Reactie van het bedrijf
Beste Tom,
Bedankt voor uw review. We vinden het jammer om te horen dat u niet tevreden bent met onze service en willen graag onze kant van het verhaal delen.
Uw laptop kwam bij ons binnen met een defect scherm, wat we zorgvuldig hebben vervangen. Na de reparatie is de laptop werkend aan u meegegeven. Enkele dagen later nam u contact met ons op met de melding dat de laptop niet meer functioneerde en dat er een verschil in refreshrate was. We hebben dit direct onderzocht en vastgesteld dat het vervangende scherm correct was en naar behoren werkte. Echter, op dat moment functioneerde de laptop zelf niet meer.
Bij nader onderzoek ontdekten we sporen van waterschade in de laptop, met name rondom het toetsenbord. Daarnaast was de laptop bij binnenkomst in een staat waarin we eerst een uur nodig hadden om deze grondig te reinigen. We vermoeden dat er een onderliggend moederbordprobleem speelde, los van onze reparatie. Omdat we u toch graag wilden helpen, hebben we – in overleg met u – de laptop opgestuurd naar een gespecialiseerde moederbordenreparateur.
Hoewel we geen garantie hoeven te geven op het moederbord, hebben we aangeboden om de kosten voor de reparatie te delen. Uiteindelijk bleek er een niet-vervangbaar onderdeel op het moederbord defect te zijn, een probleem dat losstaat van onze uitgevoerde schermreparatie. Dit hebben we u direct en transparant gecommuniceerd.
Omdat we u niet in de kou wilden laten staan, boden we u de mogelijkheid om het volledige bedrag van de schermreparatie terug te krijgen. Daarnaast hebben we zelfs een zeer scherp geprijsde gaming-laptop aangeboden om u tegemoet te komen, een aanbod waarop wij zelf geen winst zouden maken. Helaas bleek dit niet naar wens, waarna we hebben besloten om verdere onderhandelingen te stoppen. Uiteindelijk heeft u uw geld teruggekregen en hebben we de laptop met het originele, defecte scherm aan u teruggegeven.
Wij doen altijd ons best om klanten zo goed mogelijk te helpen en eerlijke oplossingen te bieden, ook als een probleem buiten onze verantwoordelijkheid ligt. We vinden het spijtig dat u niet tevreden bent, maar hopen dat dit onze inspanningen om u te helpen belicht.
Met vriendelijke groeten,
Tom Jansen