Helder, klantgericht en zeer goed en snel!!

Ik heb vorig jaar een iPhone 8 refurbished gekocht dat vond ik al echt super. Nu een Macbook en iPhone reparatie echt super uitgevoerd terwijl ik wacht. Echt super klantvriendelijk en pro actief handelend. Dit vind je bijna niet meer zo.

Altijd vriendelijk. Altijd goede services en advies! De batterij van mijn I-pad was op er is een nieuwe ingezet. De I-pad laaide weer keurig. Maar binnen het jaar het zelfde probleem de batterij ging snel achteruit. Even gebeld met Yorphone afspraak gemaakt en de batterij werd kosteloos vervangen!

Super snel geregeld

Snel een afspraak kunnen maken en binnen no time perfect geregeld en mijn iPhone XR is weer als nieuw

Vriendelijk en deskundig geholpen

Goed is goed....Ik kom er elke keer als het nodig is, woon niet (meer) in De Rijp, maar ga er nog wel steeds naar toe.

Beeldscherm van de telefoon stuk, uur erna zit er een nieuw scherm op! Ondanks enorme drukte oog voor de klant. Top service

Vaklui met heel veel geduld.

Vaklui met heel veel kennis en geduld die zichzelf te kort doen voor het vele werk. Hartelijk dank Gerrit en Hannie.

Snelle service! En mijn telefoon doet het weer perfect

A

Service service service!!

Vanaf nu mijn winkel voor telefoons laptops.

Snel, kwaliteit en fijne prijs.

Snel, kwaliteit en fijne prijs.

Professioneel

Uitstekende ervaring. Ik ben al klant sinds, de oprichter thuis de reparaties uitvoerde en tot de dag van vandaag ben ik nog steeds zeer tevreden over Jorphone!

Uitmuntende service.

Mensen met verstand van zaken!

Uitstekend en snel geholpen

Van mijn iPad reageerde t scherm niet meer op elke plaats. Een aantal maanden daarvoor was t scherm vervangen. Dit werd nu nogmaals vernieuwd en t werkt weer pico bello. Zonder er zelfs naar te hoeven vragen werd dit uitgevoerd onder volledige garantie.

Geweldige service!

Ik loop er meestal zomaar binnen en dan wordt er meteen even geholpen indien mogelijk. Of er wordt op korte termijn een afspraak gemaakt, als het heel erg druk is en er staat een rij. Als het probleem zó opgelost kan worden regelen ze dat meteen en heel vaak is dat gewoon service van de zaak! EEN GOEDE ZAAK,

Zeer goede en vriendelijke hulp

Makkelijk om zelf een afspraak in te plannen

Geweldige service!! Super snel en erg goed! Duidelijke adviezen en aardige mensen

Geweldige service!! Super snel en erg goed!

Snel en kundig

Nette winkel en direct geholpen. Ik had een afspraak staan en de tijd van reparatie voor een nieuwe scherm in mijn iPhone was slechts 10 minuten. Precies genoeg tijd voor een bakje koffie :-) Aanrader en bij problemen met mijn Apple spullen kom ik hier zeker terug.

Klasse in een woord

Ik kom al jaren bij deze zaak. Ik dacht zelf een nieuwe speaker Van 60€ Maar na een kwartier was mijn I phone Al weer klaar zat vuil in ze hebben. Hem schoongemaakt en hij werkt weer top. Kosten maar 25€ Ik kan dit bedrijf bij iedereen aanbevelen.

top service

Super goed geholpen

Ze hebben al jaren mijn vertrouwen!

Je geeft niet zomaar je telefoon af ter reparatie. Bij JorPhone is je telefoon in goede handen.

Ik ben zo goed geholpen!

Na 5,5 jaar wilde mijn IMac niet meer opstarten. Oorzaak een versleten harde schijf. JorPhone zette er in overleg een nieuwe in. Mijn Mac heeft nu meer geheugen en is sneller en ik had hem in 4 dagen terug en kon meteen weer aan de gang. Vriendelijk, snel en professioneel geholpen.

Snelle en kwalitatieve service

Accu vervangen en kon er op wachten. Net en vriendelijk deskundig personeel. Prima prijs/kwaliteit verhouding

Een zaak om terug te komen!

Fijne zaak daar, leuke ontvangst door enthousiaste dame en snelle en goede afhandeling van de reparatie aan mijn iPhone! En ook de koffie smaakte goed!

in één woord: geweldig

online afspraak maken. daardoor niet onnodig wachten; wordt met5een geholpen. Was een kleinigheid, hoefde niets te betalen, vriendelijk en deskundig personeel, zeer klantvriendelijk geholpen.

Kwaliteit staat bovenaan

Met vragen, reparaties e.d wordt altijd alle aandacht geschonken aan mij als klant. Een betrouwbaar bedrijf waar je graag terukomt

De Volger 20

1483 GA De rijp