Heel snel verzonden en mooi verpakt, net die aandacht die het kopen prettig maakt

Ik ben erg tevreden, mooie kwaliteitsproducten.

Ik ben erg tevreden, jullie hebben mooie kwaliteitsproducten wat lang mooi en goed blijft. Het is geen 10 omdat ik kleur verschil had in de oogmaskers van dezelfde kleur. Er zat wel een jaar tussen de bestellingen, maar toch. Kwalitatief hele goede spullen.

Super fijn

Ik heb al eerder een meditatiekussen besteld die ik nog steeds met veel plezier gebruik. Nu een nieuwe yogamat + yogablok waar ik erg blij mee ben. Producten zijn mooi, super fijn in gebruik, kwalitatief goed en de levering is snel!

Aanrader! Fijne grip en ook nog eens mooi!

Super fijne yogamatjes, lekker dik en in prachtige kleuren!

Ik heb onlangs een aantal yogamatjes besteld voor de cacao cirkels die ik organiseer. De yogamatjes passen perfect in de ruimte en ze zijn lekker dik. Ook het patroon op het matje is erg fijn en ligt lekker. Ik heb ook een meditatiekussen en een bolster van superyoga, ook erg tevreden mee!

Heerlijke spullen voor mijn yogastudio

Superblij met alle heerlijke spullen voor mijn yogastudio- mijn yogi’s zijn ook dolenthousiast. Ga zo weer een bestelling doen voor een fijn meditatiekussen van wol, en ik denk dat dit niet mijn laatste bestelling gaat zijn :)

Netjes geleverd

Her was goed verpakt en ben bij met mijn eerste yogatas ! Mooi naturel stof en uitstraling. Ik kijk er naaruit om hem volgende week te gebruiken. Ook genoeg opbergruimte voor de overige spullen ( deken, kussen, persoonlijke spullen zoals portemonee)

Slechte klantenservice

Foute levering. In e-mail contact doen ze alsof ze t niet begrijpen. Zeggen geld terug te storten maar doen dat niet. Mooie producten ook elders goedkoper te krijgen.

Mooie producten, snelle levering en een fijn contac

Heb super goede ervaringen met superyoga. De producten zijn boven verwachting mooi. Ze reageren onwijs snel, snelle levering ook. Leuke reacties op mijn mailtjes ☺️ je voelt de passie voor Yoga. Echt een aanrader!

Mooi materiaal

Super leuke en Mooie keuzes.

Heel tevreden!

Vlot, duidelijk en blij met mijn matje en co

Mooi product snel geleverd

Kwaliteit van de yogasokken zijn heel goed.

Een moment van pure zelfzorg met de producten van Superyoga!

De spijkermat is mijn vast avondritueel geworden voor het slapengaan. Ongelooflijk wat deze mat doet en wat voor effect deze heeft op mijn slaap en hartslagritme. Eveneens bestelde ik ook nog andere zaken zoals de bolster, meditatie- en oogkussentje en een heerlijk dikke yogamat met een prachtig design. De yogamat is voldoende dik en schuift niet weg. Alle producten zijn een pure investering in mijn zelfzorgmoment.

Mooie website en kwaliteitsproducten

Ik ben bij Superyoga terecht gekomen na het zoeken naar yoga benodigdheden op de bekende webwinkels. Mijn eerste indruk was heel positief. Je ziet meteen een strakke webpagina, een groot assortiment, en uit de beschrijvingen van de producten blijkt de passie die Superyoga voor yoga heeft en dat ze bovendien de kwaliteit van hun producten serieus nemen. De prijzen zijn netjes en je krijgt waar voor je geld. Ik heb uiteindelijk wel 5 dagen moeten wachten op de levering, maar verder ben ik zeer tevreden. Zeker een aanrader.

Goede kwaliteit en supersnel bezorgd.

Goede kwaliteit producten voor een goede prijs en snel geleverd. Ben er blij mee!

Fijne extra lange mat voor extra lange mensen.

Al een tijdje was ik op zoek naar een yoga/pilates mat, waar ik met mijn 1,80 helemaal languit en comfortabel op kan liggen. Deze mat heeft een goede dikte, veel grip en is extra lang, precies wat ik zocht. Goede kwaliteit. Kortom: blij mee!

Hoge kwaliteit producten die je sessie super maken

Het zijn zulke goede producten, minimalistisch en een enorm hoge kwaliteit. De producten hebben voor een goede ondersteuning in mijn herstelproces gezorgd. Door de rustige kleuren word je er zelf ook snel rustig van. Inmiddels al vele bestellingen verder en nog 0x ontevreden ermee geweest. 1x ging iets niet goed met korting, meteen een mailtje gestuurd en werd direct opgelost. Super fijn!! Ik hoop nog vaak te kunnen winkelen in deze fijne shop!

Al meerdere bestellingen helemaal top!

Al meerdere keren bij Super Yoga besteld. Het was elke keer inderdaad helemaal super. De informatievoorziening voor het plaatsen van een bestelling is heel duidelijk. Alle bestellingen zijn binnen 24 uur geleverd. De producten zelf zijn van zeer hoge kwaliteit en zien er na veel gebruik nog steeds als nieuw uit. Ik kan deze webshop dan ook aan iedereen aanraden.

Mooie yogatas en snelle levering!

Mooie kwaiteitsvolle artikelen, correcte communicatie en snelle levering

Mooie kwaiteitsvolle artikelen, correcte communicatie en snelle levering

fijne producten en goede service!

product kwam wat later dan verwachting door een foutje van mij maar kreeg snel en vriendelijk antwoord op mijn vraag. Producten zelf ben ik vooalsnog ook heel blij mee!

Goede ervaring

Ik kreeg een goede levering en het pakket was geleverd in een goede conditie

Prachtige producten, snelle levering

De bestelde producten zien er niet alleen prachtig uit, maar zijn ook van zeer goede kwaliteit. Het is echt een verrijking op mijn yoga avontuur. De producten werden snel en zorgvuldig geleverd.

Snelle levering, goed spul

Mooie overzichtelijke shop met veel keuze. Levering was snel. Fijn bolster met mooie stof en goede yogablokken.

Goede producten, snelle reactie op vragen

Heb een spijkermat en yogamat besteld en beide prima. Op mijn vraag over een bijpassende tas kreeg ik snel reactie en oplossing. Echt top

Burgemeester Haspelslaan 23

1181NB Amstelveen