Goede ervaring !!

Mijn ervaring met superyoga is erg goed. Goede site, overzichtelijk, en goede uitleg en daardoor kan je goede keuzes maken over producten. Al spullen besteld bij jullie waar ik erg tevreden over ben. Dus ga zo door!!! Groetjes van een tevreden klant.

Prachtige yoga accessoires voor een correcte prijs

Mooie selectie van kwaliteit yoga artikelen, grotendeels uit natuurlijke materialen met een esthetische pure uitstraling. Goede klantenservice.

Snelle, nette levering.

Mooi meditatiekussen (Lotus, eco/sand), lekker stevig en comfortabel. En het armbandje (meerkleurige maansteentjes) is echt prachtig! Heel blij mee. En alles keurige verpakt en verzonden.

Snelle service, mooie producten

Makkelijk te bestellen, mooie producten. Alleen in mijn pure deken vond ik helaas wat halen. Deze heb ik wel weg kunnen werken, maar ik vond het voor die prijs wel jammer.

Mooie producten en snel geleverd!

Ik ben tevreden over de producten. Ziet er mooi en kwalitatief uit.

De mat is fijn maar wel harder dan ik had verwacht bij kurk

Ik ben mega blij met mijn bestelling!

Ik ben zo onwijs blij met mijn bestelling. Het was onwijs goed verpakt en optijd verzonden en binnengekomen. De site is ook onwijs mooi en makkelijk in gebruik, qua bestellen in informatie. Onwijs professioneel. Nogmaals onwijs bedankt!

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit. Ik doe altijd nieuwe handdoeken en kleden wassen. Bij het ophangen zag ik pas dat de verkeerde kleur was bezorgd. Volgende keer maar opletten

Goede producten en snelle levering!

Overzichtelijke website en mooie spullen. Snelle levering ook

Extra klantendienst en producten

De keuze wordt , dankzij goede beschrijvingen, gemakkelijk. En de keuze is groot. De gratis levering kosten zijn zeker en plus. Bij sommige bekende leveranciers van yoga materiaal zijn die erg groot. Bovendien, je voel je echt in de yoga wereld van mensen die voor elkaar zorgen. Een franstalige klant

Snelle levering en kwalitatief goede producten

flexibel en snel!

snelle reactie op de mail, flexibel meegedacht en opgevolgd. Bestelling was er al de volgende dag. Fijn persoonlijk contact!

Goede producten, snel geleverd

Ruime keuze en supersnel geleverd. Helemaal top!

Netjes

Mooie producten en goede klantenservice.

Zeer behulpzaam

Bij fout door bpost meteen opgelost door jullie.

Geweldig geregeld

Duidelijke site, makkelijke bestelroute, snelle levering

Vlotte levering, goed verpakt

Prima site snel geleverd

Goed en duidelijk. Snel geleverd. Zeer tevreden

De producten zorgen ervoor dat ik me relaxed voel

Hele fijne producten. Op mijn lijf geschreven. Bij het uitrollen van de mat al gelijk een relaxed gevoel. Prima dikte en fijne grip.

Fijn dat jullie de mogelijkheid voor een tegoedbon bieden!

Voor een collega die ons gaat verlaten hebben we een tegoedbon gekocht bij Superyoga.nl. Zij gaat namelijk haar eigen yoga-klasje beginnen. Met deze bon kan ze zelf iets moois op jullie website uitkiezen. Echt geweldig dat jullie die mogelijkheid aanbieden.

Heel mooie kwalitatief goede spullen

Als yin yoga teacher gebruik ik graag kwalitatief goede yoga spullen. Bij super yoga vind ik alles dat ik nodig heb! En de verzending is super snel!

Mooie producten en snelle levering!

Een lotus bolster en een lotus spijkermat besteld op de website. Snelle levering en mooie producten. Zeker een aanrader!

Super! Yoga

Mooie producten. Producten die geleverd worden. Keuzevrijheid in de bezorgtijd/dag. Prijs/kwaliteit verhouding goed. Gewoon super!

Mooie producten

Ik heb een roze meditatiekussen en een spijkermat & kussen besteld. Mooie kleur en goede kwaliteit. Ik ben er helemaal blij mee.

Burgemeester Haspelslaan 23

1181NB Amstelveen