Mooi product, snel geleverd.

Inmiddels een week een kussen in gebruik voor het mediteren. Kwaliteit is sterk, netjes afgewerkt en precies volgens de beschrijving. Snel geleverd, dus ik ben er blij mee!

Goede service, goede producten en snel in huis!

Ik word altijd blij als ik naar de website ga. De website ademt een fijne sfeer en ik zou alles wel willen kopen ;) De producten zijn goed van kwaliteit en mooi om te zien. Daarnaast waren ze snel in huis.

Mooi product

Op tijd geleverd Om product Goede kwaliteit

Fantastisch!

Uit een zeer ruime keuze heb ik een bolster en 2 yoga blokken besteld op zaterdag. Op maandag werd het al bezorgd! Geweldig en dat met een weekend ertussen. Van begin tot bezorging perfect verzorgd. ❤️

Voldoet aan verwachting

Bestelling geplaatst en volgende dag al binnen! Super snelle verzending en de producten voldoen aan alle verwachtingen!

Fijne producten

Heb hier een aantal producten gekocht zodat ik yoga thuis kan beoefenen. Vindt de mat en blokken super fijn en de yoga handdoek en gripsokken helpen ook enorm om de juiste houding aan te houden. Daarbij heb ik hier een supermooie meditatie kussen gekocht die ik vaak gebruik, ook tijdens het thuis werken als voetensteun.

Vol vertrouwen

Een snelle, goed verpakte levering en het product, een meditatiekussen van Meditation Moments, is prachtig en van kwaliteit. Ik zou vol vertrouwen opnieuw bij ze bestellen.

Bedankt

Snelle verzending en mooi product

Mooie producten, snelle levering

Al meerdere keren wat besteld bij super yoga. Mooie producten , snelle leveringen en ik hou van de neutrale kleuren in het assortiment. Namasté !

Mooi assortiment en snelle levering.

Overzichtelijke website, mooi assortiment en snelle levering.

Fijn aanbod met snelle levering. Namaste!

Ik kocht een meditatiekussen en bolster. Ze zijn beide perfect. Erg fijn dat er pitten en geen kussenvulling in zit.

Alles is zó mooi!

Voor mijn praktijk heb ik een aantal spullen besteld & alles is zó mooi. Precies zoals op de foto! Ik ben er ontzettend blij mee!

Snelle levering van mooie kwaliteit producten

Mooie kwaliteit producten en netjes verpakt en vlotte levering. Mail volgende met bruikbare tips.

Overzichtelijk, snel en hele nette levering! Ik ben heel senang met mijn ontvangen bestelling.

Super mooie meditatiekussens

Voor mijn werk op een behandelgroep heb ik meditatiekussens besteld. Ze zijn van een hele mooie kwaliteit, stevig en prachtige kleuren. Vragen over de bestelling worden heel snel opgepakt via Whatsapp.

Wel wat lang op mijn yoga handdoek gewacht. Kon niet gescand worden bij post nl. Werd heel goed geholpen. Alsnog nieuwe gekregen. Anouk Fisser

Goede ervaring!!!

Ga beginnen met yoga, en ging op jullie site kijken. En de site ziet er goed uit, goede uitleg van spullen die je kan kopen. En toen heb ik een aantal spullen gekocht. Was snel in huis en goed verpakt. Dus ga zeker binnenkort nog wat spullen aanschaffen. Dus bij deze ga zo door!! Want goede service is heel belangrijk!!

Super kwaliteit. Super service.

Ik ben heel tereden met de aankoop van mijn meditatie kussens. Ze zien er mooi uit en werden supersnel geleverd.

Super tevreden met de kwaliteit!

Superyoga biedt niet alleen hoge kwaliteit producten voor een gezonde levensstijl, maar omarmt ook milieuvriendelijkheid en eerlijke productie. Hun partnerschap met merken als Pure en Lotus belooft niet alleen een gezondere levensstijl, maar ook een positieve impact op onze planeet. Daarom dus een dikke aanrader!

Goede (en mooie!) producten, snelle en duidelijke service, fijne prijs

Retour werd zeer helder geïnstrueerd en gecommuniceerd. Levering was snel (sneller dan in eerste instantie was aangegeven). Verpakking was compact en niet groter dan nodig. Product bevalt ontzettend goed! Ik geniet dagelijks van het gebruik van de prettige yogamat, die ook nog eens een mooi design heeft.

Super mat

De Yogamat is fijn in gebruik en de Indigo kleur is heel mooi, zoals op de website is afgebeeld.

Mooi product snelle levering

Eigen ervaring was al super! Mij dochter van 5 leende mijn oogkussentje elke avond, nu ze er zelf 1 heeft slaapt ze rustiger en sneller

Perfecte inhoud

Super blij met mijn eerste bestelling. Ik heb zelfs meteen andere artikelen gekocht om mijn collectie compleet te maken. Eerlijk is eerlijk, de producten zijn erg mooi en van geweldige kwaliteit. Ik heb onlangs het oogkussen ontdekt en het is een genot om te gebruiken tijdens meditatie en ook voor het slapen gaan. Zen :)

Heel tevreden, mooie kleuren (navy en olijfgroen) en snelle levering!

Ik ben heel tevreden met de meditatie kussens (olijfgroen, super mooie kleur) en bolsters (navy). Duidelijke omschrijving van materialen op de website zodat je goed kunt kiezen wat het beste past bij jouw wensen. Snelle levering!

Snelle levering en top producten

Mijn bestelling kreeg ik heel snel, mooie producten om uit te bestellen ook kwalitatief goed materiaal.

Burgemeester Haspelslaan 23

1181NB Amstelveen