fijne website en snelle levering

Op de duidelijke website mijn producten gevonden tegen een betaalbare prijs. Vervolgens bestelling geplaatst en producten snel ontvangen. Over de spijkermat zelf kan ik nog niets vertellen omdat ik vind dat ik die langere tijd moet uitproberen om een eerlijke review te kunnen schrijven.

Super producten

Het zijn enorm fijne producten. Het klopt zoals de omschrijving en de kleuren ook. Huidvriendelijk en wordt netjes geleverd. Ook voor de gevoelige huid is het heel fijn materiaal. Super tevreden en bestel hier zeker weer

Mooie kwaliteit en snel geleverd

Goede kwaliteit, artikelen zijn zoals beschreven op de website

Top materiaal en prima levering

Alle materiaal dat ik al gekocht heb, is top kwaliteit. Levering en betaling gaan super vlot, top service!

Prachtig mooi yogamatje

Ik ben blij met het mooie yogamatje, de symbolen die erop staan geven al meteen een goed gevoel van rust. De kleur is ook echt mooi en de kwaliteit echt goed, ligt heerlijk.

Fijne ervaring.

Duidelijke website, snelle bezorging en mooi en goed materiaal. Ik ga hier wel in de toekomst vaker yoga producten bestellen.

Topkwaliteit en snelle levering

Eenvoudig bestellen, snelle levering, uitgebreide betaalmogelijkheden en geweldige producten. Het is gewoon een feestje als je je pakketje ontvangt en open maakt. Ik heb inmiddels een spijkermat, oogkussen, meditatiekussen en bolster en geniet dagelijks van fijne sessies.

Mooi kwaliteirtsproduct, conform afspraak en op tijd.

Het kussen is steviger en wat dikker dan verwacht. Zal wel inzakken bij veelvuldig gebruik, schat ik in.

Tevreden

Mooie kwaliteit, doordachte vormgeving en massief. Neutrale uitstraling geen zichtbaar merk oid vind ik plezierig. Voelen fijn aan. Bezorging was ook erg snel.

Snelle verzending en prima kwaliteit!

De spijkermat is was eenvoudig te bestellen en werd keurig op tijd bezorgd!

Eerlijk en Heerlijk Pure

Pure Yoga deken eco naturel is van een fijne kwaliteit en zorgt voor een (h)eerlijke zen beleving. Prima combi met de snelle en vriendelijke Superyoga service.

Blij mee

Heel blij met yogamat, yogahanddoek & meeneemband

Correcte afhandeling bestelling!

Duidelijke en mooie webshop. Voldoende keuze. Levering en betaling snel zonder problemen. Bedankt voor deze service.

Bestellen via de website was erg makkelijk, pakketje is snel gekomen, en de producten zijn fantastisch!

Uitstekende service en ruime keuze voor al je yoga en meditatiebehoeftes

Fijne website, snel geleverd

Fijne keuzehulp op de site om tot de juiste maat te komen. Mat voldoet aan mijn verwachtingen. Snel geleverd.

Super tevreden!

Mooie producten

Site is mooi met veel informatie. Yogamat besteld die ik ps na een tijdje kon uitproberen en toch niet helemaal was wat ik wilde. Via de mail kreeg ik snel antwoord en er werd meteen super geregeld dat ik een andere mat kon uitzoeken.

Meerdere bestellingen geplaatst en altijd onwijs snel binnen en goed verpakt.

prachtige yoga artikelen en snelle levering

De yoga materialen zijn echt mooi. Fijne moderne kleuren en stoffen. De levering was ook verrassend snel.

Goede communicatie en mega snel verzonden! Blij met de ontvangen producten

Prijs kwaliteit is top!

Stuk betere kwaliteit als goedkopere opties! Goede prijs kwaliteit verhouding! Mooie kleuren! Wel vervelend was dat ik speciaal had gekeken waarmee ze verzenden; PostNL. Vervolgens word t met dhl verzonden. Wij hebben ontzettend vaak problemen met DHL. Uiteindelijk toch bezorgd dus dat was een opluchting

Mooie producten aan correcte prijs en stipt geleverd.

Bovendien wordt er supersnel gereageerd op mail en misverstandjes bij het bestellen onmiddellijk opgelost.

Super fijne artikelen!

Mooie yoga mat met maan patroon en mega fijn beige meditatie kussen!

Top geregeld

Bestellen ging makkelijk, werd snel geleverd. De producten zijn van hoge kwaliteit en zien er mooi uit. Ik ben heel tevreden met mijn spijkermat en meditatiekussen

Burgemeester Haspelslaan 23

1181NB Amstelveen