Snelle levering en top producten

Mijn bestelling kreeg ik heel snel, mooie producten om uit te bestellen ook kwalitatief goed materiaal.

Super snelle levering van me grote bestelling

Super tevreden met de service van Super Yoga na het plaatsen van een grote bestelling gedaan voor mijn yoga studio.

Tapis sand

J’ai commandé des tapis pour mon studio de yoga et je suis super satisfaite

Quick, fast, worry free

A great selection of items for yoga and meditation. I purchased a meditation pillow and bolster. Both are great quality. The shopping process was easy and I didnt have to worry at all. The delivery was super quick!!!

Supersnelle levering

Levering was snel, netjes bericht over de mail

Mooie producten, goede service

De producten werden snel verzonden. Helaas ging er iets mis en is mijn pakket kwijtgeraakt, in korte tijd is eenzelfde product/pakket alsnog verzonden. Goede service. Heel tevreden ook met het product.

Goed matje

Goed matje

Favoriete webshop!

Alle producten zijn super mooi en prettig in gebruik. Fantastische service en snelle levering. Raad het aan iedereen aan!! :)

Aangename positieve ervaring

Nette, vlotte correcte afhandeling. Produkten zijn prima.

Uitstekend!

Goede producten en snelle levering!

Ik heb hier tot nog toe al mijn yoga-spullen besteld en ben zeer tevreden. Ze hebben ook regelmatig leuke aanbiedingen, dus abonneren op de nieuwsbrief en wat geduld hebben kan de moeite waard zijn. Het enige wat mij verbaasde bij mijn laatste bestelling was een briefje van Superyoga.de met ook een Duitse tekst, terwijl ik bij de Nederlandse tak had besteld en de rest ook gewoon Nederlands was. Dat zal wel een foutje zijn geweest, of ze weten dat ik Duitstalige vrienden heb :-)

Overzichtelijk

Het ging heel makkelijk om te bestellen en daar houden we van. Zelf bepalen wanneer het komt Allemaal eesy peesy

Mooi product met stijl

Snelle bezorging,netjes verpakt en een goed product voor een mooie prijs

Zo snel in huis dat ik verbaast was dat mijn pakket er al was

Heel snel verzonden en netjes verzonden. Het pakket was een yogamat als cadeautje en werd heel goed ontvangen door de jarige. Ook het printje erop was super leuk en kwaliteit was ook top!

Bevredigend

Ik was erg blij met alle kwaliteit yoga-uitrusting die ik heb ontvangen. Ik vind de prijs-kwaliteitverhouding ook goed. En de after-sales service is efficiënt.

Goed product, snelle levering

Fijne site! Goed product en snel geleverd. Doos was wel wat beschadigd maar dat kan ik niet op superyoga afschuiven. Ik zou alleen een groter assortiment van extra dunne yogamatten willen, wellicht ook wat betaalbaarder. De 3/4mm dus, is anti-slip materiaal.

Goed materiaal en vlot geleverd!

Goed materiaal en vlot geleverd!

Keurig verpakt,plasticvrij,snelle verzending

Prima service,yogahanddoek is plasticvrij verpakt,de kleur komt overeen met het product op de site,snelle verzending. Een zeer tevreden klant!

Super makkelijk

Bestel proces zeer makelijk goed op de hoogte gehouden van bestelling tot levering. Product fantastisch. Alleen maar compliment voor superyoga.

Tevreden

Mooie, stevige armbandjes. Kleur komt overeen met de foto’s

Een geweldige beleving voor nog meer yoga inspiratie die mij erg gelukkig

Een geweldige beleving voor nog meer yoga inspiratie die mij erg gelukkig maakt.

Snelle service en kwaliteitsartikelen, de webshop vind ik een aanrader.

Snelle levering van top kwaliteit spullen. Ik weet superyoga altijd te vinden als ik weer iets nodig heb voor thuis gebruik.

Heel blij

Mijn bolster en oogkussentje gebruik ik elke dag tijdens het mediteren. Echt heerlijk. Wat ik fijn vind aan Superyoga zijn de natuurlijke materialen die gebruikt worden voor de producten, het ruiime assortiment en snelle verzending. Je kunt een hele set in 1 kleur samenstellen of juist in 1 kleurlijn. <3

Ruim assortiment voor alle yoga benodigdheden

Fijne ervaringen opgedaan met mooie yoga goods. Snel en keurig verzonden!

Burgemeester Haspelslaan 23

1181NB Amstelveen