Betrokken!

Goed en snel contact. Duidelijke adviezen, meedenkend, betrokken bij het gehele proces. Vriendelijk.

Geen beoordeling omdat er nog geen informatie over de levering is.

Geen beoordeling omdat er nog geen informatie over de levering is.

Goed geregeld.

Fijne zaak met nette prijzen en snelle reactie.

Goede ontvangst!!

Afspraken goed nagekomen!!

Prima zaak, goede service

Lamellen gekocht voor meerdere ramen, veel keuze en informatie in de winkel, deze werden keurig opgemeten en zoals afgesproken netjes thuis afgeleverd na belletje voor afspraak. Producten goed verpakt en van goede kwaliteit. Fijne zaak met mensen die verstand van hun producten hebben.

Eerder bij jullie raambekleding gekocht en service en montage was toen al goed. Er wordt meegedacht en de monteurs leveren vakwerk. Je kan alles vragen en niks is teveel.

Zeer vriendelijk

Goede service, goede kwaliteit spullen, komen afspraken na

Top product, Goede prijs/kwaliteit, Perfecte montage en afwerking

Onze nieuwe woning volledig van zwarte jaloezieën laten voorzien door H&W. Dit is de 2e keer binnen een jaar dat we een woning volledig hebben voorzien van zwarte jaloezieën. Ze leveren een mooi product tegen zeer interessante prijs. Hun team is werkelijk fantastisch, geweldige mensen met passie voor een perfect resultaat!

geweldig

in de winkel goed geholpen, daarna met opmeten van de vitrage en de horren echt meegedacht hoe het het beste kon. Na 3 weken vitrage opgehangen en horren gemonteerd. echt door een vakman gedaan . Heel netjes gewerkt en zeer vriendelijk !!

Fantastich

Alles goed verlopen

Geweldig !!!!!

Super goede service en een top resultaat

aardige kundige mensen

Aardige mensen, zowel in de winkel als de monteurs. Snel en goed werk geleverd.

Prettige winkel, goed geholpen.

Huis en wonen heeft een grote collectie vloerkleden en Raamdecoratie. We zijn er goed geholpen en de verkoopster was vriendelijk en deskundig.

Huis en Wonen, top prestatie in optima forma.

Na het leveren en monteren van de vitrage en gordijnen, wederom naar Huis en Wonen voor binnen zonwering. De keuze is enorm, zoals ook de ondersteuning van alle medewerkers om tot een juiste aankoop over te gaan. Na het inmeten, zijn vandaag de electrische plissé screens gemonteerd. Vakkundig en probleemloos en overal een oplossing voor. Wederom enorm bedankt namens, Hans en Pleunie Rijsdijk

Zeer!

Klantvriendelijk en zeer betrouwbare firma!

Zeer tevreden met de deskundigheid en de ervarenheid van het personeel bij het maken van de keuze van onze gordijnen. Snel geleverd en goede service! Heel blij met het eindresultaat.

Na heel veel gedoe heb ik het juiste kleed gekregen maar ach..... waar gewerkt wordt worden fouten gemaakt. De service en de klantvriendelijkheid maakte veel goed!

Vriendelijke, klantgerichte benadering van klanten

We zijn bij het uitzoeken van een vloerkleed heel vriendelijk geholpen. Veel moeite gedaan om je te helpen tot een goede keuze te komen. Ook bij het halen van het vloerkleed zijn we vriendelijk en behulpzaam geholpen om het kleed in de auto te doen.

Keurig

Keurig gemonteerd! Alles gedaan om gordijnen op bepaalde tijd te leveren!

uitstekend

Was even wat fout gegaan, maar is prima opgelost na een telefoontje. Ik vind ze dus top

Goed advies, goede prijs, goede montage

Geen vraag teveel, alles wordt uitgelegd. Keuze gemaakt, dan is de prijs de tweede meevaller, zeker als je de advisering en de kwaliteit in aanmerking neemt En dan de monteurs; ze nemen echt de tijd, luisteren naar je wensen, wat resulteert in optimale montage.

2 plussehordeuren geplaatst.

De deuren zijn netjes en snel erin gezet. Prima mannen!

Zou iedereen huis en wonen aanbevelen

Alle geduld, veel aandacht en goede uitleg! Had ik het maar eerder geweten!

Snelle en goed service

Top advies en service

Wij zijn tevreden over advies en service van Huis en Wonen. Montage ging ook zeer netjes en vriendelijk.

Einsteinstraat 13

4207 HW Gorinchem

Over HW Huis & Wonen

HW Huis & Wonen is sinds 1980 actief en toonaangevend in de woonbranche. Bij HW Huis & Wonen kun je zowel offline, (showroom) als online (webshops) terecht voor raamdecoratie, vloerkleden, horren en projectstoffering. HW Huis & Wonen staat voor kwaliteit en de scherpste prijzen. www.plissehordeurenwebshop.nl: de webshop voor op maat gemaakte plissé hordeuren van hoogwaardige kwaliteit voor de scherpste prijs. www.rolhorrenwebshop.nl; de webshop voor op maat gemaakte rolhoren. HW Huis & Wonen staat garant voor snelle service. Voor vragen of advies kan je ons bellen op di t/m zat tussen 9:00 en 17:00. Mailen kan ook: [email protected].