en professioneel uit.

Snelle levering leuke spullen, goede prijs

Ik had van een vriendin, de spijkermat doorgekregen om te bestellen. Leuk is, vind ik dat ook in kleur paars te bestellen is, meteen een heerlijk oogmasker met heerlijke lavendelgeur en het kussen bij besteld. Snelle levering en mooie spulletjes; heel blij mee en nu hopen dat het werkt voor betere gezondheid en doorbloeding. dat ga ik uitproberen.

Burgemeester Haspelslaan 23

1181NB Amstelveen