handige website, goed gestructureerd.

Positief, het bestellen en retourneren ging erg soepel en fijn

Mooie, eigentijdse en kwalitatief goede materialen!

Heel blij met deze mooie producten voor mijn eigen ontspanningsmomenten thuis. Snelle service en goede kwaliteit.

Snelle service en hele fijne yogamat en oogkussen ontvangen van jullie! Zou zeker weer eens wat bestellen bij Superyoga!

Prima geregeld!

Alles perfect geregeld!

Super good

Only used the mat a few times now, but it feels and amazing and I feel more relaxed after! Recommend!

Mooie yoga handdoek!

Ik was op zoek naar een verjaardagscadeau voor mijn schoonzusje. Ze gaat op de fiets naar yoga dus lijkt mij een handdoek fijner dan een matje. Mooie kleur ook!

Supersnel geleverd

Mijn bestelling was er super snel. Heel netjes verpakt! Heel tevreden

Snelle levering en goede yogamat

Mooi kwaliteit

De yogamat is van een mooie kwaliteit. Ik vind de kleur ook erg mooi. De mat is iets sticky zodat je goed grip hebt en niet weg glijdt. De levering was super snel.

Snel geleverd en goede kwaliteit!

Fijne en mooie producten!

Erg tevreden over de merino wollen yoga mat. Behaaglijk en zalig. Heel fijn. Eerder ook een ronde merino cirkel gekocht. Ook zo fijn product. En de Pure plaid is ook heerlijk voor de Reiki sessies die ik geef. Behagelijke plaid is het. De bolster van Pure is ook een aanrader. Kortom, fijne en eerlijke producten. En hoop dat ik weer wat nodig ben, want het is een goed adres om producten te kopen. Ook de levering is geweldig! Dank!

Snelle levering, goede producten

Ik ben erg tevreden over de snelle levering. De producten zijn goed verpakt. En de producten zijn van goede kwaliteit

Snelle levering, top kwaliteit!

Mooie producten met een supersnelle levering!

Handige webshop met mooie producten. Veel keuzemogelijkheden.

Prettig en vertrouwd

Prettige manier van communiceren en vertrouwd. Je wordt goed geholpen en krijgt gepaste aandacht. Producten ook super.

Mooie producten snelle levering

Ik ben heel blij met m’n spijkermat. Ik val heel makkelijk en snel in slaap na gebruik. Ook de yoga mat is dik en stug genoeg. En ziet er mooi uit.

Genieten

Het yoga oogkussentje is een weldaad voor mijn ogen en iknoqk graag een rustmomentje met het kussentje op mijn ogen. Superfijn!

Uitstekende service

Snelle levering. De producten zien er afgewerkt uit en de kleuren zijn precies zoals op de foto's.

Je krijgt wat ze beloven

Yoga blokken van kurk zijn heel prettig

Snelle levering van kwaliteitsvol product

Ik bestelde het mediatiekussen in oud roze. De betaling verliep vlot, de verzending ongezien snel. Het artikel werd de volgende dag reeds geleverd. Het was zorgvuldig verpakt en werd met zorg geleverd voor de bezorgdienst. Het kussen is volgens verwachting. Eindelijk een product dat in het echt exact hetzelfde is als de foto online en de omschrijving. Ik ga zeker nog meer bestellen!

Prima kwaliteit yogakussen.

Goed yogakussen snel geleverd.

eenvoudige site, snelle levering

Ik ben zeer tevreden met mijn ervaring bij superyoga.nl, van de bestelling tot de levering

Ik ben ontzettend tevreden met mijn meditatiekussen van Pure en met de snelle leverdiensten van superyoga.nl. Het kussen werd mooi en stevig verpakt geleverd. De website heeft een hele fijne uitstraling en is makkelijk te navigeren. Ik kan dit kussen en deze webshop zeker aanraden aan anderen!

Fantastisch!

Hele prettige ervaring met deze shop. Gebruiksvriendelijke webshop, kundig advies als je dit nodig hebt en snelle levering! Goede service bij een probleem en altijd passende oplossing. Heel tevreden dus! Ik raad deze shop ook aan bij mijn mede yogies als zij nieuwe spulletjes nodig hebben. Want de kwaliteit is echt top notch! (:

fijne website en snelle levering

Op de duidelijke website mijn producten gevonden tegen een betaalbare prijs. Vervolgens bestelling geplaatst en producten snel ontvangen. Over de spijkermat zelf kan ik nog niets vertellen omdat ik vind dat ik die langere tijd moet uitproberen om een eerlijke review te kunnen schrijven.

Burgemeester Haspelslaan 23

1181NB Amstelveen