Vriendelijk personeel, goede info, duidelijke afspraken. Komen afspraken na, montage personeel werkt zeer netjes en secuur

Fijn geholpen, snelle levering en paste direct. En goede kwaliteit

Top tevreden over levering.

Alleen een cassette besteld voor een plissé hordeur. Deze werd keurig gemaakt en verpakt. De aflevering verliep super. We kunnen weer jaren genieten van onze hordeur. Erg tevreden.

Snele levering en stevig ingepakt aangekomen.

Zeker een aanrader

Keurig geholpen en vriendelijk personeel. Goed advies gehad. Ben zeer tevreden ook de montage ging goed. Zeer nette en vriendelijk service monteur. Kortom prima zaak.!!!!

Prima service.

Snelle levering, kundige installatie.

Een prima kwaliteit met een scherpe prijs!

Makkelijk online bestellen om zelf te monteren. Het enige minpuntje wat ik kan bedenken is dat ik een op de dag plissehordeur heb besteld die dan vervolgens met een in de dag montagehandleiding wordt geleverd. Er zijn 4 verschillende opties die je kunt bestellen en het zou mooi zijn als iedere variant een eigen montagehandleiding krijgt meegestuurd.

Top Service

Vriendelijk,klantgericht en goede communicatie.

Geweldig netjes

Alles netjes,van begin tot eind.snelle afspraak om in te meten,netjes in gehangen,alles netjes opgeruimd.

goed meegedacht, en snel gehandeld

goed meegedacht, en snel gehandeld. prima service en snel afgehandeld. We zijn zeer tevreden.

Mooi en snel afgeleverd

Goede service en kwaliteit

Binnen 3 weken een nieuwe plisse hordeur cassette ontvangen. Deze was ter vervanging voor een kapotte hordeur en de cassette was heel simpel op de bestaande clipjes te klikken.

Goed advies snelle levering

Nam eerst telefonisch contact op om advies te vragen betreffende maat keurig en duidelijk uitgelegd, en levering was supersnel. Fijne winkel

Deskundig

Ruime keus, goed advies en klantvriendelijk.

Top Service

Snelle reactie op mijn aanvraag voor reparatie hordeur.

Leuk bedrijf met ruim assortiment.

Vriendelijk, meedenkend personeel en vlotte levering.

Deskundig en plezierig geholpen

Zie bovenstaande. Zeer tevreden met het advies voor onze gordijnen in de serre.

Geweldige service advies en levering

Na mijn plissé hordeur ook inbetween vitrage en bijpassende rail gekocht deze rail was dusdanig lang dat deze super snel naar mijn adres is verstuurd top service dus!

prima geholpen, levering erg netjes

Goe geholpen met het uitkiezen van het kleed, alle mogelijkheid gekregen om stalen mee naar huis te nemen en op het gemak te kijken. Helaas was er ondanks de toch al lange levertijd 2x een vertraging. Toen het er eenmaal was wel weer super geholpen en netjes neergelegd.

Perfecte kwaliteit en service

Ze hebben alles netjes geleverd, en de kwaliteit is altijd goed. De communicatie is ook prima.

Duidelijke website met mooie producten.

Na de website geraadpleegd te hebben en de maten doorgegeven te hebben voor de plissehordeur, de offerte ontvangen. Na akkoord gegeven te hebben, werd de hordeur geleverd in de aangekondigde week, perfect op tijd. De hordeur hebben we zelf makkelijk kunnen monteren middels een duidelijke handleiding. Al met al zijn wij zeer tevreden over de service en het geleverde product.

positief

op 21-08-2024 werd mijn plissehordeur afgeleverd, maar door vacantie van mijn kennis die het zou plaatsen is dat gebeurd op zaterdag 7-9-2024,het werkte niet zoals verwacht, bij het uitschuiven ging hij na een klein stukje niet meer verder of terug,ik heb toen gebeld met HW HUIS & WONEN en kreeg een mijnheer aan de lijn die mij doorverbond met iemand die het probleem kon oplossen,en ik moet zeggen ,hij gaf een tip om het op te lossen, na die tip gevolgd te hebben was het resultaat perfect, met andere woorden,ik ben zeer tevreden hoe het opgelost is, chapeau voor de firma

Top winkel

Ik beveel deze winkel aan goed product en service. Aardig en klant vriendelijke personeel.

Goed advies, komen afspraken (bijna) altijd na. Goede kwaliteit van de producten en deskundige, nette werkwijze van de monteur.

Wst een goed bedrijf

Alle keren dat we met huis en wonen te maken hebben is het super en snelle service.

Einsteinstraat 13

4207 HW Gorinchem

Over HW Huis & Wonen

HW Huis & Wonen is sinds 1980 actief en toonaangevend in de woonbranche. Bij HW Huis & Wonen kun je zowel offline, (showroom) als online (webshops) terecht voor raamdecoratie, vloerkleden, horren en projectstoffering. HW Huis & Wonen staat voor kwaliteit en de scherpste prijzen. www.plissehordeurenwebshop.nl: de webshop voor op maat gemaakte plissé hordeuren van hoogwaardige kwaliteit voor de scherpste prijs. www.rolhorrenwebshop.nl; de webshop voor op maat gemaakte rolhoren. HW Huis & Wonen staat garant voor snelle service. Voor vragen of advies kan je ons bellen op di t/m zat tussen 9:00 en 17:00. Mailen kan ook: [email protected].