Super fijne mat en yoga bolster!

Ik heb bij superyoga een yogamat besteld en een bolster. Zojuist heb ik ze voor het eerst gebruikt en ik ben super tevreden. De mat heeft genoeg grip en is lang genoeg. De bolster is precies van het goede formaat en erg stevig. Kortom een goede aankoop voor niet al teveel geld!

Goede, harde bolster. Geweldige service.

Te veel bolsters besteld, kon ze direct retourneren met gedeelde verzendkosten. Kort lijntje, goede service, snelle reactie. Vriendelijk personeel. Dank, dank, dank!

Aanrader!

Simpelweg een perfecte transactie: goede prijzen, leuk product en supersnelle verzending.

Toppie

Heel blij met bolster en mooie deken. Snelle service, mooie producten.

Snelle levering en hele fijne yogamat!

Wo besteld en donderdag in huis. De yogamat is heel dik en veert heel fijn mee in de oefeningen. Ben heel tevreden over deze aankoop!

Fijn!!

Bestemming kwam zo snel aan dat ik er bijna van schrok. Ik gebruik de matten, bolsters en kussens in m’n studio. Allen even mooi en sterk.

Een heerlijk bolster kussen besteld. Snelle levering en erg goede kwaliteit.

Kwalitatieve unieke producten

Superyoga levert kwalitatieve en unieke producten met snelle snelheid, en stelt niet teleur.

Snelle service mooie producten

Super blij met m’n nieuwe verzwaarde oogmaskers! Snelle levering, netjes verpakt en goede kwaliteit.

F A N T A S T I S C H

Je wordt helemaal zen van je bestelling bij Superyoga! Snelle levering, alles mooi verpakt en een hele fijne kwaliteit bolster ontvangen. Daarnaast een handgemaakte klankschaal die een prachtig geluid voortbrengt.

Prachtige producten van goede kwaliteit

Ik heb een hele mooie en fijne yogamat en bolster besteld die precies overeenkomen met de foto’s op de website. Heel tevreden!

Prachtig kussen en snelle levering

Het meditatiekussen zit erg prettig en ik vind de asgroene kleur erg mooi! De afwerking van het kussen is erg goed en de bestelling was snel binnen. Kortom, erg tevreden.

Fijne producten!

De kwaliteit is goed en de levering verloopt snel en soepel.

Snelle melding over nieuwe voorraad

Het yogakussen dat ik wilde was niet op voorraad. Het verzoek om op de hoogte gehouden te worden zorgde voor een mail op de verwachte dag. Toen direct besteld en deze werd direct verzonden. Levering duurde een dagje langer maar dat kan ook bij PostNL gebeurd zijn. Kussens zijn mooi en fijn! Snelle service.

Snelle levering. Heb product snel kunnen gebruiken

Alles wat je nodig hebt om ontspannen te leven vind je op superyoga

Snelle service en zoveel producten dat ik alles wat ik nodig heb op één website vind. Heel fijn!

Hele goede producten en snelle levering. Ook heel fijn dat je zelf het moment van levering kan uitkiezen. Ga hier zeker vaker bestellen indien nodig.

Heel blij mee

Super blij met mijn aankoop bij superyoga. Ik heb een prachtige yogamat en een meditatiekussen besteld die gebruik ik elke dag tijdens mijn yoga practice. Heel blij mee!

In eerste instantie ontving ik een ander product dan besteld. Na contact met de klantenservice ontving ik de dag erna het juiste product.

Vriendelijke service en attent

Ik had per ongeluk een foutieve order geplaatst. Ik stuurde hier een mailtje over en kreeg heel attent een mailtje terug. Dat heb ik erg gewaardeerd. Daarbij was jullie levering ook snel. Goed geregeld!

Alles verliep super snel Het werd snel verzonden Kreeg het netjes binnen Ik ga er zeker nog een keer bestellen

Goede communicatie

Probleem snel opgelost.

Fijne producten!

Ik heb een yoga mat handdoek besteld en de set spijkermat + kussen. Kwalitatief goede producten, wat ik ervan had verwacht. Bestellen ging makkelijk en de producten waren snel in huis.

Snelle bezorging

Alles ging prima, besteld en volgende dag in huis. Geen klachten.

Natastisch!

Overzichtelijke website. Mooie producten. Snelle levering! Kleine tip:meer opties voor combi deals of cumulatieve korting als je meer dan 2 artikelen tegelijk wil bestellen! Groeten Natasja

Burgemeester Haspelslaan 23

1181NB Amstelveen