Goede kwaliteit in aaibare materialen

Heel blij wordt ik elke keer weer van de oog kussentjes die ik voor mijn klanten bij Superyoga bestel. Goede kwaliteit in aaibare materialen: dankjewel!

Dit mooie meditatiekussen verhoogt me letterlijk en figuurlijk

Vorige week ontving ik het Superyoga Meditatiekussen. Het is een prachtig en stevig kussen, leuk dat het in zoveel kleuren verkrijgbaar is. Dit mooie meditatiekussen verhoogt me letterlijk en figuurlijk, haha! De levering was supersnel, dank jullie wel.

top service en top kwaliteit

alle producten die ik besteld heb zijn super goed. Correcte levering en zeer snelle en meedenkende klantenservice .

Snelle en vriendelijke service

Ik had een aantal vragen en mijn mailtje werd snel en vriendelijk beantwoord, heel fijn. De order die ik plaatste was de volgende werkdag al bezorgd! Echt super quick!

Super snel geleverd!

Ga ik zeker weer bij bestellen

Super snelle service

Ik heb besteld en het was de volgende dag al in huis. De spullen zijn ook van hele goede kwaliteit. Heel erg blij mee!

Snelle levering en mooie yoga mat

De levering kwam super snel en ik vind mijn yogamat super mooi voor een goede prijs. Ook heb ik de yoga thee gekocht. Super lekker alleen ik vind 8 euro voor 50gram een beetje duur

Meditatie kussen besteld, werdt snel geleverd, goed verpakt

Service en producten zorgen voor rust

Website is heel toegankelijk en makkelijk om alles goed terug te vinden. Effectief snelle levering aan huis. Bij de producten zit meestal ook een omschrijving hoe te gebruiken en te verzorgen/reinigen. Producten zijn ook van goede kwaliteit en aangename materialen worden gebruikt. Ik bestelde de spijkermat met kussen, oogkussen, meditatiekussen en yogablok en ben van allen heel tevreden!

Top kwaliteit

Dit is al de zoveelste keer dat we bij superyoga bestellen top kwaliteit goeie service. Een echte aanrader

Supergoed

Ook deze keer weer mijn yoga attributen bij Superyoga besteld en wederom super tevreden met mijn yoga handdoek, meditatiekussen en extra yogablok.

Geweldig !

Ik ben zeer tevreden van de materialen (luxueus , sterk en mooi). Ook de service liep helemaal prima

Vlotte levering, prachtige materialen

Mijn bestelling werd vlot geleverd. De materialen zijn kwaliteitsvol en zoals afgebeeld op de website.

Mooie yogaproducten

Fijne spullen om ook thuis yoga te doen.

Ik heb tot zover twee keer iets besteld Superyoga en tot zover ben erg tevreden. Een snelle service en de producten zijn mooi en heel fijn in gebruik!

Snel en makkelijk besteld en bezorgd.

Duidelijke website met goede productomschrijving. Alles was makkelijk en snel te vinden. Ik ben erg blij met mijn bestelling.

Whooww, mooie kwaliteit.

Heel erg blij met al het geleverde.

Prima service. Makkelijk en snel

Via de webshop besteld met een leverdatum en keurig op die dag ontvangen. Het was een kado dus heel fijn op tijd

Fanastisch!

De bestelling kon ik makkelijk plaatsen en had het erg snel in huis. Het oogmasker geurt heerlijk naar lavendel en ligt goed op je gezicht. Het valt er niet af of schuift, waardoor je je echt goed kan ontspannen.

Naar wens

Mijn bestelling kwam overeen met de beschrijving en de levering ging vlot.

Super fijne yoga mat

In het begin is hij nog glad maar hoe meer je hem gebruikt hoe stroever en fijner hij wordt. Ook de kleur is erg mooi.

10/10!

Ik ben altijd supertevreden over superyoga! De yoga matten zijn van topkwaliteit en de yogahanddoeken die ik laatst heb geprobeerd, zijn ook geweldig! Voor een vriendin heb ik eens een yoga kussen gekocht (die ik zelf ook heb), en ook dat was een schot in de roos. De website is overzichtelijk, je vindt alles snel, en de levering is top. Ze hebben alles wat je nodig hebt, en altijd van goede kwaliteit. Echt een aanrader!

Snel en mooie spullen

Supersnelle bezorging

Een goede service met daarbij een gezellig kaartje:-) Dat zorgde ervoor dat ik nog meer zin had om met de spijkermat aan de slag te gaan. Supersnelle bezorging!

Soepele webshop, heldere communicatie

Cadeaubon gekocht met waarde naar keuze. Losse mailtjes met bestelbevestiging, factuur en cadeaubon. Bijvoegen als PDF was nog makkelijker geweest om gemakkelijk af te drukken.

Burgemeester Haspelslaan 23

1181NB Amstelveen