Rustgevende uitleg. Ben een beginner in de yoga, moet nog veel ontdekken, maar tot dusver een fijne ervaring.

Heel erg goed

Beide bestellingen snel in huis. De allereerste keer kreeg ik geen mail ter bevestiging. Maar na zelf een mail gestuurd te hebben kreeg ik bijna direct antwoord dat alles goed was.

Ruime productkeuze

Ruime productkeuze in prijs/kwaliteit die kan worden afgestemd op persoonlijke uitvoering van yoga. De yogamat op donderdag besteld en echt een dag later bezorgd. Het was heerlijk om hier naar uit te kijken en inmiddels volop gebruik te maken van de mat. Berichtgeving over bestelling, bezorging en daarna ruimte voor retourneren en onderhoud van de mat is snel en goed. Naast producten wordt op de site inhoudelijk ingegaan met tips en meer wat yoga voor jou kan doen.

Mooie spullen

Ik heb al een aantal spullen van superyoga en het is allemaal hele mooie en goede kwaliteit. Het blijft ook netjes. De service is dik in orde.

zalig aanbod waar ik mij totaal mee kan ontspannen

Elke dag kan ik dank zij Superyoga mij ontspannen. Bewuster leven Stilstaan bij het hier en nu Creatief worden op elk vlak op de heerlijke yoga mat

Super-yoga !

Vlotte levering van een heel aangenaam product dat mij elke dag plezier geeft. Ik kocht een meditatiekussen, een oogkussen en wierook. Heel fijne en ontspannende hulpmiddelen in deze hectische wereld. Een oase van herbronning…

Snel en kwalitatief

Snel verzonden en producten zijn kwalitatief zeer in orde. Voldoet precies aan de omschrijving. Mijn volgende bestelling zal zeker weer bij Superyoga zijn.

Uitstekend bedrijf

Uitstekende en snelle levering, producten geleverd zoals beschreven.

Super yoga producten!

Goede kwaliteit en mooie kleuren. Fijn die extra dikke yogamat!

Mooi en degelijk materiaal, stipt bezorgd.

Op de klare website vond ik meteen wat ik nodig had. Eerlijke, natuurlijke materialen, duurzaam en degelijk. De visie van de initiatiefnemers boezemde mij meteen vertrouwen in en inspireerde mij om met yoga dagelijks aan de slag te gaan. Dankjewel, Lisanne en team.

Yogamat iets verlaat ontvangen door een feestdag, maar na vriendelijk telefonisch contact kwam de bestelling direct. Kwaliteit van zowel mat als bijbehorende tas is goed. Ik ben tevreden.

Totale ontspanning met een heerlijke yogamat van Superypga

De yogamat voelt soft aan tegen je huid, slipt niet weg en is lekker dik. Het patroon op de mat is heel subtiel en mooi. Hele fijne mat voor een ontspannen Yoga sessie of een meer krachtige pilates les.

Superyoga! Super webshop!

Alles correct en vlot verlopen!

Goede prijs kwaliteit verhouding en snelle levering. Zeker een aanrader

Kwaliteit en goede service

Zeer tevreden, zowel van de producten, als van de service.

Super fijne yoga bolster!

Heb de Marino wollen yoga bolster gekocht voor Yin Yoga en deze is erg fijn. De wol is heerlijk zacht en de bolster is niet te zwaar. De boekweitkaf had in het begin een beetje een geurtje, dat vond ik zelf iets minder prettig, maar die geur trok na verloop van tijd wel weg.

Liefde

Liefde voor de producten en voor de klantvriendelijkheid. Ik bestelde een fijne merino wollen yogamat, ik ben er heel blij mee!

tevreden

Degelijke kwaliteit van producten.

Mooie spullen!

Ik heb een tas besteld voor mijn mat. Daar ben ik heel blij mee. De mat is vrij groot, maar past perfect in de tas en er passen nog allerlei accessoires naast. De maatgeving op de website was heel helpend bij de keuze. Ook erg blij met m'n yogariem. Lekker stevig en mooi design.

Product overtreft verwachting

Kleur prachtig, materiaal bevalt ook. Yoga Mat keurig verpakt ontvangen. Helaas kreeg ik de mat niet op de afgesproken dag binnen maar dat kan aan post nl liggen. Achteraf had ik ook wat elastieken voor om de mat willen meebestellen. Misschien een tip voor superyoga om hierop te wijzen.

2e bestelling en weer super tevreden

Super tevreden, zowel over de producten als de levertijd. Ook zijn de e-mails duidelijk en overzichtelijk. Zeker mijn vaste adresje geworden!

De producten zijn van hele goede kwaliteit voor een lage prijs en de verzending was ook heel snel

Snel verzonden, zoals omschreven en netjes verpakt! Ik ga zeker nog een keer bestellen!

Mooi product, goed service

altijd fijne service. Product zelf ook heel fijn

Veel keus in producten van prachtige merken

Altijd kom ik bij Superyoga uit als ik op zoek ben naar iets dat ik kan gebruiken voor mijn yogabeoefening. En steeds word ik weer verrast door de mooie producten. Je kunt er ook fijne tips vinden en de bestelling wordt snel geleverd.

Burgemeester Haspelslaan 23

1181NB Amstelveen